K.A. Catering & Grill Recensioni 247

TrustScore 5 su 5

5,0

Fantastisk service hos KA catering og grill ifm vores havebryllup. Vi og vores gæster var meget tilfredse med maden OG Conrad gjorde det rigtig godt. Sød, smilende og behagelig ung mand. Han præsen... Leggi di più

Virkelig lækker mad til vores firmafest. Conrad, som stod for tilberedelsen var bare en stjerne og tog fuldstændig over og sørgede for det hele mht. opsætning af borde og selve serveringen. Var der... Leggi di più

Fantastisk mad og kokken Conrad havde virkelig styr på svinet....;) og serviceniveauet var højt og ingen gik sulten fra bordet. Det er bare fedt når det hele spiller.***** stjerner herfra

Fantastisk god mad - super lækre råvarer og friskt tilberedt. Alle mine gæster var begejstrede for food-trucken, der bare leverede meget velsmagende mad. Og to unge gutter der var super søde og servic... Leggi di più

1. Azienda di catering

Hos KA Catering & Grill har vi stor respekt for det ansvar som lægger i at stå for maden til ALLE de selskaber vi laver. Om det er helstegt pattegris, lækker grillbuffet eller spændende cateringmenuer. Så levere vi smagfulde menuer af høj kvalitet og i rigelige mængder. Vi har også stor erfaring i at lave store firma arrangementer, helt op til 10-15000 kuverter. Vi er tilmed meget service minded og fleksible :)

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Gennemført professionelt

Vi havde besøg af Albert fra K. A. Catering og grill til vores 2x50 års fødselsdag.
Professionel, rolig og stort overblik. Maden er vanvittig lækker, hvilket virkelig blev bemærket af vores gæster.
Vil ikke tøve med at give vores største anbefaling.

2 agosto 2025

Wow siger jeg bare 😉

Wow siger jeg bare, det er den bedste helstegte pattegris jeg nogensinde har fået.
Conrad havde maden klar til den aftalte tid, og på sin egen stille charmerende måde , formådede han at supplerer fadere og give alle et herlig måltid.
Conrad og K.A. Catering kan helt sikkert anbefales.

1 agosto 2025

Fantastisk mad

Fantastisk mad, service og personale.
Dejligt at i ringer ugen op til arrangementet og gennemgår aftalen, samt ringer på dagen når i kører ud.
Vi havde en fantastisk kok, Aske, som får vores varmeste anbefalinger. Sød, høflig, imødekommende ung dygtig mand. Maden var fantastisk, og der var nok mad til alle.
Tak.

5 luglio 2025

Perfekt mad til fest

Vi har været ovenud tilfredse med maden til vores arrangement til vores Sommerfest i andelsforeningen.
Aske lavede utrolig dejlig grill med delikat tilbehør, som alle roste til skyerne. Det lutter tilfredse spisegæster.
Aske var helt profesionel og fortalte gladeligt hvad vi spiste.
Det er ikke sidste gang vi vælger firmaet

21 giugno 2025

Grillfester Conrad lavede lækker mad…

Grillfester Conrad lavede lækker mad til vores datters konfirmation 14.06.25. Vi var glade og tilfredse. Gæsterne roste maden. Alt blev ordnet med et charmerende smil. Vi har tidligere fået Catering herfra og vil helt sikkert vælge dem igen.

14 giugno 2025

Grillmester ankom satte op og lavede…

Grillmester ankom satte op og lavede maden. Satte frem sammen med vores køkken hjælp. Ryddede det hele pænt op og pakkede sammen efter maden som var superlækker. Kom høfligt og sagde farvel og god aften. Vi skulle ikke tænke på noget selv 👍👍 super flink ung mand de sendte ud vi siger tak til Albert 👍💪🙂

14 giugno 2025

Jeg valgte igen i år at bestille Grill-buffét til personalearrangement......…

Jeg valgte ligesom sidste år at bestille Grill-buffét hos K.A Catering og Grill til vores medarbejder sommerarrangement 11-06-2025, og det bliver bestemt ikke sidste gang!

