Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vil gerne give min varmeste anbefaling til Kattens Værn Brøndby. Jeg har igennem de sidste par år haft et super samarbejde med katteinspektør Natascha, som er virkelig empatisk, kompetent og med... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 år er det da vist på høje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjæle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi hentede Johs 12 uger gammel for 5 dage siden. Den sødeste, spinnende, rolige, nysgerrige og tillidsfulde kattekilling. At Olga ( 1 1/2 år gammel border colliemix) og Johs ville være så hurtige til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mange roser til kattens værn som den eneste af 4 dyrehjælpsorganisationer har jeg fået hjælp fra kattens hver gang, og hver gang er desværre 1-2 gange om året hvor killinger og ung katte enten dumpe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rifugio per animali
  2. Adozione di animali
  3. Veterinario

Scritti dall'azienda

Kattens Værn er blandt Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens Værn har specielt fokus på de vilde katte. Det anslås, at der lever i omegnen af en halv million herreløse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv – selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfældet. Vi arbejder både med de vilde og de tamme herreløse katte.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Vil gerne give min varmeste anbefaling…

Vil gerne give min varmeste anbefaling til Kattens Værn Brøndby.
Jeg har igennem de sidste par år haft et super samarbejde med katteinspektør Natascha, som er virkelig empatisk, kompetent og med et stort hjerte for kattene. De bliver altid behandlet med største omsorg og respekt, og jeg er helt tryg ved Natascha og co. tager beslutninger, der er til kattenes bedste.
Udover de katte vi har fået genudsat, har vi også adopteret to lækre katte fra internatet, hvilket også var en virkelig positiv oplevelse.
Der er så ordentlige og rolige forhold på internatet og det er betryggende at det vurderes, om kat og menneske er et godt match.
Sidst, men ikke mindst - anbefaling af dyrlæge Astrid på Katteklinikken. Empati, tid, forklaring og hjerte for min kat der havde brug for hjælp.
Tak for jer!

16 aprile 2026

Risposta di Kattens Værn

Kære Ann, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord til vores medarbejdere. Det betyder virkelig meget for os 😻

Valutata 5 stelle su 5

tak for hjælpen med alle de vilde…

tak for hjælpen med alle de vilde katte, jeg tør slet ikke tænke på hvordan det ville se ud, hvis de 3 hunkatte også havde fået unger.

2 marzo 2026

Risposta di Kattens Værn

Kære Rosa, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os og vi er glade for at vi kunne hjælpe med kattene 🐈

Tak for Kattens Værn

Tak for Kattens Værn. Gitte fra Sønderjylland rykkede meget hurtigt ud efter at jeg havde ringet til hovedkontoret vedr. en vildkat der så syg ud. Der blev vejledt af Kattens Værn ved Gitte som kom ud med et bur til at fange den i og hun gjorde mig tryg i at hun ville vurdere katten og ikke bare aflive den som de desværre har ry for. Det var desværre en slidt vildkat der ikke havde det godt - og den fik fred. Gitte kunne mærke min usikkerhed i det hele men var den mest forstående person som tog sig tid til at forklare. Tøv ikke med at henvende jer til Kattens Værn vedrørende vildkatte.

18 febbraio 2026

Risposta di Kattens Værn

Kære Hanne, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har for tre uger siden adopteret…

Vi har for tre uger siden adopteret verdens sødeste killing fra kattens værn i Brøndby.

Det har været en kæmpe oplevelse for børnene og "Rita" er allerede blevet en fast og højt værdsat del af familien.

Hos kattens værn i Brøndby har vi fået en fantastisk service og de er bare så søde og hjælpsomme.

Da vi kom derud for at vælge den rette kat fik vi masser af råd og vejledning og rigtig god tid til at møde alle de søde katte. Ingen stres og jag. Dette gjorde hele oplevelsen fantastisk!

Rita er en sund, legesyg og kælen killing som er både det første og sidste børnene tænker på hvert dag.

