Venlig sælger (Frank), som dog mangler en smule produktkendskab, i hvert fald til min bil - oplevet ved overdragelsen. Bilen fejler ikke noget, der er bare mange ting, man skal vide i dag.
Scopri cosa dicono le persone
Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Leggi di più
Hvis muligt kun 4 ½ stjerne, der er vil altid plads til lidt forbedring. Jeg er yderst tilfreds med service og behandlingen, kompetent sælger var lyttende og ikke påduttende. Da jeg kom fra Sjælla... Leggi di più
Flot aflevering af vores nykøbte 3 år gamle ID.4. Bilen fremstod som en ny bil- Der er meget at sætte sig ind i som førstegangskøber af en elbil. Men Kasper gav os en grundig gennemgang
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.
Karvil
Scritti dall'azienda

- Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
- Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
- Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
- Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.
Informazioni di contatto
Faaborgvej 149 (administration), 5250, Odense SV, Danimarca
- salg@karvil.dk
- www.karvil.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Utilfredsstillende og utroværdig købsoplevelse
Efter mange overvejelser købte vi i december måned en Polestar 2 hos (Als motor)nu Karvil biler i Sønderborg. Førstehåndsindtrykket af sælgeren som hed Frank var fint, han var imødekommende og rar og kom med et godt tilbud som vi tog imod efter et par prøvekørsler. Derefter gik det ned af bakke! Vi havde undervejs forskellige spørgsmål og forsøgte at maile men fik ingen svar retur. Da vi så ringede lovede Frank at ringe tilbage med svar hvilket aldrig skete og det skete 4 gange!!
Hvis vi ville i kontakt var vi nødt til at køre derud for at få svar på vores spørgsmål. Vores indtryk var hele forløbet igennem at Frank ikke vidste ret meget om Polestar mærket og vi måtte google os til svar på de spørgsmål vi havde. Bilen skulle have monteret træk, omregistreres, lavet batteri tjek og 1. service inden levering som var med i handlen. Vi havde så læst os frem til at det skulle være originalt ledningsnet ved montering af træk ellers ville bak kameraet ikke fungere når man kørte med trailer, det informerede vi Frank om og med lidt skepsis blev det så bestilt. Da vi spurgte om det ikke var en autoriseret forhandler der skulle gøre det, sagde han at det ikke var nødvendigt, det kunne deres værksted sagtens klare og det gjorde ikke noget for vores garanti på bilen. Polestar var dog af anden mening da vi ringede til dem og derfor måtte Frank bestille tid hos den autoriserede Polestar forhandler i byen. Ved levering af bilen som for øvrigt blev forsinket med over en uge, fortalte han at den havde været hos autoriseret forhandler en hel dag og fået lavet træk, service, batteri test osv. hvilket var desideret løgn! Vi kender det autoriseret værksted og det eneste de havde lavet var at kode trækket og ordne noget administrativt fordi den kom fra Sverige og nu skulle køre i Dk. Det er den mest løgnagtige oplevelse vi nogensinde har haft med en sælger!
Under levering af bilen var der flere ting omkring bilen Frank ikke kunne svare på og jeg måtte sidde på bagsædet og Google mig frem til svar. Den polestar 2 vi købte er både med plus pakken og pilotpakken hvilket betyder at den også skulle have adaptiv fartpilot og Frank fortalte os fint hvilke knapper vi skulle bruge for at aktivere det. Efter at have haft bilen i et par dage finder vi vi så ud af at den slet ikke har adaptiv fartpilot!
Alt i alt har det her været en meget utilfredsstillende og utroværdig købsoplevelse. Vi kan bestemt ikke anbefale Als motor eller Karvil biler som det nu hedder og specielt ikke Frank.
Magtesløshed
Min kone og jeg købte for os en super flot Mazda CX 3 fra 2018. den 18-11-2025
Den var bare super flot som den stod der rød i udstillingen, ikke en rids ikke et stenslag. Vi tjekkede bilen flere gange utrolig den kunne stå der uden et stenslag.
Efter at havde haft bilen i en lille måned, skulle vi 14 dage på ferie, vi havde aftalt med en god ven han ville gå vores bil igennem, så d 25/12 25 kørt vi bilen i vaskehal, nok mere for et syns skyld, da min kone ville tage visker overtræk af kunne hun spotte stenslag på kølerhjelmen, uden at gå i petitesser kun vi tæller 24 gule pletter fordelt på bilen, flest på kølerhjelmen.
Vi kørte til Karvil biler i Middelfart da vi kom hjem, da vi fortalte sælgeren omkring
at man havde forsøgt at skjule stenslagne med en pen, gik han i forsvar og sagde at hvis klargøringmanden havde brugt pen ville han havde lagt den i bilen. Så der var ikke forsøgt at skjule stenslagene, ( jeg havde inden vores rejse ringet til et familiemedlem, der dagene op til vores køb, havde set en person duppe billerne i udstillingen med en pen). Vi går ud og kikker på bilen, sælger gør opmærksom på at hvis de havde duppet hullerne fra stenslagene ville de ha været forseglet med en lak plet, men det ville kunne ses tydeligt hvis det havde været gjort.
Sælger siger jeg vil konkludere at i selv er skyd i stenslagne og i har været kørt ind i en byge af sten. Jeg ! siger det ved du jo godt det ikke passer, og at hullerne ført var at ses efter besøg i vaskehal.
Sælger vender sig og går - og siger “vi lader os ikke skræmme af nogen, da man aldrig kan bevise at vi har duppet hullerne”

