Johannes Fog A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Udover et relativt stort udvalg af kvalitetsvarer til fair priser, så har Johannes Fog to fordele: 1) De har både en onlinebutik og en fysisk butik, og 2) de leverer en kundeservice over det genne... Leggi di più

I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer

Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl købt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med købet at gøre. Charlotte besvarede min... Leggi di più

Endnu en gang... Ja, hvor dum har man lov til at være når man har handlet der en gang tidligere og modtog en i forvejen åbnet og defekt vare. Så hopper man endnu en gang på et "tilbud". Det var så ogs... Leggi di più

1. Negozio di materiali edili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di articoli per l'illuminazione
  4. Negozio di mobili da esterno
  5. Sala utensili

Informazioni su Johannes Fog A/S

display img

Holder i længden

Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vi hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.

Fog består af ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rådgivning på www.johannesfog.dk.

Bolig & design

Maling

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 56% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

384 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ansvarsfraskrivelse og langvarigt reklamationsforløb

Vi har gennem en årrække anvendt Fog i Lyngby som leverandør af vinduer og døre i forbindelse med istandsættelse af vores ejendomme. Ved vores seneste projekt valgte vi selv at forestå indkøb af en ordre på ca. 400.000 kr.

Ved leveringen konstaterede vi væsentlige mangler ved både vinduer og døre. Der blev rettidigt reklameret over disse mangler. Fog afviste imidlertid reklamationen og henviste til deres underleverandører. Dette oplevede vi som problematisk, da vi som kunde har handlet direkte med Fog og derfor forventer, at de håndterer sådanne forhold.

På trods af gentagne henvendelser over en periode på næsten to måneder undlod Fog at tage ansvar eller sikre en afhjælpning. Vi var derfor nødsaget til at engagere ekstern rådgiver for at få sagen håndteret korrekt. Først herefter blev reklamationen anerkendt.

Afhjælpningen skete imidlertid først efter yderligere fire måneder og var alene delvis, hvilket har påført os både tidsmæssige og økonomiske tab.

På den baggrund er det vores klare opfattelse, at Fog ikke har levet op til deres forpligtelser som leverandør, herunder i forhold til håndtering af mangler og rettidig opfølgning. Håndteringen har efter vores vurdering været utilstrækkelig og ikke på niveau med almindelig god forretningsskik.

På den baggrund kan vi ikke anbefale Fog.

28 aprile 2026

Kære Rikke

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er som bekendt i dialog med dig i forvejen angående dine henvendelser på dit køb af døre/vinduer igennem os.

Som altid gør vi os umage med at håndtere reklamationer, og det gør vi naturligvis også i dit tilfælde.

En reklamation tager vi altid seriøst og håndterer professionelt – det vil jeg vurdere vi også har gjort fra starten af i din sag.

Søren Kroer
Forretningsdirektør
XL-BYG Fog Lyngby

Problemer med en Bosch multicutter

Har haft problemer med en Bosch multicutter som nu skal til reparation for anden gang. Det er åbenbart Boschs regler som Fog i Lyngby skal følge. Men selvom det egentlig er udenfor deres kontrolcirkel, så får jeg tilbudt en flot kompensation.

Det er derfor man handler i Johannes Fog frem for en standard netbutik. Herudover har deres medarbejdere altid højt serviceniveau og ved rent faktisk hvad de taler om.

