Der kom en teknikker Henrik ud i dag 2 pinsedag og gav en super god og meget kompetent oplevelse, ved installation af tv og interne. Jeg kan på det kraftigste an befale dette firma og teknikker Henrik... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Leggi di più
Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk
Informazioni di contatto
Ishøj Østergade 45, 2635, Ishøj, Danimarca
- 71992991
- info@kabelplus.dk
- www.kabelplus.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtigt besvarelse
Hurtigt besvarelse, god opfølgning og det hele virkede. Forventede mere besvær.

Efter en forklaring...
Efter en forklaring.... Kunne jeg se en stor del af fordelene ved win10.
Mine problemer skyldes nok, at min computer gik i stykker således at jeg måtte købe mig en ny og det var en helt ny win10.
Der var meget jeg skulle have hjælp med, jeg er 80 år og skulle nu lære en ny form for edb at kende. Jeg må sige, at win10 er sørme ikke let at gå til.
Men jeg fik en fremragende hjælp af personalet i Kabelplus servicen.
Jeg kører i dag 127 ned og 52 op, det er 100% det jeg betaler for .
Det kunne jeg ikke tidligere, så jeg takker MEGET.
Venligst Preben, P.C.N

Risposta di Kabelplus
Aldrig har jeg oplevet så dårligt internet
Aldrig har jeg oplevet så dårligt internet!! Eller tv signal. Vi betaler troligt for at kunne se tv hver måned. Men signalet er dårligt HVER EVIG ENESTE DAG! Vi har nu valgt at streame de samme kanaler, vi får gennem kabelplus.
Ved internettet er der er ufattelig mange afbrydelser. Internettet kommer og går som det passer det. Ingen varsler når de skal “repererer” eller “forbedre” internettets signal..
kabelplus i er det væreste omgang crap vi længe har haft med at gøre... 🤬 1 stjerne kan ikke engang gøre det. I fortjener ingen stjerner...

Risposta di Kabelplus
hmm, det kunne være bedre
Alt for meget jitter på linien,selvom man har fået fast ip adresse som for øvrigt står i opskrevet til armenien. Alt for mange nedbrud, og NAT fejl.
hmm, det kunne være bedre...

Risposta di Kabelplus
Har du et valg, så gå uden om!!
På ingen måder er jeg tilfreds med kabel plus i Ishøj. Der er så useriøst mange afbrydelser og perioder hvor internettet ikke fungerer, at ingen forklaringer derpå kan accepteres. Jeg har aldrig oplevet noget nær lignende hos andre selskaber, det er ud over hvad man nogensinde kunne forestille sig. Hvordan kan man tilbyde kunder et så haltende produkt? Føj

Risposta di Kabelplus
Jeg er super glad for Kabel plus :)
Jeg er super glad for Kabel plus. Man får en god service når man ringer og så har de bredbånd (det er det produkt jeg bruger) til en god pris.

Ikke imponeret
Bor i Ishøj, hvor kabelplus har vundet liscitationen og jeg må erkende at jeg er langt fra imponeret..
Flere gange om dagen, i varierende tidslængder, oplevet vi afbrud i vores internetforbindelse..
Har prøvet at skifte til en anden internetleverandør (yousee), men får at vide at det ikke kan lade sig gøres pga kabelplus har vundet udbuddet..
Kabelplus!
Få styr på jeres internetproblemer! 😡

Risposta di Kabelplus
Da jeg endelig kom igennem via…
Da jeg endelig kom igennem via telefonen var servicen meget fin. Og tilsyneladende er mit problem løst.

Kundeservice OK
Kundeservice OK.
Telefon meget dårlig at få forbindelse, forbindelsen blev afbrudt to (2) gange og begynde i en ny kø, ikke acceptabel.

Få det nu tgj at virke
Mit problem bliver ikke løst mg har stede siden Kabel plus har overtaget systemet.
Jeg bliver konstant lokket af internettet
Og kan ikke modtage eller sende mail.
God og hurtig service da min router…
God og hurtig service da min router ikke var kommet op og fik loaded config Tak
Har aldrig oplevet noget ligende
Har aldrig oplevet noget ligende.
Har ikke haft ordentligt internet siden vi blev tvunget over på kabelplus her i Ishøj. Har opgivet at spille online, da forbindelsen er meget svingende og går ned i tide og utide. Har opgivet at arbejde hjemmefra, koster mig en del flere timer på kontoret ugentligt. Er ked af det og frustreret. Luk dog for pokker op for andre udbydere så man ikke længere er et gidsel i det her mareridt!
Jeg har kontaktet kundeservice via tlf…
Jeg har kontaktet kundeservice via tlf op til flere gange siden 15.07.18 og hver gang love de at der vil kom en tekniker ud på besøg, og der sker bare ikke noget, i dag var jeg i kontakt med dem hvor jeg får at vide at en tekniker kan først kommer ud til mig d. 13.08.18, efter at vi har diskuteret i ca. 11 min, bede han mig om at går ned til butikken med modemet og samtlige ledninger, det gjorde jeg og efter 5 min med 2 medarbejder ned i butikken efter at han har skiftet ledning virker den perfekt.
Høflig og hurtig service
Jeg har problemer med mit internet
Jeg har problemer med mit internet - det virker ikke. Har talt med Dogan i flere omgange, og føler mig godt behandlet. Problemet er dog ikke løst, men der er bestilt tekniker. Ny krydser jeg fingrer.
Sindsygt dårlige servic fra den ene…
Sindsygt dårlige servic fra den ene ende til den anden problemer med regninger op til flere gange !!!! Og så varsler man om lukning af net og man har 7 dage til og betale og den næste mail sendt samme dag samme tidspunkt lukker man bare for det og selfølgelig efter lukke tid latterligt dårlige service!!!!🤬🤬🤬🤬
Kundeservice medarbejderen jeg talte…
Kundeservice medarbejderen jeg talte med var meget service minded og gav mig en god hjælp og information. Stabiliteten af internet forbindelsen er jeg bestemt ikke tilfreds med og ligeledes heller ikke tilfreds med informationsniveauet omkring driftsproblemer og fejlretning i anlægget på Fasanskellet.
hej jeg skriver her angående kanal 517 bbc earth hd stadig ikke virker
hej jeg skriver her fordi det måske kan hjælpe på deres kunde service hos kabelplus da vi fik nye kanaler og ændring den 1-06-2018 hvor vi frit kunne vælge tilvalgskanaler frit bla andet bbcs kanaler men nu efter snart to måneder har kabelplus kundeservice stadig ikke fået BBC EARTH hd kanal 517 til at virke som ytilvalgskanal de sagde før at de var på prøve men skulle nu kunne vælges frit som tilvalg og ikke kun som kanaler i fuldpakken som de var før de skriver på deres hjemmesidde at der er problemmer med bbc eart bbc wolrld som tilvalgs kanaler men jeg undrer mig over hvorfor de er så længe om at få rettet deres fejl
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.