Risposta di Karvil Group
Vil ikke vedkendes ansvar for skade ifm. service
Dyb ridse i rattet sket i forbindelse med service. Opdager skaden på vej hjem fra værkstedet og kontakter dem dagen efter hvor de ikke vil vedkende ansvaret. Jeg ved med sikkerhed det ikke har været selvforskyldt da jeg for et år siden kom til at lave en mindre tilsvarende skade og har siden været meget opmærksom på ind og udstigning. Hører intet fra dem efter jeg 16. dec kontakter dem hvor de fortsat ikke vil vedkende sig ansvaret, og kommer med en undskyldning med at nye rat ligger som restordre hos Hyundai. Da jeg fortsat ikke hører noget møder jeg op 12. jan for at få en forklaring, hvor servicechefen meget tydeligt gør det klart at nu gider han ikke gøre noget som helst fordi jeg har skrevet en anmeldelse baseret på faktuelle begivenheder.

Fantastisk service
Vi fik en fantastisk service ved Anders, som rådede og vejledte os på bedste vis. Han turde udfordre vores ønsker lidt, og vi er endt med bil, som ikke var vores udgangspunkt, men alligevel den helt rigtige for os som familie.

Risposta di Karvil Group
I har en meget ikke imødekommende…
I har en meget ikke imødekommende værkfører, som ikke lytter til kunderne, men har sin egen forudindtaget holdning til tingene.
Søde medarbejder
Søde medarbejder, meget hjælpsomme. Vi fik en rigtig god modtagelse da vi kom, følte os trygge og i gode hænder hos Oliver som sælger.
Vi fik en god handel og er helt sikker på at vi vil vende tilbage igen, når bilen skal skiftes ud igen.
M.v.h. Bjarne og Charlotte

Total god service.
Total god service.
Venlig og imødekommende sælger der havde styr på at læse folk jeg vil til en hver tid anbefale Karvil Biler på Fåborgvej Odense sv og kommer man i hænderne på Anders Pindstofte er man i gode hænder.

Risposta di Karvil Group
Super god betjening og service
Super god betjening og service.
En lille ide: At have en ladestander i eller ved forretningen, til en "hands on" gennemgang af betjening af ladeudstyr og opladning af EL bil. Især ældre nisser som os, vil have glæde af det.
Opsigelse af tryghedsaftale
Opsigelse af tryghedsaftale
Jeg købte i foråret 2021 en ny Mazda 3 hos Karvi biler i Fredericia , og sammen med købet en tryghedsaftale, som stort set kun er blevet brugt til serviceeftersyn på bilen. Jeg forventede at skulle have bilen i mange år , og fik derfor mod en merbetaling på ca 170kr i måneden forlænget min aftale. Jeg har nu købt en ny bil og i den forbindelse opsagt min tryghedsaftale. Regnede med at få nogle af pengene retur , da jeg ikke kommer til at få lavet det sidste eftersyn , eller i det mindste det jeg har betalt ekstra pr. måned for en forlængelse af aftalen som jeg aldrig vi få glæde af, men nej de beholder pengene , jeg synes sgu det er dårlig stil , og jeg har ellers intet at udsætte på hverken service eller deres personale. Det er bare sjovt , for hvis jeg havde fået lavet for mere end jeg har indbetalt eller kørt flere kilometer , skulle jeg betale ekstra. Det er bare ren grådighed
Mvh
Johnny
God dialog med salgskonsulent Kasper👍
Fraråder på det kraftigste karvil biler…
Fraråder på det kraftigste karvil biler i Odense sv faaborgvej.
Hvis du har din bil kær så vælg en anden mekaniker, skulle have repareret min for en simpel ting, men da de var færdige kom de ud og sagde til mig at de havde lavet et par andre ting, som vi slet ikke har snakket om, som resulterede i er det blevet over 4 gange så dyrt som først anslået.

Super oplevelse.
Lige fra da vi trådte ind hos Karvil Biler blev vi modtaget af super venlige og kompetente sælgere. Og hele forløbet med vores køb gik uden nogen former for forhindringer.
Hej😀
Hej😀
En god og tryg oplevelse at handle bil 🚗 hos jer, ikke mindst fordi vores søn Danny er med under hele proccecen, det er jo en stor beslutning at købe ny bil🫶
Kan kun give vores bedste ros til jer og hele jeres team🎄
Rigtig glædelig jul til jer alle sammen🎄🎅🏻
Kh Helle og Jørn Graff

FANTASTISK SERVIS FRA MEDARBEJDE
Fremragende service fra Magnus – fra prøvetur til bilkøb tog det kun en uge. Alle mine ønsker blev imødekommet på bedst mulig måde! Kan varmt anbefales.
God service . Ved Karvil. Odense…
Vi fik som altid en god behandling. God hjælp til at sætte os ind i alt det nye , der er ved at få en Elbil. Vi er meget glade for Nick . Han har hjulpet os de sidste 5 gange vi har handlet ny bil. VH Kaj og Grete.

Blev godt modtaget
Blev godt modtaget. Fik venlig og grundigt information om køb og lesing. Valgte lesing. Er ikke bange for at komme dér igen.
Er allerede glad for EL hyundai

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.