22 aprile 2026

Jeg købte en Bosch græsslåmaskine til…

Jeg købte en Bosch græsslåmaskine til 2900 kr juni 2025. Allerede i slutningen af sæsonen går hæve/sænke funktionen i stykker. Jeg retter henvendelse til FOG Herlev d. 7 april 2026 med henblik på reparation/reklamation over produktet. Jeg bliver mødt af en medarbejder, som oplyser, at jeg skal tage direkte til Bosch beliggende på Telegrafvej 1 i Ballerup, hvorfor de vil lave den med det samme.
Ved ankomst får jeg at vide, at det ikke er omfattet af garantien, men at det er en mindre reperation, hvorfor det vil koste få penge. Jeg får en tilbud dagen efter på 1100 kroner. Mit produkt er under 1 år gammelt, og garantien dækker ingenting. Retter efterfølgende henvendelse til FOG Herlev igen, som afviser at hjælpe mig, idet Bosch siger at det ikke er omfattet af garantien.
Det er sidste gang jeg køber et produkt hos FOG og sidste gang jeg smider penge i et Bosch produkt. Det er under AL KRITIK.
Jeg fik leveret maskinen tilbage, adskilt i samtlige dele og skulle betale 125 kroner for udlevering. Har nu købt reservedelen på nettet til 100 kroner, og skiftet den selv på ca. 1 time.

7 aprile 2026

Hej Mike

Tak for din anmeldelse – og vi er meget kede af at høre om din oplevelse.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi forstår din frustration over både forløbet og resultatet, særligt når der er tale om et produkt, der er under ét år gammelt.

Du har som kunde købt varen hos os, og vi burde naturligvis have hjulpet dig videre i reklamationsprocessen i stedet for blot at henvise til producenten. Det beklager vi.

Vi er også ærgerlige over at høre, at du har fået maskinen retur i adskilt stand samt er blevet opkrævet et gebyr i forbindelse med udlevering – det er ikke en oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og finde en løsning. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på 23268825 med dine oplysninger, så vi kan få fulgt op hurtigst muligt.

Endnu en gang beklager vi forløbet og håber, vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

XL-BYG Fog Herlev
Mark Lind
Byggecenterchef

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Det rigtige produkt i forventet kvalitet. Virksomheden kunne sende een pakke med varerne, selvom jeg gennemførte to bestillinger samme dag.

1 aprile 2026

En virkelig ringe service

En virkelig ringe service. Jeg blev vrisset af og fik en helt utrolig dårlig og inkompetent service af en medarbejder, som selv sagde at han var meget stresset. Ikke ok!

Jeg havde bestilt en række ting til et terrasseprojekt, som skulle suppleres. Nogle af de ting jeg fået leveret var forkerte og dem skulle jeg have byttet, og så skulle jeg supplere med nogle ting, som jeg ikke havde bestilt. Havde fået en fin service i hverdagene op til påsken og havde oprettet et projekt, så jeg også kunne få rabat på det jeg yderligere skulle have. Nogle af de ting jeg fik leveret var dog for store i målene, så de skulle byttes. Jeg havde forinden ringet og hørt om der var personale på i påsken, som kunne hjælpe, da jeg ved byggemarkeder kan være lidt tyndt besat i helligdagene. Det fik jeg at vide, at der var. Den betjening jeg fik var vrissende - vedkommende sagde selv at han var stresset - og ugidelig og langt under lavmålet. De kunne ikke finde ud af at sætte på projektet, så jeg fik ikke de rigtige rabatter og generelt blev jeg virkelig forargeligt behandlet. Virkede som om meget ansvar hang på en person, som bestemt ikke var opgaven voksen. Jeg skal snart i gang med et nyt projekt og kommer bestemt ikke til at bruge XL/Fog i Helsinge igen.

3 aprile 2026

Kære Jakob

Mange tak for din anmeldelse, som viser at vi har fejlet. Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er meget beklageligt at læse om det forløb, du har haft i forbindelse med dit terrasseprojekt – særligt den måde du er blevet mødt på i butikken. Den service du beskriver, herunder en vrissende tone, manglende hjælp og fejl i håndteringen af både ombytning og rabat, er på ingen måde acceptabel og ligger langt fra det serviceniveau, vi ønsker at levere til vores kunder.

Vi tager din oplevelse alvorligt og vil nu undersøge det internt og tage en dialog med det involverede personale, så vil jeg sikre, at sådan en kundeoplevelse ikke gentager sig.

Jeg vil meget gerne i dialog med dig, for at rette op på forløbet og hjælpe dig godt videre med dit projekt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20233451 , så vi sammen kan finde en god løsning.

Peter Burrild, Salgschef
XL-BYG Fog, Helsinge