Venlig sælger (Frank), som dog mangler en smule produktkendskab, i hvert fald til min bil - oplevet ved overdragelsen. Bilen fejler ikke noget, der er bare mange ting, man skal vide i dag.
Scopri cosa dicono le persone
Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Leggi di più
Hvis muligt kun 4 ½ stjerne, der er vil altid plads til lidt forbedring. Jeg er yderst tilfreds med service og behandlingen, kompetent sælger var lyttende og ikke påduttende. Da jeg kom fra Sjælla... Leggi di più
Flot aflevering af vores nykøbte 3 år gamle ID.4. Bilen fremstod som en ny bil- Der er meget at sætte sig ind i som førstegangskøber af en elbil. Men Kasper gav os en grundig gennemgang
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.
Karvil
Scritti dall'azienda

- Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
- Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
- Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
- Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.
Informazioni di contatto
Faaborgvej 149 (administration), 5250, Odense SV, Danimarca
- salg@karvil.dk
- www.karvil.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Service i topklasse
Blev taget imod at hun sælger som rent faktisk vidst hvad han snakker om servicen var helt i top og en gennemgik alt rundt om bilen, så man føler sig helt tryg ved at købe den
Super god betjening af Denis i Odense.
God oplevelse ved Karvil Biler i Odense. Denis gav en super service, fra køb af vores gamle bil til køb af den nye. Han havde styr på alle detaljerne, og gav os den bedst mulige oplevelse!
Super sød venlig smilende og…
Super sød venlig smilende og imødekommende sælger tak for det Oliver vi kom klokken 16 for at se på en EV6 Oliver valgte at blive tre kvarter efter lukketid og derfor kunne vi også nå at købe den super service vi skal hente bilen i dag fredag den 3. oktober og selvom bilen ikke er 100 % klargjort ud fra det vi har bestilt er det selvfølgelig fem stjerner fordi vi også er blevet stillet en gratis låne bil i udsigt når vi skal ind og have monteret vores træk mv. Nu kender jeg selvfølgelig ikke noget til de andre sælgere men hvis de er lige så venlige og imødekommende som Oliver vil jeg varmt anbefale karvil Biler på Bondovej til alle

Vedr. Køb af en ny bil
Vi har følt os rigtig godt behandlet og ikke blevet skambudt med vores bil vi skulle af med. Vi mødte hinanden med gensidig respekt, har alt i alt haft en positiv oplevelse
Stjerne behandling🤗
Jeg er blevet godt behandlet hele vejen igennem, køb af bil og solgt den jeg havde føler bare det hele er godt. Er yderst tilfreds osse med personalet. Derfor 5 stjerner

PROFESSIONEL BETJENING
Kompetente bilrådgivere, som kunne svare på alle mine bilspørgsmål. Alle aftaler overholdt til tiden.....og så er deres cappuccino ret god!!
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, information om bilen mm.
Dygtig Oliver P. Meget behagelig samtale .
Glad Hyundai ejer (igen)
Havde problemer med min tidligere vogn, hvor service afdelingen gjorde alt hvad de kunne for at løse problemet. Der opstod dog flere fejl, og vi besluttede at skifte bilen til en ny.
Vi fik en fair pris for den “gamle”, og købte i stedet en ny. Meget fin behandling, og god vejledning.
Vores 3’de bilkøb ved Hyundai, og altid behagelig og dygtig service.

Tillidsfuld
Tillidsfuld og virkelig serviceorienteret forhandler og stor tak til Lucas
God oplevelse ved Karvil Biler i Odense
Super service af Denis ved Karvil Biler i Odense. Han var stille og rolig, havde styr på tingene, og gennemgik min nye bil grundigt. Jeg følte mig tryg og godt behandlet, så jeg kan med god samvittighed anbefale Karvil Biler i Odense til andre.
Tak for en god handel!
Super service.
Efter uheld på motorvejen kom min bil til skadecenter i Hammelev. Fik gratis låne bil, smilende og god stemning. Har lige afhentet bil flere dage før planlagt tid. Det var en rigtig god oplevelse og hvis uheldet er ude en anden gang, så skal de reparere bilen.

Risposta di Karvil Group
Flot bil, god vejledning.
Flot bil, hjælp til finansiering, god vejledning om muligheder, hurtig levering ( håber jeg ).
fik købt en fin bil
Virkelig dårlig service.
Virkelig dårlig service.
Købte bil ved dem for 2 år siden kæden larmede virkelig meget den blev skiftet på garantien ved dem siger de. Nu 2 år efter og 3 måneder og 18000km senere er det galt med kæden igen. Jeg får deres værkstedschef i telefonen han siger at sådan en kæde ikke holder mere end 2 år hvilket er løgn - har efterfølgende haft fat i Kia der siger de næsten ikke sælger nogle kæder til denne model.
Virkelig dårlig service og stil kan på ingen måde anbefale dem.
Stille og rolig handel
Stille og rolig handel. Sælger professionel, ikke noget med at presse et salg igennem. Lyttede til behov.
Vi fik købt den bil vi gerne ville…
Vi fik købt den bil vi gerne ville have,og lavede en handel vi var tilfreds med.Vi fik en masse god info om bilen og fik en god forklaring på hvordan de forskellige ting fungerede,samtidig med at vi altid kunne komme hvis der var noget vi var usikker på.En god behandling og betjening.
Dygtige medarbejdere efter skade
Har brugt dem to x ifb med skade på egen bil. Dygtige håndværkere hurtig levering ærlig og fair kundemodtagelse.
Super behjælpsomme og tålmodige
Havde en super god telefon-oplevelse med personalet. De viste stor tålmodighed ifbm. at finde en lille specifik reservedel.
Tydeligt at mærke, de er nogle behagelige mennesker :-)
Fik umiddelbart en god bil
Fik umiddelbart en god bil, som skal læres at kende. Habil bilsælger som kendte til bilmærket. Der er enkelte detaljer som man først lægger mærke til efter handlen såsom bilen er mere teknisk end ens tidligere bil.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.