de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan søge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!
Scopri cosa dicono le persone
Spammer email om "opdater din profil" gør jeg så og så er der gemt en popup ingen læser så nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. Markedsførings... Leggi di più
L'azienda ha risposto
For en klient skulel jeg finde en ny sælger. Først laved ejeg diverse indlæg på LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... Leggi di più
En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er såmænd mange job opslag at finde, også af den gode relevante type. Desværre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-søgemaskine, der søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og private firmaers jobsider i Danmark
Informazioni di contatto
Holger Danskes Vej 91, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- kaare@jobindex.dk
- www.jobindex.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fungerer som den skal
Fungerer som den skal: finder relevante stillinger ift. mine agenter. Jeg skulle netop til at give 4 stjerner fordi jeg ikke troede at man kunne indtaste søgeord hvor der blev søgt på dem alle individuelt! Det er skisme smart at det fungerer, så nu er min agent lige rettet lidt til.
Jeg har kun oplevet én gang, at jobindex har haft en headhunter på sig hvor kontakten var modsat hvor man på LinkedIn godt kan blive spammet med irrelevante stillinger.
Jeg kan godt lide, evalueringerne som der er på virksomhederne og ideen om lønstatistikken. Statistikken er for mit vedkommende faktisk også okay godt rammende. "Okay" skal betyde, at jeg kan inkrementere antallet af års erfaring, og få en lavere løn :o) Det håber jeg ikke er korrekt.
Som nysgerrig udvikler har jeg også haft søgefunktionen testet, vendt og drejet og forsøgt at fremprovokere fejl - men det fungerer bare og annoncerne passer.
HVIS jeg må være så træls at komme med et forslag til at udbyde en endnu bedre søgealgoritme, så ville det være "negative ord". Når jeg fx. søger på "API", får man, i min optik, irrelevante stillinger som jeg kunne have ønsket at sortere fra. F.eks. ved at tilføje "Linux" kunne stillinger vedr. dette søgeord, sorteres fra.
Godt arbejdsredskab som jobsøgende
Enkel og overskuelig jobsøgning
Har været min faste følgesvend de…
Har været min faste følgesvend de sidste mange mange år. Største repræsentation af indenfor min branche.
Det eneste minus er at alle de irriterende kurser kommer med når jeg laver søgninger pr geografi. Træls måde at pådutte mig et produkt. Lav en kategori der omhandler kurser og slet det fra min jobsøgning ;)

Risposta di Jobindex
Har brugt Jobindex i en millard år
Har brugt Jobindex i en millard år, primært som jobsøger. Jobindex er en guldgrube af yderst brugbare informationer. De leverer bare. Hermed min varmeste anbefaling. Mvh Henrik
Fint alternativ til at finde et nyt…
Fint alternativ til at finde et nyt job, dog lidt for mange mails, hver dag henvendelser.
En varm anbefaling herfra
Her er alt, hvad hjertet kan begære af søgemuligheder efter jobannoncer, inspiration og gode råd til jobsøgning, søgning i gamle jobannoncer etc.
Hvis du bruger lidt tid på at taste dit cv ind, er der chance for at du bliver kontaktet om en jobmulighed der matcher din profil.
Rigtig fint at kunne oprette jobagenter…
Rigtig fint at kunne oprette jobagenter der automatisk kører hver dag og sender en oversigt af hvad der blev fundet med de søgeord man valgte. Systemet virker dog ret gammeldags, og app'en kræver i den grad en fornyelse.
Dårlig jobagent
Jeg har stort set ikke fået ét kvalificeret job foreslået via min jobagent. De er typisk meget langt fra mine valgte kriterier. Men den del er ikke bedre på Stepstone. Begge er HELT hen i vejret

Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt - udmærket jobagent
Er også blevet kontaktet vedr. konkrete jobmuligheder
let og overskulig og job filter virker…
let og overskulig og job filter virker godt
God jobsøgningsportal og godt initiativ…
God jobsøgningsportal og godt initiativ med at man kan bedømme virksomheder som man er eller har været ansat i. Dog savner jeg at man også fik mulighed for at bedømme, hvor gode de virksomheder som annoncerer efter arbejdskraft behandler en som kandidat herunder både mht hvor lang tid de er om at reflektere på en ansøgning og hvordan man oplevede en jobsamtale hos dem. Det vil tvinge mange flere virksomheder til og forbedre sig i forhold til rekruttering, som undertegnede desværre har oplevet at nogle halter langt bagefter, når det drejer sig om at behandle jobansøgere ordentligt.
Her er jobs til den specialiserede og…
Her er jobs til den specialiserede og til de helt unge endnu uden uddannede. De spænder dejlig bredt.
Relevante jobtilbud og nye vinkler på…
Relevante jobtilbud og nye vinkler på jobsøgning
Godt redskab
Godt redskab til at holde øje med jobmarkedet og udviklingen indenfor mit fag.
God portal
Kaare Danielsens Jobindex har været på arbejdsmarkedet i mange år nu, og jeg synes de fortjener et skulderklap for altid at møde de ledige og/eller nyuddannede i øjenhøjde.

Risposta di Jobindex
A trustworthy jobfinder with good…
A trustworthy jobfinder with good matches
På toppen af jobmarkedet
Godt overblik over jobkategorier, gode input til jobsøgning og interessante, relevante indledninger i nyhedsbrevet.
Det er den bedste jobsøgningsportal som…
Det er den bedste jobsøgningsportal som jeg bruger. Har nu brugt den i 5 år og har fået mange forslag til nye job. Nogle gange kommer nogle irrelevante jobsforslag, men jeg skroller videre ☺️
Forældet programmering
Forældet programmering, der er stort set ikke sket markante ændringer de sidste 10 år. Dog stadig portalen med flest jobs, men de hviler i den grad på laurbærene...
Søgefunktionen lader også meget tilbage at ønske, den er alt for simpel og man kan ikke differentiere nok i stillingsbetegnelserne f.eks.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.