Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

de er nu så smarte at Ai overtager hvilket betyder man simpelthen ikke kan søge på titel mere.. !!?? tillykke jobindex i har overgået jer selv i ren dumhed !!!

Valutata 1 stelle su 5

Spammer email om "opdater din profil" gør jeg så og så er der gemt en popup ingen læser så nu spammer de med ubrugeligt autogenereret irellevant bs pr. sms uden mulighed for an udmelde. Markedsførings... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

For en klient skulel jeg finde en ny sælger. Først laved ejeg diverse indlæg på LinkedIn og andre steder. Ingen resultat. Ingen. Selv om alle de grupper som burde have medlemmer jeg kunne b... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

En side der er utrolig farvet af virksomhedernes inflydelse. Der er såmænd mange job opslag at finde, også af den gode relevante type. Desværre er f.eks. deres virksomheds anmeldelser en omgang t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di reclutamento del personale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-søgemaskine, der søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og private firmaers jobsider i Danmark

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

2,2

Tutte le recensioni

37 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

En udemærket portal, der dog har flere mangler

En udemærket portal, der dog udviklingsmæssigt stadig mangler muligheder. Fx. så virker afstandsmåleren fra den ledige stilling til hjemmebopæl ikke. Dette har i årevis været en problematik. I muligheden for at lave søgeagenter kan den ikke tage til valgte transportformer. Viser fx. hvor lang tid det tager i bil, selvom offentlig transport er valgt på søgemuligheden.
Sidst men ikke mindst mangler der stadig mulighed for at “fjerne” uinteressante jobs fra søgeagenterne. Når disse helt basale ønsker opfyldes, giver jeg 5 stjerner, for så vil siden seriøst blive et virkeligt godt redskab i søgen efter job.

17 gennaio 2025

Useriøst jobtilbud

Jeg får tilsendt ledige job som handicaphjælper, men ligger langt, hvor jeg bor.

17 novembre 2024

Risposta di Jobindex

Så skal du bare rette dit geografiske område. Du angiver selv hvilket område, du søger job i. Vi kan jo ikke vide hvor langt du vil køre eller om du eventuelt er villig til at flytte.

Valutata 1 stelle su 5

Kan igen ikke afsende en jobansøgning

Kan igen ikke afsende en jobansøgning, kommer til rubrikken med har info kan ikke komme videre meget irriterende,

18 settembre 2024

Risposta di Jobindex

Det lyder som om det er virksomhedens ansøgningssystem, der er problemer med, ikke Jobindex. Kan du sende et link til den annonce, der ikke virker til kd@jobindex.dk og til support@jobindex.dk ? Så skal vi nok kigge på det. Venlig hilsen Kaare Danielsen

Forfærdelige hustler!!

Forfærdelige hustler!!! Det er mig en gåde hvilket menneske elelr firma vil accepter og betale disse fuldstændige absurde priser.

21 agosto 2024

Risposta di Jobindex

Hej Mik, en jobannonce koster 2995 kr., det synes vi er billigt for en ny medarbejder, det er 1/10 af hvad avisannoncerne kostede i sin tid. Prisen har været den samme i 20 år, så vi har ikke sat priserne op, selvom vi har 20 gange flere brugere i dag end for 20 år siden. Sidste år havde vi over 11.000 forskellige betalende kunder, så der er heldigvis mange firmaer, der gerne vil betale. Venlig hilsen Kaare Danielsen, Jobindex

Valutata 1 stelle su 5

Falske mail vedr konkurrence med jer som afsender…

Da det ikke er muligt at kontakte jobindex via jeres hjemmeside, skriver jeg her
I sender falske mail ud med afsender Bauhaus, som siger man har vundet, her er det ikke muligt at sætte foto ind

Tak for svar, det var også bare en hjælp/info, ærgerligt der ikke er mulighed for at stoppe det

7 agosto 2024

Risposta di Jobindex

Man kan altid skrive på support@jobindex.dk. Og det er ikke os, der sender falske mails ud, det er nogle der sender mails ud, der ser ud som om de kommer fra os, fordi mailene så nemmere kommer forbi dit spam-filter. Men vi kan ikke gøre noget, for mailene bliver ikke sendt fra vores servere. Kaare Danielsen

Valutata 1 stelle su 5

Tjener mest på at holde folk ledige

Det sørgelige er desværre at jobindex ikke tjener penge på at få folk i arbejde..
De tjener mere på at have ledige brugere.

jobindex er et produkt der skal tilfredstille kommunalt bureaukrati omkring jobsøgning.
Om brugerne kommer i arbejde eller ej er ikke relevant for omsætningen.