Tak for Rita til det søde personale i Brøndby♥️

Bedste hilsner
Søren

15 dicembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Søren, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Og hvor skønt at Rita og børnene er blevet så fine venner 😻

Kattens Værn Ringsted

Vi havde et professionelt og kompetent samarbejde med Zarah fra Kattens Værn i Ringsted i forbindelse med indfangningen af en tilflytterkat, som vi ikke selv kunne fange. Der var super kommunikation hele vejen igennem samt klare og tydelige vejledninger. Tusind tak for hjælpen. DKK Ringsted.

27 dicembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Johanna, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Valutata 5 stelle su 5

Gitte fra Kattenes Værn har være hos os…

Gitte fra Kattenes Værn har være hos os op til flere gange. Hun er altid smilende, venlig og Professionel.
Vi har selv katte som alle er steriliseret og kastreret, chippet og øremærket.
Men sidste år i efteråret begyndte der at komme en del vildkatte med killinger, og vi tog os godt af dem og plejede dem.
Vi fik kontakt med Kattenes Værn, som har være hjælpsomme hele vejen. De vildkatte som ikke var syge og hvor det var muligt, blev hjulpet videre til internatet og fik et godt hjem.
Det har være en givende, men også følsom og lærerig tid. Vi er dybt taknemmelig for de råd og hjælp vi har fået fra Gitte og Kattens Værn.
Tønder kommune har set at der er et problem med vilde katte og har åbnet muligheden for at hjælpe de mange vilde katte, der ikke nødvenligvis har et godt liv. Jeg vil ønske, at langt flere vil tage ansvar for de vilde katte og dyr generelt. Det er ikke nok bare at fodre, ansvaret rækker længere.
Har man ikke selv mulighed for at tage sig af et dyr, så bed evt. Kattenes værn om hjælp.
Der er over 100.000 vildkatte og herreløse katte, hvor nogle af dem lever et kummerlig liv. Derfor er jeg også glad for at flere kommuner har gjort det muligt at få hjælp.
Jeg giver Gitte og Kattenes Værn mine varmeste anbefalinger.
De bedste hilsner fra
Birgit Ankerstjerne

25 novembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Birgit, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder virkelig meget for os. Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe.

Kompetent, venlig og professionel

I forbindelse med at min morfar ikke længere kan komme hjem til sine katte. Fik jeg kattens værn ud, for at indfange de katte som min morfar havde fået samlet i løbet af de sidste mange år. Hende der fik opgaven var meget kompetent og professionel omkring opgaven og kæmpe plus at hun var meget venlig og meget forstående. Vi er meget taknemmelig for hjælpen i en svær tid for familien

7 novembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Louise, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder virkelig meget for os- Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer 😸

Valutata 5 stelle su 5

Der er en særlig plads i himlen til denne type mennesker

Jeg har ad 2 omgange haft kontakt med katteinspektør Zarah fra Kattens Værn i Ringsted.
Jeg har aldrig mødt Zarah, men hun har alligevel gjort et enormt indtryk. Hun har været tålmodig og udholdende, da hun indfangede en masse syge, vilde katte i vores lille landsby. Senest har Zarah taget sig fantastisk af både mig og en hjemløs kat. Jeg tåler ikke katte, men ønskede en tilløbende, supersød og næsten tam kat et bedre liv, så det skar mig i hjertet at skulle overlade den til et internat. Efter indfagningen har Zarah holdt mig opdateret med billeder af hvor godt katten nu trives og er klar til adoption.
Kæmpe tak til Zarah og alle de andre gode folk på internaterne. I gør en kæmpe forskel 💚

27 ottobre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Succise, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder virkelig meget for os 😻

Valutata 5 stelle su 5

Vi har på vores vej i Kolding været…

Vi har på vores vej i Kolding været plaget af vilde katte.Ikke fordi vi ikke holder af dyr, men alt med måde.
Gitte fra Kattens værn har utrætteligt gennem de sidste par måneder hjulpet med at indfange de stakkels sølle katte. 25 er blevet indfanget. Til oplysning er det vilde katte, som ikke er chippet eller øremærkede, og de har virkelig været i en dårlig forfatning.
Vi er meget glade for at Kolding kommune har en aftale med Kattensværn, og håber flere kommuner vil lave aftaler, til gavn for både katte og beboere.
Mvh
Henriette Winkler

4 novembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Henriette, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder virkelig meget for os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe.

