Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteit en geweldige service! Ik bestel altijd graag bij Jut en Julie. Alle spulletjes worden snel geleverd, goede service en bovendien heel mooi ingepakt. Waardoor het openmaken als een cadeaut... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestel geregeld bij Laura, ze pakt alles stuk voor stuk in met liefde. Ook vind ik het erg tof dat ze materialen hergebruikt. Ze zoekt haar producten met veel liefde uit en heeft daarom alleen ma... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend fijne webshop en Laura is mega behulpzaam, heel fijn. Reageert super snel op vragen die ik had over producten. Alles snel verzonden, prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding en alles oo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di abbigliamento per bambini

Scritti dall'azienda

Origineel, eerlijk, met liefde gemaakt en duurzaam!

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,9

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Laura was de redding

Laura was de redding. Ik was hopeloos opzoek naar babykleding maat 44 en dit is onwijs moeilijk te vinden. Ik heb Laura een berichtje gestuurd met de vraag of ze dit had en ze is de volgende ochtend direct gaan kijken en ze had het ook nog. Als klapper op de vuurpijl heeft ze het dezelfde dag nog opgestuurd en had ik het de volgende dag in huis. Laura snapte mijn nood en heeft mij echt gehoord en hier meteen actie op ondernomen. Zo zie je maar weer dat in een wereld als de onze het de kleine ondernemer is die écht iets wil betekenen voor de medemens. De kleertjes zijn van top kwaliteit en natuurlijk ook ontzettend schattig. Lieve Laura, bedankt!

12 dicembre 2022
Logo di Jut & Julie

Risposta di Jut & Julie

Wat een onwijs lieve review. Ik ben zo blij dat het inmiddels een stuk beter gaat met jullie lieve neefje!

Aanrader!

Dit is de tweede keer dat ik bij Jutenjulie bestel, allebei de keren de boterhamzakjes. Beide keren is het product erg snel geleverd! Ik ben er erg tevreden over, gebruik ze de hele week om boterhammen en andere dingen zoals gesneden groente/fruit mee te nemen. Het blijft erg lekker. Schoonmaken van de zakjes is ook erg simpel, even door een sopje halen en klaar

17 novembre 2022

Sfeervol en hartelijk

De pop-store bevindt zich op één van de mooiste plekjes van Leiden. Vervolgens werd ik hartelijk welkom geheten en is het een heerlijke winkel om lekker in rond te snuffelen. Mijn dochtertje vond het er ook heel gezellig en kon er leuk spelen:) Laura is super behulpzaam en aardig en de kwaliteit van de spullen is helemaal TOP!

23 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Mooie, duurzame en eerlijke producten

Superblij met alle producten die we hier tnt al gekocht hebben! Met name de bordjes en slabjes gebruiken we meerdere keren per dag en blijven er super uitzien! Daarnaast zijn ook de boterhamzakjes ideaal, wij blijven zeker bestellen, zelfs al weigert Laura een broodje ei bij je zakje te leveren. (Sorry, inside joke, had je bij moeten zijn)

18 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Top! Ik blijf zeker bestellen!

Meerdere malen besteld bij deze geweldige moeder en ondernemer. Persoonlijker wordt het niet! Volg ook zeker het instagram account, want er zit ook nog eens een echt en leuk persoon achter deze winkel! Ze is altijd beschikbaar voor advies of overleg, verkoopt eerlijke duurzame producten, die ook nog eens geweldig leuk en/of nuttig zijn. Ik ga hier nog heel vaak bestellen, dat zeker! Dikke 10!

16 novembre 2022

Hier wil je kopen!

Laura staat voor je klaar als je ergens naar op zoek bent of jezelf een weg baant door het doolhof dat duurzaamheid heet. De producten zijn fantastisch en van goede kwaliteit,blijven mooi en de kinderen zijn er dol op.
Minpuntje kan zijn dat je wil blijven kopen... ;)

8 giugno 2022

Super winkel

Super winkel. Persoonlijk advies via instagram. Snelle verzending en duurzaam verpakt in een gerecyclede doos. Blij mee 😃

15 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Oplichting

Deze winkel is dicht er krijgen mensen nog geld en spullen die niet geleverd worden
Ze hebben nu een nieuwe winkel geopend in het winkelcentrum presikhaaf dus kijk uit oude zaak in stad gesloten mensen opgelicht en gaan vervolgens weer verder met een nieuw zaak met zelfde spullen

17 novembre 2022

Aanrader

Goede, snelle en nette verzending.
Eerlijke producten.
Eigenaresse is open en eerlijk, je weet waar je aan toe bent. Eerste bestelling in mei gedaan (sorry nu pas review).
Je bent een topper en ga zeker nog vaker bestellen.

23 maggio 2022

Jut&Julie is super!

Jut&Julie is zo'n fijn bedrijf! De eigenaresse is ontzettend aardig en denkt met je mee als je vragen hebt. Daarnaast zijn de producten van Jut&Julie kwaliteit hoogwaardig, leuk om te zien én duurzaam.

15 novembre 2022

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più