JT Sport Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fantastisk oplevelse! Knæbeskyttelse kom ultra hurtigt dagen efter, desvære var de for små. Jeg udfylde retur blanket og der var så en pris difference i min favør. Samme dag de modtog min retur vare,... Leggi di più

Hurtig levering og varerne var pakket fint og forsvarligt ind. Har kun købt 2 typer af vaskemiddel til vandtætte tekstiler, så nok ikke det mest spændende at berette om, men produkterne virkede efter... Leggi di più

Super service. Online chat som har længe åbent. Havde et lille problem med at betale med forbrugsforeningen, hvilket jeg skrev til chatten, men nåede ikke lige at få svar fra dem , inden jeg bar... Leggi di più

Virkelig virkelig god service. Bestilte lidt sent torsdag aften en gave. Skrev efterfølgende en mail om at hvis det var muligt ville jeg gerne have pakken leveret lørdag. Fredag over middag blev pakke... Leggi di più

1. Internet point
  2. Negozio di attrezzature sportive
  3. Negozio di articoli per sport invernali

JT Sport forhandler varer indenfor f.eks. outdoorbeklædning, fitness udstyr, kompressionstøj, vintersport, svømning, slacklines og vandpolo, produkter til vask af outdoor tøj. Egen import af dommerfløjter fra Fox 40. Udforsk de godt 40 brands på hjemmesiden.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Upåklagelig kundeservice.

20 settembre 2023

Risposta di JT Sport

Hej og mange tak. Vi arbejder hele tiden på at gøre det så godt som muligt. God dag.

Kom hurtigt

10 settembre 2023

JT Sport - kundeservice

Havde bestilt en vare til afhentning på deres lager. Men en medarbejder kom og afleverede den hos mig "fordi jeg alligevel var i området". Mega god service! :-)

2 agosto 2023

JT Sport - kundeservice

Hjemmesiden trænger til en ordentlig…

Hjemmesiden trænger til en ordentlig overhaling - ihvertfald vis man bruger den på en iPad/iPhone.
Menuerne fungerer ikke og siden melder hele tiden tilbage, at den ikke kan finde nogle produkter under de forskellige undermenuer.
Priserne trænger også til at blive gået efter - det er dyrere at købe et sæt/par af et givent produkt end at købe produkterne hver for sig.

10 agosto 2023

Risposta di JT Sport

Hej og tak for tilbagemeldingen.
Du har desværre helt ret. Der er i forbindelse med nogle ændringer i shoppen, sket noget med kategorierne og det døjer vi lidt med at få rettet. Det samme er med vores sampak, som tidligere var billigere.

Bortset fra det, så håber vi at du har været tilfreds med servicen.

God dag.

Great service

Great service, came quickly and pricing was also good.

12 luglio 2023

Risposta di JT Sport

Hi and thanks, we are very happy for your nice review :-) Have a nice day.

gode priser og hurtig levering

Jeg skulle bruge nogle reservedele til mine CamelBak vandblærer, så derfor kiggede jeg hos JT Sport.
Jeg bestilte 5 ting tirsdag aften, og torsdag middag, kunne jeg hente mine varer ved den lokale pakkeshop.
Jeg kan kun anbefale at handler her, og det er ikke sidste gang jeg gør :-)

13 luglio 2023

Risposta di JT Sport

Hej og tak for den fine anmeldelse. God dag :-)

Købte to vaskemiddel

Købte to vaskemiddel, de kommer når det passer jt sport, og overholder på ingen måde deres lovede leveringstid. Ingen kontakt eller svar kan lade sig gøre...

Handel aldrig hos dem, det er en bolchefabrik uden nogen form for kundeservice

27 aprile 2023

Hej
Beklager hvis du har haft en længere leveringstid end forventet. Dog kan vi ikke se nogen som helst ud fra det du skriver om hvad det drejer sig om.

Vi har kigget vores telf., telf. svarer, mail igennem og kan ikke finde nogen henvendelse om manglende levering. Vi har autosvar på vores telefon, såfremt vi ikke kan svare og der gives besked om at man bedes sende en mail. Vi har, så vidt vi kan se, ikke nogen restordre på vaskemiddel.

Du bedes venligst henvende dig med oplysninger hvilken ordre det drejer sig om. Skriv gerne på kundeservice@jt-sport.dk, så vi kan få det afklaret.

Vi sender ordrer dagligt og har de fleste varer på lager, og stort set alle vores ordrer bliver afsendt samme dag/næste dag.

PS. Vi er heldigvis ikke en bolchefabrik!

Med venlig hilen
JT Sport

Inde på hjemmesiden stod der at jeg…

Inde på hjemmesiden stod der at jeg bestilte et premium sneakerkit men og da jeg så file pakken var det et basic kit og det stod også på kvitteringen. Få styr på tingene.

14 marzo 2023

Hej Tobias
Beklager du har fået en forkert vare!

Den vare du har fået svarer til den tekst der står på siden (Sneaker Lab Basic Shoe Care) og som også fremgår på din ordrebekræftelse. Der hvor fejlen opstår er, at der beklageligvis er indsat et forkert billede på varen, som viser at det er et andet sæt, og det er naturligvis vores fejl.

Det har du så valgt at skrive en anmeldelse på -og helt ok for det. Du skal naturligvis ikke skal have en vare, som ikke svarer til det forventede, så vi krediterer dig naturligvis -Du kan bare beholde varen.

God aften.
JT Sport

For en uge siden bestilte jeg 2 knæbind…

For en uge siden bestilte jeg 2 knæbind og betalte med mobil pay.
Fik herefter en ordrebekræftelse og har i dag 1 uge efter ikke hørt fra dem.
Har henvendt mig skriftligt og forsøgt flere gange telefonisk.
Er nu bekymret for om jeg har betalt for varer jeg ikke får.

1 aprile 2022

God service og 5 stjerner herfra

God ide at tjekke Trustpilot inden man handler på nettet !!!
Men for JK Sports er scoren, ud fra min oplevelse, absolut for lav. Købte et par knæbind dagen før juleferien, der desværre ikke var på lager. Ringede, men fik ikke fat i kundeservice ved første opkald. Blev dog hurtigt efterfølgende ringet op, da de kunne se at jeg havde ringet …. Det har jeg sgu godt nok ikke prøver før. Fik en forventet leveringstid, bestilte og i dag netop leveret som lovet.
5 stjerne herfra 👍

11 gennaio 2022

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Var en smule skeptisk efter jeg havde læst div anmeldelser herinde, men er glad for jeg fulgte min mavefornemmelse for det har absolut været en positiv oplevelse :-). Mine varer kom 2 dage efter bestilling 👍.

9 settembre 2021