Valutata 5 stelle su 5

Hej observeret en lille kat med…

Hej observeret en lille kat med killinger på et kommunalt område. Ringede til kattens værn som bedte mig kontakte borgerservice i stege som har til hører på matriklen Efter en opringning fra borgerservice mødte kattens værn op. Og efter derefter fik de til sidst indfanget Kattemor og killinger. Den sidste killing var en lidt længere proces at få fat i Men selvom det tog nogle dage hvor kattens værn mødte op hver dag. Og meget tålmodigt sad og ventede fik de til sidst den sidste killing og kattemor. Tusind tak til Kattens værn dejligt i går ind i det med så stor indsats for at hjælpe og sørge for at alle katte har det godt ❤️

8 ottobre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Kristina, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os 😻Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at få indfanget kattemor og alle killingerne og hjælpe dem godt videre 😻

Tryg og god oplevelse

Vi har haft et fantastisk godt forløb med Kattens Værn. De kom og indfangede en kattemor med to store killinger på vores gård, og hele processen var tryg og nem. Killingerne blev undersøgt og neutraliseret, og vi har fået genudsat den ene – en lille hankat, vi har fulgt siden han var killing. Det er en stor glæde at have ham tilbage, sund og tryg, uden at vi skal bekymre os for flere killinger.

Det har været så dejligt at opleve, at der findes nogen, som tager sig så godt af kattene, så de hverken sulter eller bliver syge. Jeg vil virkelig opfordre andre til at kontakte Kattens Værn – det er ikke spor farligt at ringe, og man får den bedste hjælp.
Kærligst en lykkelig ny kattemor til lille Severin

26 settembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Karina, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det er vi meget taknemmelige for. Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig og kattene. Dejligt at høre at lille Severin trives.

Tak for god behandling

Tak for god behandling af os og for katten, som blev herreløs, da svigermor blev syg og senere døde.
Dog endte det med at den flyttede ind til naboen i stedet for at blive hentet og aflivet. Det tog i pænt og katten lever i bedste velgående.
Tak for jer ♥️ og jeres kærlighed til både dyr og mennesker.
Stubbekøbing 2025

11 settembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Birte tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Det glæder os meget, at katten kunne få et nyt godt liv hos naboen 😻

Respekt for deres arbejde

Jeg har været i kontakt med kattens værn, ang katte på min arbejdsplads i Sønderborg kommune, vi havde en del efterhånden og det måtte stoppes, hende jeg snakkede med, var så hjælpsom og forstående. Hun var fantastisk. Vi har nu løst "problemet" i fællesskab og jeg kan kun anbefale dem, de lukker ikke bare øjnene. Stor respekt for deres arbejde!

4 settembre 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Tina, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har gentagne gange haft hjælp af…

Jeg har gentagne gange haft hjælp af katten værn, jeg bor i et hus med stor have hvor mange katte kommer forbi hver dag, en gang i mellem er der en som ikke har det godt den halter er tynd og pelsen i meget dårlig stand, men efter noget tid, hvor kattens værn har fået kontakt til ejeren og fundet en løsning, så løber der, efter et par md, en dejlig mis rundt, som har fået det betydeligt bedre.
En altid venlig og omsorgsfuld tilgang til både dyr og mennesker fra kattens værn, det skal I have tak for ❤️
Med venlig hilsen fra
Janne Høver
Haven med de mange katte

28 agosto 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Janne, tusind tak for din fine anmeldelse og venlige ord. Det betyder meget for os. Vi er glade for, at vi kan hjælpe dig og kattene 😻

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en vildkat med killinger.