"Drengene" kom til aftalt tid - søde, venlige og meget hjælpsomme. Det sætter man pris på, når man holder arrangement for 120+ mennesker.
Maden var fantastisk – både velsmagende og flot præsenteret. Der var noget for enhver smag, og alle tilbagemeldinger på arrangementet har været meget positive.

En rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale K.A Catering og Grill.

11 giugno 2025

Pattegris med tilbehør

Vi havde bestilt pattegris, kyllingespyd og tilbehør til vores datters konfirmation den 31.maj 2025.
Albert kom og satte pattegrisen over og passede grillen med et smil. Han havde godt styr på det hele og alle gæsterne roste både ham og maden. Det var meget lækkert tilbehør.
Vi har bestilt grillmad hos K.A Catering to gange og været meget tilfredse begge gang.

31 maggio 2025

Vi havde KA Catering til at levere og…

Vi havde KA Catering til at levere og grille maden til vores søns konfirmation. Alle gæster roste maden, alt var lækkert og mørt og der blev fyldt op hele tiden, intet manglede. Grillmesteren Aske var utrolig venlig og havde et godt overblik.

29 maggio 2025

Fantastisk oplevelse

Vi havde fornøjelsen af at bruge K.A Catering og Grill til vores arrangement – og det bliver bestemt ikke sidste gang!

De kom til tiden, hvilket er noget, man virkelig sætter pris på, når man planlægger et event(konfirmation i vores tilfælde). Grillmanden var sød, imødekommende og meget professionel OBS han kunne samarbejde rigtig godt med vores køkken damer, hvilket bare gør det hele meget nemmere for alle og gør vi selv kan nyde festen sammen med vores gæster

Maden var helt fantastisk – både velsmagende og flot præsenteret. Der var noget for enhver smag, og flere af vores gæster har efterfølgende spurgt, hvor vi havde bestilt maden fra.

Alt i alt en super god oplevelse, og vi kan varmt anbefale K.A Catering og Grill til andre, der vil have kvalitet og god service!

29 maggio 2025

Helt perfekt!

Helt perfekt!
Ankom til aftalt tid og smagte fantastisk.
Vi fik favorit catering menu og alt var helt, som det skulle være.
Laksen var så god, at flere af gæsterne valgt den fremfor alt andet.
Der var rigeligt mad til alle.
Her bliver I ikke skuffede. Vi bestiller igen næste gang.

17 maggio 2025

KA grillede hos os til vores søns…

KA grillede hos os til vores søns konfirmation d. 10/05-25. Efter vi har talt med vores gæster, kan vi simpelthen ikke finde en finger at sætte noget som helst. Til grillmester Simon skal lyde et kæmpe tak fra os alle. Simon er dygtigt, glad og imødekommende. Alt maden var enestående, så herfra kommer de bedste anbefalinger til K.A. Caterings team. Tak for mad :-)

10 maggio 2025

Helt igennem fantastisk …

Vi har i dag holdt sølvbryllup og havde bestilt KA grillmenu kalv. Hold nu op noget lækkert mad og Aske som grillede havde fuldstændigt styr på alt.
Det hele fungerede fra start til slut og alt var anrettet så flot.
Vi kan på det varmeste anbefale det til andre.

21 agosto 2024

Bedste mad nogensinde og har prøvet mange

Aldrig som i aldrig har vi fået så lækker mad fra et catering firma
Vi havde bestilt oktoberfest menu og maden smagte fantastisk
Der var meget af det og maden fik stor ros af alle gæster, selv en af vores venner som selv har restaurant og normalt ikke strøer om sig med superlativer
Jeg vil anbefale Kristian til alle og han får 10🤩 fra mig❤️

17 agosto 2024