de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan søge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!
Scopri cosa dicono le persone
Spammer email om "opdater din profil" gør jeg så og så er der gemt en popup ingen læser så nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. Markedsførings... Leggi di più
L'azienda ha risposto
For en klient skulel jeg finde en ny sælger. Først laved ejeg diverse indlæg på LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... Leggi di più
En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er såmænd mange job opslag at finde, også af den gode relevante type. Desværre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-søgemaskine, der søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og private firmaers jobsider i Danmark
Informazioni di contatto
Holger Danskes Vej 91, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- kaare@jobindex.dk
- www.jobindex.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Nem og brugervenlig job portal
Nem og brugervenlig job portal. Kan let navigere rundt, mulighed for at gemme jobs og afmærke dem når de er søgt. Har haft stor glæde af job index.
Jeg skulle angive i hvilket område de…
Jeg skulle angive i hvilket område de stillingsforslag jeg ønskede, skulle komme fra - og så skulle jeg angive min stillingsbetegnelse, så skulle der komme jobforslag til min mail - resultat? Jeg bliver SPAMMET med jobforslag fra f.eks Kolding og Randers med bla forslag om at arbejde som operationssygeplejerske og frivillig mentor (altså som:gratis - hvordan tænker man at mine regninger bliver betalt af gratis?) - hvordan hænger det sammen med uddannet pædagog i Hovedstadsområdet?

Mest seriøse jobportal.
God service. Altid gode baggrundsartikler. Masser af gode råd og vejledning.
Glem alt om Jobindex
Fuldstændig og næsten totalt spild af penge. Effekten af stillingsannoncering på Jobindex er latterligt lav - vi fik langt større effekt af egen annoncering i nyhedsbrev og på sociale medier - til 0 kroner.
Jeg ville ønske, at jeg havde set på Trustpilot inden jeg smed 4.995,- ud af vinduet. Rent bondefangeri - og selvfølgelig er de flintrende ligeglade, når man henvender sig i et naivt håb om en vis forståelse for, at deres produkt halter alvorligt.

Risposta di Jobindex
Worst job search site in DK search…
Worst job search site in DK search filters don't work..
Elendig hjemmeside
Elendig hjemmeside. For det første er der langt flere stillinger og stillingsbetegnelser end de har på deres oversigt.
Og så det der er noget rigtig skidt ved siden. Man går ind for at søge efter f.eks It Drift og Support stillinger, og så er der ikke andet end IT Specialist stillinger side op og ned. Der er ikke en eneste support stilling. Så står der at der er iøjeblikket 22.400 stillinger, men det fordi at de gentager de samme opslag flere gange.
Så har de nogle anbefalinger i forhold til ens jobansøgning der er fuldstændig hen i vejret. De anbefaler at man skal skille sig ud fra mængden ved at overdrive kraftigt når man skal skrive en ansøgning LOL. Jobindex er spild af tid, det er en portal der administreres af mennesker der aldrig har haft et rigtigt arbejde.

Risposta di Jobindex
Vi testede Jobindex og sendte…
Vi testede Jobindex og sendte jobbeskrivelsen til en konsulent. Den var online samme dag og vi fik adgang til et administrationspanel som gjorde oplevelsen 'ekstremt' meget lettere. Vi kunne se og monitorere alle ansøgninger. Alle data lå lokalt på Jobindexserver og vi skulle derfor ikke bekymre os for meget om GDPR.
Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger denne service for det spillede bare...
Godt gået til Kåre & Co.
Egentlig har jeg altid været glad for…
Egentlig har jeg altid været glad for job-index, men kvaliteten er faldet desværre og der er alt for mange jobs, som genopslås efter at ansøgningsfristen er udløbet. - Simpelt men nødvendig at forbedre.

Risposta di Jobindex
Har aldrig i mit liv spildt så meget…
Har aldrig i mit liv spildt så meget tid som her hvorfor skal man skrive cv hos jer hvis det kun er firmaer der kan gå ind og tjekke dem det ville være smart hvis man kunne tage det cv og Sende med. Der større chance for at blive lottomillionær uden at spille en at få et job her inde igennem.

