Fantastisk service hos KA catering og grill ifm vores havebryllup. Vi og vores gæster var meget tilfredse med maden OG Conrad gjorde det rigtig godt. Sød, smilende og behagelig ung mand. Han præsen... Leggi di più
Virkelig lækker mad til vores firmafest. Conrad, som stod for tilberedelsen var bare en stjerne og tog fuldstændig over og sørgede for det hele mht. opsætning af borde og selve serveringen. Var der... Leggi di più
Fantastisk mad og kokken Conrad havde virkelig styr på svinet....;) og serviceniveauet var højt og ingen gik sulten fra bordet. Det er bare fedt når det hele spiller.***** stjerner herfra
Fantastisk god mad - super lækre råvarer og friskt tilberedt. Alle mine gæster var begejstrede for food-trucken, der bare leverede meget velsmagende mad. Og to unge gutter der var super søde og servic... Leggi di più
Hos KA Catering & Grill har vi stor respekt for det ansvar som lægger i at stå for maden til ALLE de selskaber vi laver. Om det er helstegt pattegris, lækker grillbuffet eller spændende cateringmenuer. Så levere vi smagfulde menuer af høj kvalitet og i rigelige mængder. Vi har også stor erfaring i at lave store firma arrangementer, helt op til 10-15000 kuverter. Vi er tilmed meget service minded og fleksible :)
Møllelodden 4, 2791, Dragør, Danimarca
- kontakt@kacatering.dk
- www.kacatering.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
En mindeværdig smagsoplevelse
Vi bestilte KA Catering til Nytår, efter at have fået anbefalet det af venner. Maden smagte skønt, og alle vores gæster var meget tilfredse! Der var meget mad per person, så alle blev godt mætte. Der er ingen tvivl om, at vi skal have KA Catering til vores næste fest!
Super lækker mad med masser af smag!
Fik nytårs menu til ca 10 mennesker. Mængden af mad var perfekt og smagen var fantastisk! God service og meget rare mennesker!
Framragende mad og grill kok
Ka Catering levede fuld ud op til vores forventninger til vores sølvbryllups havefest med pattegris deluxe menu. Simon vores grill kok var yderst behagelig og professionel I sin optræden og ALLE vores gæster har komplimenteret menuen. Dog var kartoflerne lige grove/store nok efter vores smag . men ellers alt OK!
Venlig hilsen
Jeanette og Flemming Nielsen - Karlslunde
Fremragende
Vores forventninger til deres præstationer blev skudt helt I sænk, da de leverede mad og service der lå langt over hvad vi overhovedet havde forestillet os. K.A. Catering & Grill leverer fantastisk mad og en service der er helt perfekt. Både vi og vores gæster har kun roser at give og vi kan kun takke for at gøre vores bryllup helt perfekt med lækker, veltilberedt og velsmagende mad.
Fremragende mad og service
Maden var god og alle aftaler blev overholdt. God information hele vejen, og en utrolig flink betjening på dagen.
Fantastisk
En skøn oplevelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi benytter os af K.A. Catering. Vi fik pattegris menu, og alt var lækkert tilberedt og sværen sprød, og der var rigeligt med mad. Der blev taget hånd om det hele, og vi kunne koncentrere os om at hygge med vores gæster. Det var perfekt.
Fantastisk god mad/service
Vi brugte K.A.Catering til vores søns 18 års fødselsdag og fik helstegt pattegris. Super lækkert og både vi og gæsterne var ovenud tilfredse. Fantastisk service både før, under og efter festen. Vil til hver en tid bruge dem igen og også anbefale til andre.
Super service og dejlig mad
Fik mad fra KA Catering til firma arrangement for 80 pers; det var en super aften med dejlig mad og super service fra teamet under hele forløbet, kan klart anbefales til alle der skal afholde private eller firma arrangementer.
Mad til konfirmation
God mad og rigeligt af det. Fin betjenlig og maden var klar til aftalt tid.
Fremragende grillmad.
Helt igennem perfekt grill arrangement, som K.A. Catering og Grill serverede til vores søns 18 års fødselsdag.
Masser af mad, både kød og tilbehør, og rigtig lækkert.
Kan absolut anbefale dem til andre 😀👍
Perfekt
Det hele var fuldstændig perfekt rigtig god mad og rigtig venligt personale. Har kun godt at sige om vores oplevelse vores gæster var oven ud tilfreds med maden også.
Kvalitet, kød og kanon kundeservice
Vi har netop holdt dobbelt konfirmation for 45 gæster. Vi fik luxusbuffet og isdessert. Fra booking til sidste servering forløb alt perfekt, og alle gæster var mætte og glade. Simon fra KA catering, havde hele tiden en fornemmelse for at sørge
For veltilberedt kød, og en buffet med lækre salater, kartofler mm.. Der var noget for enhver smag. Kan kun anbefale KA catering til alle !!
Fantastisk
Hurtig betjening af bestilling, god mad og masser af det samt meget venlig og kompetent personale! Stor ros herfra!
Varm anbefaling
Jeg er en glad kunde. Det var nemt og enkelt at bestille. Alt blev leveret til aftalt tid. God instruktion. Gode varer.
Alle deltagere blev mætte og roste maden.
God kvalitet og rigelig mængde mad.
Lækker mad og rigtig god service
Vi havde bestilt pattegris, samt lam og kylling til vores datters 18 års fødselsdag og det var super lækkert. Kødet var mørt og smagte rigtig godt. Kokken Ralf, ydede en rigtig god service og vi kan klart anbefale K.A. Catering til andre :-)
Fantastisk super service og mad.
Intet at sætte en finger på, det var bare mere end perfekt. Og et stort tak til kokken :) Er ikke sidste gang vi bruger dette firma.
Helt igennem perfekt
Vi var 100 personer, og INGEN gik sultne i seng :-)
Derimod var der DEJLIGE rester til alle der ville have det - vidunderlig mad, forberet på stedet, af en utrolig venlig grill mester Mikkel.
Helt klart ikke sidste gang vi bruger jer.
mad til sommerfest
K.A catering leverede mad til vores sommerfest 15. august til 63 voksne og ca. 40 børn.
Hele vejen op til arrangementet har de været professionelle, imødekommende og hjælpsomme ifht. at afgøre hvor mange kuverter vi skulle have, da det med børn er lidt svært at afgøre. Deres kok kom til tiden, ramte tidsplanen perfekt og havde godt overblik. Ingen gik sultne i seng. Jeg vil til enhver tid anbefale dem, da man får god mad til en fornuftig pris.
Klasse og professionalisme
Vi holdt sommerfest for 36 gæster, og vi fik en super lækkert grillet pattegris med frisk og lækkert tilbehør. (Menu 2)
Alt spillede, og Martin der grillede var yderst professionel og hyggelig at samarbejde med👍🏼
Skal du have et stort selskab til fest, kan du uden tvivl bestille mad fra KACATERING og være sten sikker på mætte og tilfredse gæster.
Vi giver gerne 5 store stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hilsen Rasmus & Camilla
fantastisk
Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse, til vores fødselsdag den 8/8-15. Kokken Dennis sørgede for at alt omkring maden bare spillede, og det var utroligt veltillavet og smagte super godt. Alle vores gæster var yderste tilfredse. Ikke sidste gang I skal levere mad til fest hos os. Tak for en rigtig god service. KH Mette og John Vendelbo