Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan søge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!

Valutata 1 stelle su 5

Spammer email om "opdater din profil" gør jeg så og så er der gemt en popup ingen læser så nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. Markedsførings... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

For en klient skulel jeg finde en ny sælger. Først laved ejeg diverse indlæg på LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er såmænd mange job opslag at finde, også af den gode relevante type. Desværre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di reclutamento del personale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-søgemaskine, der søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og private firmaers jobsider i Danmark

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

2,2

Tutte le recensioni

37 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk

Jeg benytter Jobindex hver eneste dag og synes det er fantastisk. I ny og næ kommer der dog job der ikke matcher mine kompetencer, som faktisk er helt henne i vejret. Men jeg bladre jo bare videre.
De fleste af de job jeg søger er det Jobindex har fundet til mig.......så vil på ingen måder undvære det

Valutata 5 stelle su 5

Den absolut bedste side til jobsøgning

Altid god service og virkelig rart med nogle gode tips til jobsøgning, som kommer stort set hver dag. Jobindex er den ABSOLUT bedste side til jobopslag, bl.a. fordi man altid kan læse i annoncen, hvor mange ledige stillinger der er tale om (det kan man ingen andre steder).

Derudover er deres nye feature om jobglæde på arbejdspladsen også virkelig god og giver et godt indblik i, hvolke arb3jdspladser er rqre at arbejde på! Man kan ikke bare gå ind som på Trustpilot og anmelde hvad som helst - Jobindex undersøger, om man har arbejdet der. De har altså bare hele pakken.👏

Noget mere præcision

Kunne godt tænke mig lidt mere præcision ved områder jeg søger i. Synes rigtig mange job jeg får tilsendt, er helt udenfor det jeg søger, og så tænker jeg om der er jobs som jeg går glip af på samme konto. Kunne også godt tænke mig lidt flere valg af ord som dækker det jeg søger indenfor.

Leverer kandidater og jobs

Leverer kandidater og jobs
Har fundet mine seneste jobs på jobindex og det er også den primære kilde til kandidater på min nuværende arbejdsplads.
Giver den 5. stjerne i forhåbning om, at Kaare og teamet vil genoverveje at virksomhedernes adgang til at afmelde sig fra anmeldelser.
VH en virksomhed og fast kunde.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har ofte haft glæde af Jobindex

Jeg kan se en del negative anmeldelser og fik derfor lyst til at anmelde, at jeg gennem mange år ofte har haft jobagenter på Jobindex og ofte har søgt ledige stillinger på Jobindex. Jeg synes ikke, søgefunktionerne er helt præcise nok, men har været mere glad for Jobindex end for andre af de store platforme. Desuden er der noget engageret ved Jobindex med deres engagement i jobsøgningsevents og lignende, og jeg synes sågar ofte om direktørens små afsnit øverst i de mails, man får med jobagentresultater.

Ækel censur af virksomhedsanmeldelser

Stol ikke på deres virksomhedsanmeldelser. De er underlagt streng censur og tydeligvis ikke designet til at give et retvisende billede af arbejdsmiljøet. Det virker som om virksomhederne har vetoret mod kritiske anmeldelser, som hurtigt fjernes hvis de kommer for tæt på virkeligheden. Tydeligvis styret af økonomiske interesser af frygt for at miste annoncører. Ækelt og pivhamrende falskt.
Svar til feedback fra Jobindex: Endnu en konstrueret undskyldning for at tilbageholde kritiske anmeldelser. Mit råd er at lukke funktionen da den er fuldstændig til grin og blot bruges til at tegne et falsk rosenrødt billede af jeres annoncører.

19 aprile 2022

Risposta di Jobindex

Det er ikke korrekt, men vi har nogle retningslinjer, som man skal overholde. Bl.a. insisterer vi på, at man skal holde en god tone.

Virkelig dårlig søge funktion

Virkelig dårlig søge funktion, søger man på feks. laborant, kommer der alt fra sekretær til automekaniker frem, har skrevet til dem tidligere om ikke de skulle oppe sig lidt med søge resultaterne, men stadig virkelig skidt.

