God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.
Scopri cosa dicono le persone
Syntes dyrene havde det rigtig godt, med plads til at trække sig hvis de ville. Sødt fagfolk der gerne hjalp med spørgsmål. Vi var der i baby sæson for dyr så var ekstra sødt. Vi havde hund med som... Leggi di più
Dette må være den tristeste dyreparken vi har vært I. Dyrene hadde så liten plass til å bevege seg,og burene var små møkkete.Så mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket så apatisk og triste.Vi var... Leggi di più
Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begære, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra både store og små .Samt et utal af forlystelser . De... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.
Informazioni di contatto
Haunstrupvej 13, 6920, Videbæk, Danimarca
- 20624921
- info@jyllandsparkzoo.dk
- www.jyllandsparkzoo.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk park for både børn og voksne.
Vi elsker at komme i jyllands parkzoo.
Jeg er kommet der med mine store børn som er voksne nu, og nu med vores lille på 4 år, han elsker også at være afsted, og Tivoli og de super lækre legepladser er lige noget gor ham.
Vi voksne elsker at vi kan få mad, som er til at betale, og en kop kaffe med hjemmelavet kage er altid et must, imens lille fyren leger på legepladsen.
Vi kommer helt sikkert igen og julegaveønsket i år er årskort til jeres skønne park.
Havde en skøn dag med familien og…
Havde en skøn dag med familien og børnebørn, dejlig tur👍👍👍👍👍👍👍👍
Hyggelig park
Hyggelig park, altid en god dag. Løverne burde afvikles, da buret er meget småt.
Godt med geder, der må fodres. Kæmpe hoppeborg
Et rigtigt godt sted for en familietur…
Et rigtigt godt sted for en familietur med familen med mindre børn.
Man kan se, at dyrene har det godt 👍🏽
Kan anbefales
Vi nyder at komme afsted hvert år
Vi nyder at komme afsted hvert år
Dejlig børnevenlig zoo med meget…
Dejlig børnevenlig zoo med meget rimelige priser.
Det er super hyggeligt at komme i…
Det er super hyggeligt at komme i Jyllandspark zoo, specielt nu hvor der også er kommet giraffer, det er også fedt at se det nye der er gjort for blandt andet søbjørnene, det er helt sikkert at mig og familien kommer derud igen.
Dog skal der dybbes lidt malurt i bærgeret, så kunne de godt som så mange andre måske tage efterårsferien med, det kunne være rigtig fedt.
Var i praktik der for mange år siden
Var i praktik der for mange år siden. Det var en stor oplevelse. Og er kommet der siden jeg var barn. Var med vitrup inde hos tigern Anja.
3 generationer
Jeg er kommet der som barn. Jeg er kommet der med mine børn og nu kommer jeg der med mine børnebørn.
Jeg synes parken er hyggelig og overskuelig, særligt når man er der med mindre børn og jeg kan godt lide konceptet.
Dog er det rigtig rigtig trist at der ikke er bedre forhold for dyrerne. Det gælder for mange af dyrerne men særligt synes jeg løver og bavianer har nogle alt for små og intetsigende bure. Det er ikke værdigt eller acceptabelt at holde dyrerne på den måde….
Jeg kommer helt sikkert igen. Jo flere vi kommer og støtter op om denne ellers så hyggelige park jo bedre økonomi bliver der forhåbentlig til at give dyrerne nogle bedre vilkår og dermed være med til at bevare denne hyggelige historiske plet.
Dejlig rummelig zoo med plads til alle…
Dejlig rummelig zoo med plads til alle selv om der er mange besøgende. Sødt personale og gode børnevenlige omgivelser. Og også med god plads til familien der har taget madpakken med.
Vi har i mange år besøgt Jyllandspark…
Vi har i mange år besøgt Jyllandspark Zoo og i år skulle vi også, der er altid en hyggelig stemning og vi blev meget overrasket over de 2 ny søde giraffer, dem så vi længe på, især vores datter er rigtig glad for Giraffer 🦒🦒
Som en åben savanne
Der er en meget godt plads for familie…
Der er en meget godt plads for familie med børn. Vi skal besøge dem igen 🙂
Desværre ikke så godt da jeg aldrig fik…
Desværre ikke så godt da jeg aldrig fik nogen billetter trods jeg skrev flere mail uden svar.
Der var en rigtig god dag sammen var vi…
Der var en rigtig god dag sammen var vi 13 voksne og 8 børn der havde lavet så vi sammen kunne opleve parken og de store legepladser Tivoli og tog
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle. Alle personaler var meget venlige, hjælpsomme, og vidste hvad det betyder med service. Jeg synes man skulle overveje at lave en løbende guided tur rundt i anlægget, hvor der blev fortalt om dyrene, og forlystelserne. Så havde vi gæster fået en god grundviden, og havde set alle faciliteter, og kunne bedre selv finde rundt. Vi havde svært ved at finde grillområdet. Med en guided tour mener jeg en gentagende, måske hver time, med en guide der ved noget om dyrene og faciliteterne. På en større vogn med tag, med plads til mange gæster, og lydanlæg, så alle kan høre.
Hejsa
Hej
Vi har desværre ik nået at komme afsted , da vi har haft udfordringer mht sygdom
Så vi gav vores billetter væk
Dejligt sted for børn i alle aldre 2-72…
Dejligt sted for børn i alle aldre 2-72 alle nyder at være der , kan rigtig anbefales
👍👍👍
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.