Der er i gennemsnit over 2 år imellem gode anmeldelse på trustpilot.

Ud fra anmeldelserne ser ud til at jobindeks har hjulpet omkring 40 mennesker med at komme i arbejde i løbet af de sidste 20 år. - det svarer til at kun 2 personer får job igennem jobindeks pr år.

1 gennaio 2024

Risposta di Jobindex

Det er ikke rigtigt noget af det:
1. Over halvdelen af brugerne har givet Jobindex 4 eller 5 stjerner på Trustpilot
2. Jobindex har knap 1 mio. brugere hver måned, og ifølge Megafon har ca. 500.000 fundet deres nuværende job gennem Jobindex
3. Jobindex tjener penge på at skaffe medarbejdere til vores 10.000 kunder, og hvis de ikke ansatte nogen ville de ikke lægge penge hos os hver måned.
4. Jobindex har ikke noget med det kommunale bureaukrati at gøre. Jeg tror du forveksler os med Jobnet, der bliver drevet af jobcentrene.
5. Vi hjælper også folk med at komme i arbejde og holder bl.a. webinarer og Fest For Fyrede og sponserer Powerjobsøgerne. Men det tjener vi ganske rigtigt ikke nogen penge på, det gør vi fordi vi gerne vil hjælpe de jobsøgende.
Venlig hilsen Kaare Danielsen

Valutata 1 stelle su 5

Man kan ikke give en negativ evaluering.

Knappen "evaluer arbejdsplads" kan man ikke klikke på, efter at have skrevet en ærlig, men negativ evaluering.

Edit:
Jeg har ikke foretaget en tidligere evaluering af firmaet.

24 maggio 2024

Risposta di Jobindex

Du kan kun lave en enkelt evaluering af hver virksomhed. Sådan fungerer det vistnok også på Trustpilot. Men du kan rette i din evaluering.

Valutata 2 stelle su 5

Er ikke tilfreds med at de bare har…

Er ikke tilfreds med at de bare har slettet min anmeldelse, gav kun firme 1 stjerne og var ærlig hele vejen igennem min anmeldelse. Det undrer mig at der flere som har givet dårlig anmeldelse på firme, med 1 stjerne. Og de er ikke slette.
Ellers en dejlig hjemmeside , men gider ikke bruge min tid på at skrive anmeldelse igen, når de bare kan slette den.

12 maggio 2023

Risposta di Jobindex

Hej Rene, mange tak for din anmeldelse. Det er rigtigt at vi er et seriøst medie, der er underlagt medieansvarsloven og Pressenævnet. Og vi har nogle retningslinjer for man må skrive i anmeldelser. Men vi sletter ikke bare anmeldelser, du skulle meget gerne have fået en mail med en vejledning i hvad der skal rettes for at den kan accepteres.

Hjemmeside virker ikke!

Hjemmeside virker ikke!
Jeg har i nogle uger/måneder nu forsøgt Jobindex. Siden ser jo fin ud, men der sker INTET, når jeg vil klikke på noget. Siden er komplet "død". Har ingen problemer andre steder, så det virker bare lidt mystisk ikke at kunne tilgå noget som helst.

16 marzo 2024

Risposta di Jobindex

Vi har en million brugere om måneden, så det virker som om du gør et eller andet galt.
Prøv at ringe til vores support på mandag på 38323355 og se om de kan hjælpe dig.

