K.A. Catering & GrillRecensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Fantastisk service hos KA catering og grill ifm vores havebryllup. Vi og vores gæster var meget tilfredse med maden OG Conrad gjorde det rigtig godt. Sød, smilende og behagelig ung mand. Han præsen... Leggi di più

Virkelig lækker mad til vores firmafest. Conrad, som stod for tilberedelsen var bare en stjerne og tog fuldstændig over og sørgede for det hele mht. opsætning af borde og selve serveringen. Var der... Leggi di più

Fantastisk mad og kokken Conrad havde virkelig styr på svinet....;) og serviceniveauet var højt og ingen gik sulten fra bordet. Det er bare fedt når det hele spiller.***** stjerner herfra

Fantastisk god mad - super lækre råvarer og friskt tilberedt. Alle mine gæster var begejstrede for food-trucken, der bare leverede meget velsmagende mad. Og to unge gutter der var super søde og servic... Leggi di più

1. Azienda di catering

Hos KA Catering & Grill har vi stor respekt for det ansvar som lægger i at stå for maden til ALLE de selskaber vi laver. Om det er helstegt pattegris, lækker grillbuffet eller spændende cateringmenuer. Så levere vi smagfulde menuer af høj kvalitet og i rigelige mængder. Vi har også stor erfaring i at lave store firma arrangementer, helt op til 10-15000 kuverter. Vi er tilmed meget service minded og fleksible :)

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk lækker mad med gode råvarer

Fantastisk lækker mad med gode råvarer, spændende salater og utrolig mørt og velsmagende kød. Og virkelig god og venlig service hele dagen igennem. Det var med til at gøre vores fest uforglemmelig. Kan varmt anbefales.

11 agosto 2021

Fantastisk mad

Fantastisk mad, Fantastisk service. Kan klart anbefales.

29 giugno 2021

Risposta di K.A. Catering & Grill

Tusind tak for de fine ord. Vi er meget glade for I kunne lide vores mad og service:-)

Altid god mad og god service

Altid god mad og god service. Vi bestilte "grill selv" pattegris til 25pers. Maden blev leveret til tiden, der blev givet kyndig instruktion til hvordan at grisen skulle forberedes og grilles og maden var nem at gøre klar. Super oplevelse, som altid!

28 giugno 2021

Anden gang vi har bestilt herfra

Anden gang vi har bestilt herfra.
De har styr på tingene, yder en fantastisk service og laver dejlig mad.
Prisen er fornuftig og udvalget kan tilpasses efter ønsker og behov .
Hvad mere kan man ønske sig.
Kan varmt anbefales - vi bruger dem også næste gang.
Med venlig hilsen
Jens Laurits Grønbech

7 gennaio 2021

Super godt 👍

22 settembre 2020

Hej Jesper
Vi er glade for I var tilfredse og takker for den fine anmeldelse
Mvh
Andreas, K.A. Catering & Grill

Havefest

Vi har haft en fremragende oplevelse med K.A. Catering i forbindelse med en havefest.
Kommunikationen har været god, hurtig og klar fra starten, og vi har modtaget den nødvendige forståelse ift. ændringer pga. corona.

Maden kom til den aftalte tid og det hele smagte helt perfekt og fik masser af ros fra gæsterne.

Vi havde ikke noget at sætte en finger på, og vi vil helt sikkert bruge K.A. igen.

22 settembre 2020

5 stjerner for god mad, blive set som kunde med ønsker for dagen - og tryghed i det bare kører...

I får 5 stjerner med tak for at levere lækker mad og service ved vores datters konfirmation d. 5 september 2020. Vi havde fyldt gården/haven med gæster i alle aldre, og alle nød at dufte maden mens den blev "grillet", og diverse aktiviteter blev afholdt.

Vi valgte Tender menu, og feedback fra vores gæster er "2 thumbs" up. Alle var minimum 2 gange i buffeten, og flere som ikke spiser lam - fortalte at de var meget imponeret over smagen af det, som var på menuen.

God service og fleksibilitet fra kokken/grillmesteren Christian, da vejret var omskifteligt - som var sød, og selvkørende.

Alt i alt vil vi helt sikkert ikke tøve med at bestille jer igen - og kan klart anbefale andre at booke jer ind til sådan en vigtig dag.

Slutteligt var det meget trygt at blive ringet op ugen før, få gode råd under Corona restriktioner når det er buffet, og at kokken ringede, da han var på vej.
Det gav i den grad en tryghed om, at på sådan en vigtig dag for vores familie, var jeres service i top, og vi kunne koncentrere os om vores datters konfirmation.

Godt gået :)

7 settembre 2020

Super lækker grill menu.

Vi fik grillmenu leveret til vores søns konfirmation og havefest. Det var virkelig lækkert. Kødet var super mørt og dejlig krydret og tilbehøret med salater m.m sad lige skabet.
Alt i alt en super god oplevelse. 👍😋
Jesper, Amager.

7 settembre 2020

Kære K.A.Catering og Grill

Kære K.A.Catering og Grill
jeg er noget skuffet over den oplevelse af maden og aflevering ved end job, I har gjort den 15/08/2020, til min søn konfirmation.
Jeg vil starte med at jeg i mit liv, aldrig har fået så en tør pattegris/grissekød, selv ikke hvis den har været i ønskebrønden, på en lokal grillbar. Dernæst kommer at lammestegen også har fået for meget og kartoffler er oversaltet.
Ben og div. fra pattegris, er lagt i pose unden at lukke den. Så der næste dag, er der fyldt med fluer.
Ikke udbrandte kul, som fylder 1/3 af trillebør er bare stillet, uden at sørge for de er slukke ned med vand, selvom der løber brøn rundt og leger og det ikke har reget i 3 uger...Det kunne være gået galt:-(

Håber I retter op på disse ting fremadrettet, så andre kunder kan få en god oplevelse, for de penge de betaler.

Venlig hilsen
Jacob Kassinger

28 agosto 2020

Hej Jacob

Først og fremmest er vi rigtig kede af din oplevelse med os. Vi bestræber os altid på at det hele spiller fra start til slut.

Som vi snakkede om er det svært at holde pattegris og lam saftigt når der spises en time senere end aftalt og vi ikke får noget at vide.

Vi beklager at der ikke har været bundet knude på sækken med affald og at vi ikke stillede trillebøren væk, så den ikke stod tæt på de legende børn. Vi har dog i tilbuddet og igen da i modtog ordrebekræftelsen gjort opmærksom på at vi efterlod en sæk med affald og at I skulle stille noget til rådighed til de varme kul. Vi slukker aldrig med vand, medmindre vi bliver bedt om det, fordi det sviner virkelig meget og det bedste er at de lige så stille står og brænder ud.

Vi forsøger hele tiden at forbedre os og Jeres oplevelse med os har også gjort at vi ser hvor vi kan blive endnu bedre.

Med venlig hilsen
Andreas, K.A. Catering & Grill

Perfekt oplevelse

Fantastisk og rigeligt mad. Super fleksible og imødekomne på menuerne. Utrolig “grill Bill” de sendte ud, der arbejdede perfekt sammen med køkkenpersonalet. De varmeste anbefalinger.

25 agosto 2020