6 aprile 2022

Insisterende og irriterende opringning

Vi har på en platform søgt en medarbejder til vores virksomhed. I dag blev vi så ringet op af en fra Jobindex som ubehageligt insisterende ville vide om vi fik nogle kvalificerede ansøgninger? hvornår vi læste dem igennem? hvilke firma vi skrev på baggrund af? Forlangte at vide mere konkret om jobfunktionen, om vi altid søgte vores medarbejdere via den pågældende platform? Min kollega blev i tvivl - ville hun søge jobbet? eller? Det er en så uprofessionel og amatøragtig måde at tilgå os som virksomhed på og vi skal bestemt ikke have nogle af vores mange ledige jobs på Jobindex!
OPDATERING: 10 minutter efter denne anmeldelse blev jeg kontaktet af direktør Kaare Danielsen som beklagede forløbet. Jeg har respekt for at man som direktør tager ansvaret og reagerer på et indlæg som mit, tak.

25 gennaio 2022

Risposta di Jobindex

Hej Per, har du navnet på medarbejderen? Vi bliver i øjeblikket hjemsøgt af nogle firmaer, der udgiver sig for at være Jobindex. Og det lyder som om det kunne være dem. Men vi mangler efter beviser på at de udgiver sig for at komme fra Jobindex. Så hvis du har det, så må du meget gerne sende dem til kd@jobindex.dk. Venlig hilsen Kaare Danielsen

Ubrugelig jobalarm

Det er så trættende og ærgerligt, at man gang på gang modtager noget helt andet, end hvad ens jobalarm er sat til. Min alarm er sat til massør, men jeg får alligevel mails med alarm om maskinsnedker og operatør. Min mand oplever det samme. Alarmen afmeldes igen. Tænk igennem flere år, er systemet ikke blevet gjort bedre.

13 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Jeg er fleksjobber og skal bruge et…

Jeg er fleksjobber og skal bruge et ufaglært arbejde på 8 - max. 15 timer. Det eneste som jeg kan bruge jobindex til er at spilde min tid og blive frustreret. Ingen katagori for deltids arbejde (også meget gerne med time angivelses mulighed som på jobindex)! Men nej! Intet.
Danmarks største bank for jobs! Og jeg kan ikke bruge den, fordi at jeg falder udenfor "normalen"!
Man skal være totally fresh for at profillere på job index. Its great!

7 gennaio 2022

Fin nok side

Fin nok side, selvom det er tyndt, at der ikke er bedre muligheder for at "finindstille" søgningen f.eks. med ansættelsesvilkår (det kunne f.eks. være fleksjob, deltid osv.), som man kan på flere konkurrerende sider.

21 dicembre 2021

Risposta di Jobindex

Det er rigtigt, og det ville vi gerne lave. Men det passer ikke så godt sammen med at mange af annoncerne er nogle som vi finder ude på internettet, og hvor vi derfor ikke har alle oplysninger om jobbet. Vores koncept er jo at vi prøver at vise en komplet oversigt over alle de danske job, der er annonceret på internettet.

Blandet fornøjelse

Desværre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang tynd suppe som også andre har omtalt. Især taget i betragtning at omtalte virksomheder selv vælger om de vil deltage. Det er omtrent lige så snedigt som når youtube fjerner dislike counts, super misvidende billede man så står med.
Ydermere, skriver du en anmeldelse der ikke lige går igennem, så får du lov at prøve igen, jovist. Men de har wipet alt hvad du har skrevet. Arh' hva?

8 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Jobindex' er styret af penge

EDIT efter svar fra Jobindex.

Så er jeres side jo ubrugelig, hvis man ikke må tale "negativt" om virksomhederne. I er ved at save den gren i sidder på over, ved at gøre jer mindre relevante. Kan se det er et generelt problem og flere nævner det. Men hold kæft hvor er det decideret stupidt af jer. Vedkommende der har truffet den beslutning, burde fyres på hvidt papir. Det kan godt være det er ledelsen I tjener pengene på nu, men de søger også job på et tidspunkt og det gør deres børn også og de husker nok at de kunne få fjernet de dårlige reviews og undgår af den grund jer, for I er ikke relevante længere. Hvorfor skulle de anbefale jer? Før i tiden gik jeg til jer, for at se om en virksomhed, var værd at overveje, men det er jo så ikke relevant længere. Finder et andet site.