Risposta di Jobindex
Jeg gav en anmeldelse af min tidligere…
Jeg gav en anmeldelse af min tidligere arbejdsplads. Den pillede Jobindex af med begrundelsen at den ikke var konstruktiv. Nu viser det sig, at selv samme arbejdsplads er trukket gennem medierne og retssystemet, præcis for det jeg anmeldte dem for. Så jobindex og deres anmeldelser af tidligere arbejdspladser giver jeg ikke noget for
Hmm...! Det er så sjovt, at det jeg skrev i min anmeldelse på Jobindex, så netop er kommet frem i pressen med en politianmeldelse til følge af selv samme virksomhed. Men den anmeldelse fjernede Jobindex fra deres hjemmeside, med den begrundelse at det ikke var en saglig anmeldelse. Et eller andet saglig må der jo have været i den, når nu virksomhedden er blevet politianmeldt. Så Jobindex kan jeg ikke længere tage seriøst.
Hmm.... Virksomheden som jeg prøvede at anmelde på trustpilot var netop en fagforening. Beviser bare hvor useriøs jobindex er og sætter sig ind i tingene

Håbløs service og hjemmeside - Jobindex
Håbløs service og hjemmeside.
Jeg sætter ordet håndbold i søge feltet, til og starte med kom der masser af jobs op omkring Kvickly.
Den 22. Okt får jeg dette svar:
man. 22. okt. 2018 kl. 08.48 skrev Tobias Christen Vesth via RT
Hej igen.
Det fungerer sådan, at når du søger på håndbold i feltet søgeord, så vil samtlige annoncer komme frem som indeholder ordet håndbold. Jeg har haft snakket med vores udviklingsafdeling og de mener at det er en fejl med coop annoncerne. De retter altså fejlen.
Indtil dette er fikser kan du lave søgningen
håndbold -coop
På den måde vil du modtage alle annoncer som indeholder ordet håndbold men få frasorteret alle med ordet coop.
Der er desværre ikke en træner-kategori. Derfor er dette den bedste måde at lave din søgning på, indtil fejlen er rettet.
God dag.
Med venlig hilsen/ Best regards
Tobias Christen Vesth - Support
Jobindex A/S, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg
Tlf.: +45 3832 3355
Den 2. Nov skrev jeg det ikke er rettet.
Idag den 7. Nov er det stadig ikke rettet der er dog kommet daglibrugsen med når der søges 🤣🤣
Tænker Coop er glad for deres hits, men ikke at det kommer på search gennem håndbold.
Håbløst Koncept
Rekrutteringsmedarbejder leverer virkelig dårlig service.
Søgte job gennem en rekrutterings medarbejder fra Jobindex
Ringede først for at få et svar på et spørgsmål hvilket personen ville finde ud af og ringe tilbage dagen efter.
Jeg hørte ikke mere.
Da tidsfristen for jobbet udløb, blev der blot oprettet endnu et opslag dagen efter. Men intet afslag er der kommet fra Jobindex.
Nu er der så yderligere et nyt opslag på samme job men stadig intet afslag.
Jeg sidder og tænker at sådan kan man simpelthen ikke tillade sig at behandle folk uanset om svaret er et ja eller nej.
Gad vide om firmaet der søger medarbejder, i det hele taget har fået de ansøgninger der er blevet sendt. Jeg har mine tvivl.
Siden er god til at kigge efter job men jeg søger ALDRIG mere job gennem Jobindex konsulenter. Det er for useriøst til mig.
Uden bindestreg
Det er jo bedrøveligt at Jobindex selv sætter bindestreger i kundens søgeord for at ramme så mange hits som muligt , men feks ambasade chauffør er et specifikt job og ikke medarbejder i et supermarked

2 stjerner, men ikke mere
2 stjerner for en god og overskuelig hjemmeside, men ikke mere.
Det er helt fint, at Jobindex prøver at få mange profiler/jobsøgende på deres database, vi er jo deres produkt, men de firmaer, der ønsker at have Jobindex som rekrutteringspartner burde vide, at rekrutteringspartneren/Jobindex tvinger jobsøgende til at oprette en profil i forbindelse med jobsøgningen, og det er MEGET forkert.
Jeg er i arbejde men ville søge en stilling. Efter at have oploadet mit CV og jobansøgningen fik jeg at vide, at jeg får en email med et unikt link som jeg skal trykke på for at bekræfte at min email tilhører mig. Fair nok!
Men da jeg klikkede på linket så skulle jeg logget på? Jeg ved, jeg havde en eller flere gamle profiler på Jobindex, så jeg prøvede at logge på, men det skulle jeg ikke havde gjort, fordi jeg havde brugt kaldenavn/fiktivt navn i min profil, som var blevet videresendt til firmaet, som søgte en ny medarbejder. Jeg var heldig til at blive indkaldt til en jobsamtale hos firmaet men de kaldte mig et forkert navn (det fiktive navn) under jobsamtalen, og jeg prøvede at komme med en forklaring på, som de slet ikke kunne forstå.
Fik et afslag, som måske skyldes denne fejl.
Det skete igen, da jeg i dag søgte en stilling så jeg har skrevet til Jobindex og afventer svar, uden at logge på.
Men denne feedback her på Trustpilot er uafhængigt af deres svar, da Jobindex bevidst søger flere profiler i deres database, uden at tænke på folks anonymitet (folk, der allerede er i job).
NB! jeg bruger også et fiktivt kaldenavn her på Trustpilot og de andre hjemmesider.
Vil Jobindex have mit rigtige navn må de efterlade et telefonnummer her så jeg kan ringe og forklare yderligere.
UPDATE, SVAR TIL JOBINDEX:
Det stod naturligvis mit rigtige navn både på mit CV og min ansøgning, ellers virker det useriøst, ikke!
Jeg ved ikke, hvem jeg skriver til hos Jobindex, navnet mangler!
Men svaret er forkert ifølge det, der står på Jobindex.
Så læs denne tekst på jeres hjemmeside inden man oploader CV/ansøgning: (Copy&Paste fra Jobindex)
*****
Upload ansøgning
For at søge denne stilling skal du vedlægge en ansøgning og dit CV. Du skal også angive din e-mailadresse. Hvis du allerede er oprettet som bruger på Jobindex kan du med fordel logge ind først. Du vil blive oprettet som bruger på Jobindex, hvis du ikke allerede er det.
******
Man bliver IKKE oprettet som bruger på Jobindex, hvis man ikke allerede er det.
DETTE ER FORKERTE OPLYSNINGER OG DET KAN JO BEVISES ved en simpel test. (eller den email, jeg har sendt til Iben i dag men forstat afventer svar)
I har også videregivet mine kontaktoplysninger (de fiktive) uden mit samtykke. Skal jeg kontakte firmaet, eller vil Jobindex indrømme det!
Endnu en stjerne er blevet fjernet på grund af det forkerte svar. Så nu kun en stjerne.
Vh
Ben

