Arne Jacobsens Allé 12, Fields Food Court 2. sal, 2300 København, København S, DK

Uspiseligt! Fortjener ikke engang 1 stjerne. Kyllingen var ikke gennemstegt, og i burgeren lå der et hårdt, brunt stykke iceberg( midten af iceberg) Jeg har aldrig fået så dårlig mad før. Service... Leggi di più

1. Zona ristorazione

KFC Danmark

• Arne Jacobsens Allé 12, Fields Food Court 2. sal, 2300, København, København S, Danimarca

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

DEN STORE SORTE LINJE!!!!

da jeg ankom til KFC så den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fücking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden først efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager første bid bliver hele min spand med wings sjålet altså hvad er det for noget p!s service. men kyllingen var god.

14 febbraio 2025

Dårlig service

Dårlig service. Er altid fejl i bestillingerne. Enten mangler der mad ellers er der kun halve bakker med pommes frites. Denne gang nåede jeg desværre hjem med maden, inden jeg opdagede fejlen, så et sulten barn fik ikke sin burger. Betalte 100 kr for en sodavand og en halv pose med pommes frites🙁

28 novembre 2024

Terrible Service and Cold Fries at KFC Fields

Every time we visit KFC Fields, we're served cold, stale fries. When we ask for fresh ones, the staff not only refuse but also respond with rude, dismissive behavior. This level of service is unacceptable. We expect hot food and respectful treatment—neither of which we've received.

28 ottobre 2024

Kfc Fields

Kfc Fields - Virkelig dårlig og kedelig mad, smagsløs og tør kylling. Dårlig hygiejne bordene var klisteret og møg beskidte.
Kan desværre ikke anbefale stedet.

4 maggio 2024

Uspiseligt!

Uspiseligt!
Jeg har aldrig fået så dårlig mad før.
Servicen er endnu værre. Medarbejderen svarede ikke engang tilbage på min kritik.
Elendig oplevelse i KFC Fields!

3 febbraio 2024

Har været på KFC i fields

Har været på KFC i fields, det kan ikke anbefales, kyllingen var lunken til trods for vi spiste på stedet, salaten var ikke frisk, kanterne var brune, pomfritterne var ikke friske og salten var glemt, den ene stjerne er for at der var rent på borgerne.

3 febbraio 2024

Ulækkert og Inge service

Maden var god som kfc skal være.
MEN betjeningen var under al kritik...
De hade mere travlt med at stå og snakke sammen..
Bordet var ulækkert.
Vi måtte selv tøre dem af.

27 agosto 2023

Klam oplevelse på KFC i field’s!

Klam oplevelse på KFC i field’s!

Jeg var i søndags en tur i field’s hvor jeg havde en yderst ulækker oplevelse på KFC.
Mig og min veninde bestilte en box med forskellige kyllinge stykker hvor der på stort set alle stak utrolig lange menneske hår ud af paneringen

Da vi første gang gik op for at klage hentede personalet chefen, Som skynder sig at sige at det er fjer fra kyllingen, så hiver han kyllingen ud af hånden på mig og stikker os en ny. Til sidst får vores ssp’er nok og går selv der op gæt engang, han gør bare det samme med hende flår den ud af hånden og stikker en ny.
Vi fik nyt kylling igen igen og igen, men alt det nye vi fik var der sku ogs hår i. Vi fik så til sidst noget andet kylling de sagde der ikke kunne være hår i..😳

Det værste af det hele var ikke engang at der var hår i maden men at personalet/chefen var så ligeglade og tog det helt stille og roligt og lid som ingenting, der blev intet gjort ved noget overhoved!🤢
Personalet havde LØST hår og langt pande hår der STAK NED I MADEN!
Vær opmærksomme.
😖

10 dicembre 2022

Værste skuffe

Værste skuffe. Lade aldrig jeres børn spise sådan et sted.
Det simpelthen for farligt. Bare et råd

25 novembre 2022