Vi havde en vildkat med killinger i vores have. Efter aftale med Helle fra kattens værn gik arbejdet i gang med at lære kattene at spise hos os og senere spise i et fangebur.
Efter et par forsøg lykkedes det at fange dem alle.
Super godt samarbejde med Helle.
Godt vi og de vilde katte har KATTENS VÆRN
Jan og Lisbeth Haslev

1 agosto 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Lisbeth, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os og det glæder os meget, at vi kunne hjælpe dig og kattene.

Valutata 1 stelle su 5

Uforskammet behandling og svigt af dyr i nød

Kontaktede Kattens Værn for at få indfanget en vild hunkat og halvvild killing. Deres inspektør kom med en fælde, og vi aftalte, at jeg skulle indfange kattene i mandags og herefter ringe mhp afhentning. Jeg indfangede kattene og ringede. Der var intet svar. Jeg sendte en sms. Intet svar. Jeg ringede til hovedkontoret og fik af vide, at deres inspektør var syg i dag, og at de ikke havde andre til at hente kattene. Det er mildest talt for dårligt!!! I ved udmærket godt, hvor svært det er at indfange vilde katte. Jeg måtte lukke begge katte ud igen, fordi ingen andre end jer afhenter vilde katte! Og killingen havde splittet mit badeværelse ad og smadret både toiletspand og en vase og skidt flere steder på gulvet. Det burde I vide ville ske, men jeg fulgte rådene fra jeres katteinspektør. Tak for "hjælpen". Nu står jeg med et endnu større problem, fordi I har instrueret mig i at fodre kattene i 3 uger inden indfangning og har leveret foderet til mig til formålet. Nu står kattene og skriger på mad hver dag. Jeg har ringet og skrevet til jeres direktør, men har intet hørt. Sikken en uforskammet behandling og et dybt svigt af dyrene i nød. Skam jer!

11 agosto 2025

Kære Anja

Vi har nu efterhånden flere gange beklaget, at du har oplevet utilfredshed med forløbet, men må samtidig konstatere, at din tone og adfærd overfor adskillige af vores medarbejdere helt fra start har været så grov og uacceptabel, at vi forsat ikke vil samarbejde med dig.

Vi har gjort vores bedste for at hjælpe inden for de ressourcer, vi råder over – særligt i højsæsonen, hvor mængden af dyr i nød er meget stor.

Kattens Værn

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent og god vejledning af…

Kompetent og god vejledning af inspektør Helle. Vi fik på kort tid indfanget en ikke kastreret kat, som i lang tid havde terroriseret områdets katte. Vi kan varmt anbefale Kattens Værn.

2 agosto 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære David, tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Professionelle og dygtige

Har fået hentet mere eller mindre 'vilde' katte af Zarah fra Kattens Værn i Ringsted. Meget effektiv og human måde at indfange på. Udviser professionel og rolig tilgang.
Zarah er meget dygtig, seriøs og omsorgsfuld.
Bruger dyrlæge hos Kattens Værn i Ringsted til egne katte.

26 maggio 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Jette, tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og kattene, og at du bruger vores dyrlæge i Ringsted til dine egne katte.

super samarbejde

vi havde gennem længere tid haft besøg af en vildkat, som bla. bankede vores kat. en kat som også tydeligt var syg . Kattens værn Brøndby sendte Helle ud med en fælde, det lykkedes at indfange vildkatten. han havde Katte-aids, og har nu fået fred. vi har haft et super samarbejde, . jeg kan kun opfordre til at kontakte kattens værn hvis man observere katte i nød, bla vildkatte, så man undgår at der spredes sygdom i katte bestanden, samt undgår at der fødes nye vildkatte, som kommer til at leve et trist liv i naturen. samt får indfanget de stakkels vildkatte som er syge.

14 luglio 2025

Risposta di Kattens Værn

Kære Heidi tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og katten.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più