Den ringeste læringsforløb, Prince2

Grundet tidligere ledighed fik jeg tildelt et online kursus indenfor projektledelse (Prince2). Jobindex er formidler af dette kursus og leverandøren hedder Mentorix. Efter tilmelding modtog jeg en bog omhandlende Prince2. Bogen var fyldt med stavefejl. Jeg modtog også koder hvilket gav mulighed for at logge ind på en hjemmesider hvor jeg kunne se små videoer med undervisning. Hjemmesiden indeholdt også små opgaver og 2 test således at man kan forberede sig til selve eksamen. De små opgaver manglede beskrivelser til selve opgaveløsningen. Jeg kontaktede Jobindex hvorefter dette blev forbedret. Det er vigtigt at pointere at både Jobindex og Mentorix har været gode til at respondere på mine spørgsmål. Til selve eksamen skal du logge ind på en udenlandsk hjemmeside og du bliver kontaktet af en engelsk talende person. Selve spørgsmålene til eksamen giver ingen mening. De er designet til at du let kan misforstå dem. Svarmulighederne er også tvetydige, designet på en måde så du nemt kan misforstå dem. Derfor har du ikke mulighed for at forberede dig ordentligt. Jeg læste bla. bogen to gange. Endvidere tog jeg de to prøvetest flere gange. Alligevel kunne jeg ikke rigtig anvende min viden til selv eksamen fordi at du sidder og gætter dig til svarene. Det er det ringeste læringsforløb som jeg har været igennem. Kurset koster 25000,- hvilket er alt for dyrt. Til sammenligning kan jeg få 1 semester på en master på Århus Universit hvor du får 11 undervisningsdage plus en eksamensdag. Kurset udbudt af Jobindex virker uprofessionelt og kan ikke anbefales!.

8 marzo 2023

Værste job portal

Under al kritik. Censuren fra denne virksomhed gør det komplet umuligt at lave en anmeldelse af en arbejdsplads. Forsøgte 5 gange at lave en anmeldelse og jeg ændre den hver gang for at den skulle blive accepteret af job index, men måtte opgive til sidst da den blev afvist hver gang uden nogen fornuftig grund
Jeg vil anbefale en anden job portal og hvis man bruger denne bør man evt se anmeldelser et andet sted

16 agosto 2023

Risposta di Jobindex

Tak for din anmeldelse af jobglædeevalueringerne hos Jobindex. Som et medie, der garanterer vores brugere anonymitet ifm. disse jobglædeevalueringer, er vi underlagt en række betingelser af Forbrugerombudsmanden samt Medielovgivningen. Er du blevet bedt om at ændre din evaluering ad flere omgange er det sandsynligvis fordi vores evalueringsteam har vurderet, at den har indeholdt udsagn, som strider imod disse betingelser. Vi vil rigtig gerne dele vores brugers erfaring på de danske arbejdspladser, og for fortsat at lykkes med dette, er vi dog nødt til at overholde visse regler. Vores gældende betingelser kan ses flere steder på Jobindex.dk, og vil du læse mere om dem, er her er et direkte link: https://www.jobindex.dk/betingelser#h-79-evalueringer-pa-jobindex

Valutata 1 stelle su 5

Virksomheder sletter bare anmeldelser…

Virksomheder sletter bare anmeldelser hvis de er dårlige. Dvs man kan ikke regne med de evalueringer der er. Fuldstændig misvisende og burde være ulovligt.

21 febbraio 2024

Risposta di Jobindex

Virksomhederne bestemmer om de vil have vist deres evalueringer eller ikke, men de kan kan ikke slette enkelte anmeldelser. Så man kan roligt stole på de evalueringer, der er.

Valutata 1 stelle su 5

Jobdatabase for arbejdsgivere, ikke lønmodtagere

Rekrutteringskonsulenter henvender sig under dække af at finde din profil spændende og beder dig søge opslåede stillinger.

Pas på - deres fokus er udelukkende på at opfylde deres pulje overfor betalende arbejdsgivere.

Det er spild af tid.

Edit: Det er ikke det sagen drejer sig om, Kaare. Det er at rekrutteringsfolk foregiver at henvende sig på vegne af jeres kunder, og på det grundlag opfordre kandidater til at søge. Men det passer ikke. Jeres kunder ser ikke de profiler. Det er bare en pulje en eller anden skal opfylde for kunden.

20 febbraio 2024

Risposta di Jobindex

Hej T.J., mange tak for din anmeldelse. Det er rigtigt, vi har en rekrutteringsafdeling, der kontakter relevante kandidater når vi har stillinger, som er svære at besætte. Vi er et af Danmarks største rekrutteringsfirmaer og besætter over 1000 stillinger om året. Kunderne betaler os for at finde relevante profiler til stillingerne, og kunderne ser profilerne for alle de personer, der søger jobbene. Men man kan bare slå den del fra, hvis man ikke ønsker at få henvendelser fra vores rekrutteringskonsulenter. Hilsen Kaare Danielsen

