Banner for Junkbusters AB

Junkbusters AB Recensioni 1.128

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Vi köpte en tjänst av Junk Busters och är väldigt nöjda. De kom på utsatt tid och tog med sig allt skräp som de skulle. Allt gick snabbt, smidigt och professionellt. Dessutom var priset väldigt bra oc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Supersnabb, trevlig och bra kundservice. Fantastisk personal som kommer och hämtar. Inga problem med något, svar på frågor och jättefin hjälp med allt som behövde göras! Kan varmt rekommendera tjänst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga killar som kämpade på. De var helt klart trötta efter en hel dag av bärande o släpande när de kom till oss, speciellt den ena, så det kändes bra att vi hade burit ner alltihop själva nedför t... Leggi di più

1. Servizio di gestione dei rifiuti
  2. Servizio container
  3. Fornitore di container
  4. Servizio di raccolta rifiuti

Scritti dall'azienda

Junkbusters är den smidiga och hållbara lösningen för avfallshantering. Med vårt starka fokus på kundservice och nyskapande teknik omdefinierar vi avfallsbranschen. Containers, Junkbags, skräptaxis – vi erbjuder flexibla och enkla avfallshanteringslösningar för alla typer och storlekar av företag samt privatkunder. Smidigt och snabbt – beställ online, via vår app eller ring vår serviceintriktade kundtjänst. Sedan 2009 har Junkbusters fokuserat på att göra avfallshanteringen enkel och transparent. Vi är för närvarande verksamma i Sverige, Danmark och Tyskland och strävar efter att vara det mest innovativa avfallsföretaget i Europa – vi är nästa generation i en något tråkig bransch.

Enkel och smidig hämtning av avfall

Scritti dall'azienda

Tydlig prissättning
Junkbusters tillhandahåller tjänster inom avfallsinsamling och byggavfall som gör det enkelt och smidigt för dig som kund att bli av med dina grovsopor eller byggavfall. Alla våra tjänster är prissatta så att det ska vara tydligt för dig som kund att se vad det kommer att kosta.
Flexibla lösningar
Junkbusters erbjuder tre olika tjänster inom grovavfallshämtning. Våra populära Junktrucks - lastbilar med två man - som kommer och hämtar grovsoporna hos kunden, alltifrån att bära, lasta samt bortforsling av avfallet. Vi säljer storsäckar, även kallat bigbags, där du som kund kan lasta mindre mängder avfall, såsom exempelvis byggavfall, och vi hämtar sedan dessa fyllda storsäckar. Vi erbjuder även avfallscontainer i olika storlekar.
Vår önskan
Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att bli av med dina grovsopor. Junkbusters ligger därmed i framkant i branschen, både avseende de tjänster vi erbjuder och vad det kostar. Vi tycker det är roligt att hjälpa våra kunder, så ett leende och god service får du på köpet. Välkommen att anlita oss då du behöver bli av med grovsopor eller byggavfall!

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Allt gick enligt plan

Allt gick enligt plan! Fick återbetalning snabbt efter att containern vägts och betalade bara för det exakta vikten. Mycket trevligt bemötande från underleverantörer! Kanonbra tjänst som vi absolut kommer använda oss av igen :) 10/10!

7 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Pålitligt företag med rimliga priser

Det är lätt att boka tjänster av Junkbusters och man får snabbt svar vid kontakt med deras admin. De kommer alltid på utsatt tid och är snabba och effektiva. De rimliga priserna gör det värt för oss, som ideell förening, att anlita dem istället för att köra iväg skräp till tippen själva.

16 giugno 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più