Jobindex' mulighed for at evaluere virksomheder er farvet af, om virksomheden, er kunde hos dem. Har lige evalueret en virksomhed, som har mange annoncer ved dem, og den er blevet slettet.
Så jobindex kan man heller ikke regne med og de har mistet deres relevans, som jobbørs, når de ikke evner at være neutrale.

6 dicembre 2021

Risposta di Jobindex

Det er ikke korrekt at vi behandler kunder anderledes end andre. Alle virksomheder kan vælge om de vil have vist deres evalueringer eller ej, uanset om de er kunder eller ej. Det har været afgørende for at få arbejdsgiverne til at acceptere vores evalueringer og arbejde positivt med dem. Og vores mål er at få arbejdsgiverne til at arbejde med deres jobglæde og fremhæve de gode eksempler, ikke at hænge de dårlige arbejdsgivere ud.

Kursus fylder.

Kursus fylder.. søger man feks på post nr får man flere kursus tilbud end job´s.. forstår i skal tjene penge... men der er reklamer på siden...

Kursus tilbud er IKKE et job...

Jobindex er blevet for meget *spam*..

13 novembre 2021

Conflict of interest!

Conflict of interest!
Jobindex are catering services both to employers and employees and because of that, there is a conflict of interest as they are also deleting negative reviews done by former employees.
In this way trust is broken and other candidates cannot find out about possible problems at certain companies.
Very disappointing...

2 novembre 2021
Valutata 2 stelle su 5

Jobindex er nem at bruge, men har fejl

Jeg synes jobindex generelt er en nem side at nagivere på, nemt at lave en jobagent og nem at søge på.

Men jeg søger job inden for detail og ser ofte at der kommer job fra f.eks Coop til mig.

Når man ser på virksomhedens profil, så viser evalueringerne af virksomheden på forsiden, at Coop er bedømt til at få de maksimale 5 stjerner via 559 bedømmelser.

Når man klikker ind for at se bedømmelserne er der pludselig mange dårlige anmeldelser og 4 af de 6 kategorier de bliver bedømt på har under 5 stjerner.

Virksomheder som Dagrofa, Føtex, Netto, Lidl, Aldi osv er vist korrekt i overensstemmelse med de aktuelle bedømmelser.

Jeg håber det er en fejl og ikke fordi virksomheder kan købe sig til at fremstå med en bedre bedømmelse.

OPDATERET: Jobindex mener at gennemsnittet af de 559 evalueringer er 5 ud af 5 stjerner og der dermed ikke er noget galt.

At 28 ud af 33 skriftlige evalueringer IKKE har 5 stjerner må man så antage kke er repræsentative for resten af evalueringerne.

Godt at høre at "beregningerne" passer, for det må være en fantastisk virksomhed når et vægtet snit på 5 stjerner må betyde at mindst 465 af de 559 evalueringer er lavet med 5 stjerner.

15 ottobre 2021

Risposta di Jobindex

Man kan bestemt ikke købe sig til en bedre bedømmelse. Men den samlede evaluering er gennemsnittet af brugernes svar på den samlede vurdering af arbejdspladsen, ikke gennemsnittet af underkategorierne. Så der er ikke noget galt med beregningerne.

Vi henter evalueringer fra flere forskellige kilder. Der er nemlig en tendens til at folk, der af sig selv skrive evalueringer ikke er repræsentative, men er mere negative end gennemsnittet. Derfor spørger vi også folk som indtaster deres CV hvad de mener om de steder, de har arbejdet. Disse tal indgår i den samlede evaluering af arbejdspladsen, men ikke i de enkelte faktorer.

Så man kan godt stole på beregningerne. De er lavet af folk, der har studeret statistik på universitetet, og vi gør et stort nummer ud af at de er repræsentative, og man kan ikke købe sig til værktøjer, der kan forbedre ens score på Jobindex.

Valutata 3 stelle su 5

Great job board - poor matching service

The job board is ok, definitely it was not created having internationals in mind, nevertheless it does the job. However, I often get messages from (as I assume) internal Jobindex recruiters, who send me random and irrelevant job offers claiming that I would be a perfect fit for those jobs. Most of those offers require fluent Danish. Nowhere in my CV do I mention that I know this language. The thing is that I am a recruiter myself, and this kind of situations make me question the professionalism of the Jobindex recruiters. Seriously, people, read the CV.

27 agosto 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più