John Clark Motor Group - John Clark Select Dundee Recensioni

3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Servizio auto
  5. Concessionario moto
  6. Rivenditore di auto usate

John Clark Select Dundee, part of the reputable John Clark Motor Group, is your No.1 stop for great quality, competitively priced used cars for sale in Dundee. At our John Clark Select dealership in Dundee, we offer our customers a wide selection of used cars from brands including Audi, BMW, Mercedes and more. You are sure to drive away from our used car showroom with complete confidence, as every used car is thoroughly checked by our highly skilled technicians. Visit our dealership in Dundee and our sales team will be happy to assist you with finding the perfect used car for sale at the best price. We look forward to seeing you at JC Select Dundee soon.

John Clark Motor Group

Family Owned Business Focused on Excellent Customer Service
Our customers are very important to us and we have a longstanding commitment to treat all of our customers the way we would like to be treated.Our mission is to deliver an exceptional experience that customers trust and advocate, by working together as a family.

John Clark Approved

All Our Vehicles Are John Clark Approved

All Our Vehicles Are John Clark Approved
All our vehicles are John Clark Approved which includes a thorough inspection, HPI check and service history check before the vehicle goes on sale for utmost peace of mind.

• Myrekirk Road, DD2 4SU, Dundee, Scotland, Regno Unito

• 01382 619560
0,0

Tutte le recensioni

2642 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Nessuna recensione

Questa azienda non ha ancora ricevuto nessuna recensione.