Annoying contact
Its annoying beeing contacted, when the CV. is inactive. Furthermore beeing contacted twice from the employes of jobindex itself(because they have bought another company) is twice as annying. They however still expect to get an (actually two) anwer eventhoug the CV. was inactive.
Remove Your CV. if You do not want to get contacted by jobindex, setting the CV inactive is NOT enough.
You might even have to delete Your profile - Not sure yet.
Super dårlig service
Super dårlig service! Jeg havde en rigtig god dialog med en medarbejder som solgte mig et ekstra produkt med 12 ugers opslag i stedet for 4 uger samt CV-match. Jeg gav en relativt høj merpris, men han solgte mig den virkelig godt:-). Da jeg så ringer ind og meddeler at jeg har fundet en medarbejder, meddeler han at den er fjernet fra jobindex 14 dage inden. Han beklager i den forbindelse at han ikke ringede og sikrede sig at jeg ville have de ekstra 8 uger som jeg allerede havde bestilt og åbenbart også kommer til at betale for! Jeg kommer således til at betale for 8 uger mere end, hvad jeg har fået! Da jeg klager er der på ingen måde nogen imødekommelse - andet end en beklagelse. Jeg er dybt utilfreds med at skulle betale for en ydelse jeg ikke har fået - når det er noget jeg er blevet lovet!

Risposta di Jobindex
Constant spam by same recruiters
Please, implement a system for blocking certain recruiters or companies from messaging users.
It's already 4th time Speedrecruiters are messaging me with the same offer that I already rejected the first time. I even wrote my reasons, but they continue spamming.
I will delete my account if I get one more and the rating is going to be 1 until you don't find a global solution or get rid of spammers like those.

Low experience
Jobindex is 100% danish orientated job searching platform.
I have applied for many jobs but despite my vast experience and conversational danish they reject me.
So for those who don't speak at least fluent danish don't waiste your time with them.

Risposta di Jobindex
Er det sådan man beholder sine kunder?
Jeg har købt en "tastselv-annonce" fordi jeg søgte 2 nye medarbejdere, og tænkte straks, det er da super nem. Men efter 10 dage har jeg endnu ikke fået en eneste ansøgning (Købte også en annonce hos Linkedin - virkede perfekt). Jeg kontakter jobindex og fortæller, at jeg ingenting har fået ud af annoncen. Her bliver jeg så fortalt, at det er fordi jeg ikke har brugt nok penge (vi har brugt deres tast-selv service), så den er bare blevet lagt nederst på siden...
Jeg forslår at de opgraderer annoncen og den kommer online igen til april. Det afviser de - De ønsker hellere at miste os som kunde, selv om vi har bruge dem de sidste mange år.
Det er godt nok dårlig service!
De er bare ikke gode nok, jeg har ikke meget tillid til dem.
Som Smed/ Reparatør/ Teknikker, har jeg ikke megen tiltro til at jeg får mine job, gennem Jobindex, dem finder jeg lettere på egen hånd, og nu her i 2015, hvor der er mangel på Smede, har jeg heller ikke hørt så meget som et kvidder fra nogen, hvorfor???, jeg har en super profil, og enorm viden og erfaring, men der sker bare ikke noget, trist og bare ikke i orden.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.