Valutata 1 stelle su 5

Må ikke skrive negativt om et firma

Hvis man skriver en evaluering af et firma SKAL den være positiv ellers bliver den ikke godkendt. Jeg vil ha lov til at skrive sandheden om et firma og ikke dikteres. Jeg har altid anvendt et pænt sprogbrug, så det kan ikke være derfor, men nærmere at jobindex.dk vil fremstå så glansbilledagtigt som muligt

1 febbraio 2024

virkelig uprofessionel hjemmeside

virkelig uprofessionel hjemmeside, det nærmest umuligt og finde et job til det man søger, hvor der ikke kommer jobs frem som slet ikke har noget med det og gøre, som det du er i gang med at finde, hvis der nogle kloge folk der kunne lave et bedre alternativ, til en hjemmeside som Jobindex, som virker korrekt ville det være super fedt

31 gennaio 2024

Manglende information

Det er ofte sådan, at der ikke bliver givet svar tilbage når man har søgt en stilling.

4 gennaio 2024

Risposta di Jobindex

Vi gør hvad vi kan for at gøre arbejdsgiverne opmærksomme på, at de altid skal svare tilbage. Men specielt for de små arbejdsgivere kan det nogle gange være svært at overkomme.
Hilsen Kaare Danielsen

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har købt klippekort til jobannoncer…

Jeg har købt klippekort til jobannoncer som Jobindex ikke har styr på og derfor forhindrede de mig i at bruge de klip jeg havde købt. Det virker som om de kun har haft fokus på at øge bundlinje og det her skete da også i foråret 2023 hvor Jobindex sommer 2023 besluttede at forlade børsen og dermed hive den optimale indtjening ud af selskabet.

Trist, da jeg ellers synes de har en fin database, men et råd til dem der læser den her, så hold jer langt fra at købe deres klippekort, hvis du er "virksomhed" og skal indrykke jobannoncer.

Jeg er kædemedejer af Min Bolighandel Koncept med 30 mæglerlokationer, bredt fordelt i Danmark. Vi har brugt Jobindex i over 10 år hvor de har kørt en seriøs forretning, så derfor er min skuffelser over det her særlig stor.

2 aprile 2023

Risposta di Jobindex

Hej Simon, jeg er sikker på at vi har helt styr på vores klippekort, hvilket firma var det du købte dem på vegne af?
Hilsen Kaare Danielsen kd@jobindex.dk

Valutata 2 stelle su 5

Helt skørt at virksomheder kan fravælge…

Helt skørt at virksomheder kan fravælge at få evalueret virksomheden. Det hænger nok sammen med at de fleste af anmeldelserne var meget negative, men er det ikke hele idéen med muligheden for at anmelde en virksomhed man er ansat i eller har været ansat i så fremtidige medarbejdere og selvfølgelig ledelse kan se hvad der sker. Få nu lukket den mulighed og så må virksomheden stramme op hvis de bløder medarbejdere eller får kritik.

1 giugno 2023

Risposta di Jobindex

Det har været afgørende for at få virksomhederne til at acceptere evalueringer at de har denne mulighed. Vores mål er jo at samarbejde med arbejdsgiverne og få dem til at gøre noget ved arbejdsmiljøet. Men det er heldigvis kun forholdsvis få arbejdsgivere, der har valgt denne mulighed.

Valutata 4 stelle su 5

jobindex er en af de bedste

Generelt synes jeg jobindex er en af de bedste jobportaler, men jeg har lige et lille punkt som jeg ville ønske var bedre.

Det drejer sig om indstilling af km. hvad jeg kan vurderer er det i fugleflugt hvilket i nogle tilfælde kan være meget forskelligt fra den reele afstand.

Hvis det ikke er muligt at ændre kunne man evt. lave en søgefunktion på tidsafstand og vælge mellem bus/tog og bil.

11 ottobre 2023

Risposta di Jobindex

Hej Joan, mange tak for din positive anmeldelse!

Det ville være en god feature, men det ville kræve en hel del regnekraft. Rejsetid med bus/tog afhænger en hel del af om arbejdsstedet ligger tæt på en station. Så det er noget mere kompliceret end bare at beregne afstanden, som ganske rigtigt er i fugleflugt. Og i de fleste tilfælde er der en god sammenhæng mellem afstanden og rejsetiden. Mange hilsner Kaare Danielsen

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più