Kastrup Cykelbørs I Cykelforhandler Recensioni 18

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Kanon god service

Kanon god service. Jeg kommer ned med et par billeder af min cykel (da den ikke kunne køres på).

Bent er hurtig til at konstatere hvilken kæde der skal bruges på cyklen, og fortæller hvad og hvorfor den gør som den gør.

Jeg kommer hjem, og får skiftet kæden, får smurt mit singlespeed frihjul men intet virker. Lettere i panik ringer jeg til butikken 20 minutter inden lukketid, og får fortalt at jeg bare skal komme med hjulet.

Wupti, 10 minutter senere, så har Bent både skiftet frihjul, smurt diverse dele og skiftet bolte så det hele skinner og står snorlige.

Tak for en utrolig god og behagelig hjælp til en gør-det-seller der ikke lige fik det hele til at lykkedes.

30 marzo 2026

UBEHØVLET KUNDESERVICE MED EN NEDLADENDE TALEMÅDE OG RESPEKTLØS OPFØRELSE 😡

En uanmindelig sur gammel mand som ikke kan tåle nogen form for kritik af sit arbejde,da man tror at man er fejlfri, men han tager virkelig prisen for det han laver.Men ikke nok med det,så har han en meget ubehøvlet og nedladende måde at tale til dig som kunde,når du ikke kommer og siger de rigtige ting på den rigtige måde.Han afbryder en når man taler, ved at sætte dig på plads som var man du et barn.og man bliver råbt af udenfor forretningen ved at råbe STOP DIG SELV op til flere gange fordi du ikke kun kommer med ros KOMMER DER ALDRIG MERE 😡😡😡

13 febbraio 2026

Kæmpe anbefaling…..

Bent er en stjerne og jeg ingen ord der beskriver den gode service jeg har fået af ham og hans team.
Fremover handles alle familiens cykler hos Bent. Servicen er i TOP - og jeg vil anbefale alle at handle hos Bent.

3 febbraio 2022

Kan virkelig deres kram!!!

Har igennem mange år købt cykler og fået dem serviceret og repareret hos Bent i Kastrup Cykelbørs. Bent og hans medarbejdere sætter en stor ære i at yde super service og vejledning. Ingen cykel, hvad enten den er nysamlet eller serviceret/repareret, får lov til at forlade butikken med mindre den er 100% i orden. Bent og co. har mine og familiens varmeste anbefalinger!!! 👍🙏

15 dicembre 2021

Mine varmeste anbefalinger!

Kanon god service, og virkeligt flink personale!

Jeg indleverede min cykel (faktisk hvor de havde lukket, men døren var åben til butikken, så jeg “tog chancen”).
De tog imod min cykel og ville gøre den klar til dagen efter.
Allerede 2-timer senere var den klar, plus de (uden beregning) havde lavet nogle ekstra fejl på den.

Jeg vil klart anbefale dem!

12 luglio 2021

Bedste cykelhandler!

Profesionelle og serviceminded!
Der kommer vi fremadrettet med vores cykler.
Meget tilfreds og min cykel køre som en drøm igen :)

2 febbraio 2021

ELENDIG kundeservice

ELENDIG kundeservice

Jeg var nede med min søns cykel igår for at høre om de ville hjælpe mig med at regulere bremserne da jeg ikke lige selv ved hvordan man gør sådan noget.

Inden jeg overhovedet er færdig med min forespørgsel afbryder den ældre cykelhandler mig og siger at det har de slet ikke tid til! Okay siger jeg så, jeg ville jo også bare lige høre om det var muligt. Helt ude af kontekst og efter jeg føler at vi havde fået klarlagt at de ikke kunne hjælpe mig, fortæller han mig så hvad det er for en lo... cykel jeg har købt og hvor billig og elendig den er!!

Jeg fortæller ham så at jeg godt ved at det ikke er den dyreste cykel jeg har købt, men at den udelukkende skal bruges til at cykle fra skole til fritidshjem et par gange om ugen. Herefter spørger han mig chokeret og flabet om jeg virkelig vil lade mit barn cykle på sådan en elendig cykel...

På dette tidspunkt hænger min underkæbe i gulvhøjde og han kan godt se på mig at jeg ikke helt ved hvad jeg skal sige! Herefter fortæller han mig så at jeg da bare kan blive fornærmet hvis det er det jeg har lyst til... Haha fornærmet? Jeg er direkte CHOKKERET!!
Seriøst, jeg kommer glad ind i butikken og er sød og venlig overfor dig og så bliver man behandlet på den måde af sådan en idiot uden sidestykke... Jeg forlader butikken grinende og rystende på hovedet, for jeg har da ved gud aldrig oplevet noget lignende... Første og sidste gang jeg har sat mine ben i Kastrup cykelbørs og I kan da være mere end sikre på jeg nok skal sprede rygtet i hele Kastrup...

23 agosto 2018

Uhøflig og bedrevidende!

Blev mødt af den sureste mand jeg længe havde mødt. Jeg spurgte ind til et problem omkring min cykel og forventede bare et svar for hvad jeg kunne gøre. Han startede med at påpege fejlen, ved at jeg selv havde skiftet min kæde. Samtidig med at han uden at kigge på cyklen sagde mange ting som blev nød til at blive skiftet. Jeg kunne slet ikke have den tone der blev ført og bakkede ud inden jeg nåede at få et tilbud fra ham.

Sidste gang jeg går ned til kastrup cykelbørs.

6 settembre 2016

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito