Kejserindens Gryder Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Luksus tapas - STORT succes til min pigefrokost, velsmagende, rigelige mængder, fint anrettet - kunne ikke være bedre. Fin service ved levering og afhentning af fade 👍

Vi vil gerne sige STORT tak til Brian og de 3 skønne serverings kvinder, der var med til at gøre vores datters 15 års fødselsdag (Nonfirmation) d, 6.9.25 til en fantastisk dag. Maden var fantast... Leggi di più

al mad var lækker og velsmagende - hjortefilet ved 1. servering var perfekt stegt ( hovedretten hjortefilet skulle ikke have haft mere varme ved 2. servering, blot for at holde den varm, den blev... Leggi di più

Her Kristi Himmelfartsdag afholdt vi konfirmation hjemme. Vi havde bestilt hele pakken fra kejserindens gryder og kan kun give de bedste anbefalinger. Vi havde kok og 2 til at serverer. Maden var f... Leggi di più

1. Servizio di asporto
  2. Azienda di gestione di eventi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. Vi tilbyder frokostordning til firmaer 10+ til hverdag, vi har vores eget chaufførkorps der kører i Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland samt Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mad til private i forbindelse med alle anledninger.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget lækkert nytårsmad

Det er 6 år siden, vi sidst fik mad fra jer til Nytår. Vi blev glædeligt overrasket... Alt var meget lækkert, meget nemt at tilberede og anrette til flotte nytårstallerkner. Det havde lige det ekstra, som hører til en nytårsmenu. Tak, vi glæder os allerede til næste gang :-)

6 gennaio 2020

Super lækker mad

Igen i år fik vi leveret mad fra Kejersindes. En fire retters nytårsmenu. Det er helt fantastisk, super lækker mad sammensætning, med en meget nem og overkommelig instruktion. Det er både til ganen og øjet. Kan kun anbefales.

6 gennaio 2020

Det var en fortræffelig nytårsmeny

Det var en fortræffelig nytårsmeny. Når det er sagt, vil jeg foreslå, at der med en suppe følger en bemærkning om, hvor meget der regnes til den enkelte person. Umiddelbart var portionen af suppe ikke særlig stor, så vil valgte små dybe desserttallerkener med lidt suppe i de første 4, men de 2 sidste var der kun en ubetydelighed til.
I øvrigt klappe hele arrangementet og vore gæster roste pp ny jeres mad.

2 gennaio 2020

Vi har fået nytårsmenu hos jer i 6/7…

Vi har fået nytårsmenu hos jer i 6/7 år, og har været super tilfreds, desværre syntes vi ikke i år at den var så god. Hovedrettet så ret trist ud, der var sener i oksefileen, sovsen var tam, plejer at være super god. Vi var 6 Pers. og vi var enige om at det var det ringeste vi har fået. Forretten var super lækker.

Venlig hilsen Mette Heesche- Andersen

2 gennaio 2020

Maden var helt fantastisk.

Maden var helt fantastisk.
Den medfulgte vejledning var det nemmeste, og godt at der var billeder med til hver ret, så man også selv havde mulighed for at prøve at anrette det "professionelt".
Kan varmt anbefales

2 gennaio 2020

Det var en fantastisk dejlig menu.

Det var en fantastisk dejlig menu.
Nogle få bemærkninger er dog her:
- mængden af kartofler til både hvide og brune var i underkanten.
- Der var for lidt sovs.

Tak for en dejlig julemad. Det tør vi godt gøre
en anden gang.

Logo di Kejserindens Gryder

Risposta di Kejserindens Gryder

Hej Jannie,

Tak for din tilbagemelding

Godt nytår

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse, fremragende mad og portionerne var passende til den gode ende. God service. Dejligt man kunne bestille til 2 personer.

Nytårsmenu

Superlækker nytårsmenu. Fik stor ros af mine gæster og portionerne godt afmålt. Lidt for mange komponenter i hovedret og dessert efter min mening, men jeg vil klart anbefale jer på smagen. Vejledningen nem at følge.

Dejlig menu

Lækker forret, suppe og dessert. Tilbehøret til hovedretten var dejligt. Den mundtlige stegeanvisning givet ved udlevering var forkert idet kødet efter 10 min. på 180 grader stadigvæk er koldt. (Ovnen er forvarmet) og så var oksemørbraden lidt kedelig, men alt i alt en rigtig god oplevelse.

2 gennaio 2020

Nytårsmenu - tidligeres års standard ikke nået på hovedret

Som altid - og vi har benyttet Kejserindens gryder i mange år - var det en god oplevelse.
Nemt at bestille nytårsmenu'en.. Endda ændre antal undervejs, afhentning gik også nemt.
Men vi synes ikke hovedretten levede helt op til de tidligere års standard i år.
Vi er på ingen måde skræmt, men håber den finder tilbage til sig gamle jeg igen :)
Godt nytår

Rigtig god mad

Rigtig god mad
Nem at tilberede - udfra beskrivelse
Vi vil helt sikkert overveje at bestille igen til nytår