Juul’s Vin & Spiritus Recensioni 1186

TrustScore 5 su 5

4,8

Nem at bestille, meget venlig og imødekommende personale på support siden. Hvis man skulle forbedre noget. Der er nok mange udenlandsk danskere der gerne vil bestille noget for deres venner og famil... Leggi di più

🍸Jeg var glad for at finde en speciel og fantastisk italiensk vermouth her, og den blev sendt sikkert, godt og hurtigt hjem til mig ~ derfor er jeg utroligt tilfreds med min oplevelse hos Juuls Vin&S... Leggi di più

Det er altid en fornøjelse at handle hos Juul's. De har et helt fantastisk udvalg – især hvis man er på jagt efter god whisky eller specialiteter, man ikke finder andre steder. Jeg hentede for nyli... Leggi di più

Jeg købte min yndlingsdrikke: Lysholm Linie Double Cask Port akvavit og The Macallan 12 Years Old Sherry Oak Cask whisky. Begge er ret gode valg. Der er god hjælp og vejledning af de ansatte i butikke... Leggi di più

1. Negozio di liquori
  2. Importatore
  3. Grossista di liquori
  4. Enoteca
  5. Importatore e grossista di vini

Informazioni su Juul’s Vin & Spiritus

Fra at være en lille, lokal vinhandel fra 1926 har Juul’s Vin & Spiritus udviklet sig til at være en landsdækkende specialhandel med en trofast kundekreds.

Juul’s Vin & Spiritus har et af nordens største udvalg af spiritus, med mere end 1400 forskellige flasker whisky og rom på lager inkl. egne eksklusive aftapninger.

Vi tilbyder desuden et bredt og spændende sortiment af bl.a. gin, cognac, vodka, tequila og mezcal og meget, meget mere!

Vi importerer vine fra hele verden fra nøje udvalgte producenter! Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsvin inden for både rødvin, hvidvin, rosévin samt champagne og andre mousserende vine.

Vin & Spiritus siden 1926

Nordens bedste udvalg
Vi har +95 års erfaring i den danske vin- og spiritusbranche og flere tusinde spændende flasker på kølereguleret lager.
Ægte passion for vin og spiritus
Vi har ægte passion for vores produkter, og vi er særligt dedikerede til den høje faglighed og personlige vejledning, som vi tilbyder vores kunder.
Speciale i Single Malt Whisky
Vores hovedfokus og absolutte speciale er single malt whisky, men med mere end 3500 flasker på lager er udvalget enormt!
Besøg vores butikker
Oplev et spændende univers af vin og spiritus i vores gamle charmerende butik på Værnedamsvej, og vores vin- og spiritusmekka i Lyngby Vinkælder, Magasin.

GRATIS LEVERING!

Levering inden for 1-3 hverdage

Vi tilbyder GRATIS levering i hele Danmark, når du handler for mere end 500 kr. på Juuls.dk.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

I er altid søde og hjælpsomme i…

I er altid søde og hjælpsomme i butikken /butikkerne. God vejledning. Forsendelserne fungerer godt.
Dette vedrørende ting, jeg selv udvælger. Vedr. whiskyklubbens månedlige leverancer har jeg stadig til gode at få armene helt op.

2 dicembre 2025

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din grundige feedback – det er vi virkelig glade for. 😊 Din kommentar om whiskyklubben tager vi med videre.

I får fem 👍

Fantastiske produkter, sublim vejledning og priser der afspejler det. Jeg er aldrig blevet skuffet ved Juuls - det betaler jeg gerne for.

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Hvor er det en dejlig anmeldelse – tusind tak! Det betyder meget, at både vejledning, produkter og priser bliver værdsat. 😊

Perfekt!

Perfekt og hurtig behandling og levering 👍🏻 på trods af Black Friday gik det hele hurtigt.

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak! Vi er glade for, at det hele forløb hurtigt – også i en (mega) travl periode. 😁

Godmorgen cdi rom.

Godmorgen Juuls vin. Ja desværre fik jeg kun 3 flasker, havde bestilt 4. Nå pyt med det, bare man så kun tager for 3 og ikke 4 så går det nok. Jeg holder meget a Juuls vin, og især de dygtige medarbejder der altid er behjælpelige.: mvh I Olsen 😎

3 dicembre 2025

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for din søde og ærlige anmeldelse – og tak for din forståelse. Vi sætter stor pris på din opbakning og dine pæne ord om medarbejderne. 😎

Vh. Amalie, Juuls.dk

Gode flasker til rigtig gode priser

Super black friday tilbud og hurtig levering.

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din anmeldelse – skønt at høre, at både tilbud og levering ramte plet. 😊

Super forretning

Super god service hurtig levering

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak! Dejligt at høre, at du er tilfreds hele vejen rundt. 😊

Hurtig levering

Hurtig levering , og godt pakket ind.

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din anmeldelse – vi gør os umage med både levering og indpakning. ☺

Blackfriday

Bestilte et blackfriday tilbud med 6 flasker vin til en god pris. To dage senere sender I en kupon hvor man ved indtastning af kode kan få 100-400kr yderligere i rabat. Det er sløjt.

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at vi ikke har haft kontakt via kundeservice, men du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis noget ikke føles helt rigtigt. 😊

Black Friday fungerer ofte sådan, at tilbud og rabatkuponer kommer løbende. Hos os kører vi Black Month, hvor der hele tiden dukker nye tilbud op, så det kan ske, at der kommer ekstra rabatter efter køb. Vi håber, vinene stadig falder i god jord. 🤗

Super

Super - varen var klar da jeg kom og hentede i butikken!

28 novembre 2025

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Perfekt! Tak fordi du valgte afhentning i butik – dejligt at det gik nemt og hurtigt. 😊

God og hurtig levering

God og hurtig levering

27 novembre 2025

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på. 😊

Super god vare

Super god vare - helt som forventet

24 novembre 2025

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Tak for de pæne ord – dejligt at varen levede op til forventningerne. 😊

Alt gik som aftalt

Alt gik som aftalt. Skarp pris på rom.

27 novembre 2025

Risposta di Juul’s Vin & Spiritus

Skønt at høre! Tak for din tillid og for at handle hos os. 😊