Ondanks dat ik mijn case manager niet fysiek heb ontmoet heb ik het hele proces als heel positief ervaren. Communicatie verliep soepel en als ik vragen had werden die snel en duidelijk beantwoord. De... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Werken bij jobboost heb ik tot nu toe als heel fijn ervaren. Ze zijn makkelijk bereikbaar en staan dan ook elke dag maar ook op korte termijn klaar voor hun uitzendkrachten. Wanneer er wat vraagtekens... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ze zijn helder, betalen wekelijks uit en de communicatie is ook professioneel en prettig. Ik had ze een beetje in de kou laten staan (door prive omstandigheden) en zelfs daar gingen ze met menselijke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij JobBoost draait alles om het vinden van de beste medewerkers en het bieden van optimale kansen aan sollicitanten. Onze kernwaarden, zoals innovatie, doelgerichtheid, samenwerking, plezier en inclusie, vormen de basis van ons succes. We testen voortdurend nieuwe wervingsmethoden om voorop te blijven en bieden zo efficiënte en vernieuwende sollicitatieprocessen aan. Door snelle en duidelijke communicatie zorgen we ervoor dat sollicitanten snel aan een nieuwe baan komen en opdrachtgevers tijdig de juiste medewerkers vinden. We hechten veel waarde aan een fijne werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en welkom voelt, en waar diversiteit en inclusie centraal staan. Samenwerking en plezier op de werkvloer maken ons team sterk en onze organisatie dynamisch en rijk aan ideeën.
Duivendrechtsekade 80b, 1096AH, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Sinds afgelopen week aan het werk via Jobboost. Eigenlijk al vanaf het eerste moment een positieve ervaring. Goede bereikbaarheid, snel en goed antwoord op je vragen en meedenken zijn 3 dingen die ze waar maken. Er wordt goed gekeken of de functie waar je op solliciteert ook past. Je wordt niet "op de gok" voorgesteld. Zoek je een baan en zie je een functie die bij je past? Dan zou ik zeker met Jobboost in gesprek gaan.

Risposta di jobboost.nl/
Fijn contact zijn er echt voor je

Risposta di jobboost.nl/
Ontzettend betrokken uitzendbureau die je met alles op weg helpt. Goed contact en altijd snel antwoord op mijn vragen. Kan het zeker aanraden!

Risposta di jobboost.nl/
Duidelijke communicatie en persoonlijk contact. Goed geregeld. Andere uitzendbureaus kunnen hier van leren.

Risposta di jobboost.nl/
Ze bespreken alles goed met je wat je staat te wachten alles word goed geregeld is er iets mis lossen ze het zo snel mogelijk voor je op!

Risposta di jobboost.nl/
I got from the agency a lot of help to make the health insurance, also they suggested me how to do the interview

Risposta di jobboost.nl/
Ontzettend slechte communicatie. Het inplannen voor een simpel ontmoetingsgesprek is haast onmogelijk. Ook was recruiter zeer onpersoonlijk en kwam over alsof hij geen zin meer had om z’n werk uit te voeren. Ging voor hem puur om een positie te vullen en niet de persoon erachter. Totaal geen positieve ervaring.

Risposta di jobboost.nl/
Heel fijn en snel contact. Duidelijke overeenkomsten en medewerkers. Appen bevalt ook goed, snel antwoord.

Risposta di jobboost.nl/
Ik had ze een beetje in de kou laten staan (door prive omstandigheden) en zelfs daar gingen ze met menselijke maat mee om. Heb alles keurig uitbetaald gekregen, dus 5 sterren

Risposta di jobboost.nl/
Ik werk nu bijna twee maanden via uitzendbureau Jobboost en ik ben ontzettend blij met de begeleiding en de kansen die ze mij bieden. Het contact met het bureau is altijd prettig en professioneel. Wat mijn ervaring echt bijzonder maakt, is de medewerker Desiree. Ze is enorm betrokken en staat altijd klaar om te helpen. Desiree heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste match heb gevonden en heeft me uitstekend ondersteund tijdens het hele proces. Ze luistert goed naar mijn wensen en zorgt ervoor dat ik me altijd goed geïnformeerd en gesteund voel. Dankzij Jobboost en Desiree ben ik nu met veel plezier aan het werk, en ik kijk uit naar de toekomst. Zeker een aanrader!

Geen medeleven.
Was 30 minuten te laat met mijn ziekte melding en was meteen een hele dag kwijt die niet zou worden mee gerekend.
Kreeg na 2 maanden pas mijn ziektegeld uitbetaald.
Kreeg na mijn collicitatie heel laat een terugkoppeling. (Het bedrijf haf het direct doorgegeven)
Was geen mogelijkheid tot half werken half ziek. Bij die mogelijkheid wordt er direct volledig beter gemeld. Ben je toch nog te ziek dan is het een nieuwe ziekte melding (met een nieuwe dagloon berekening die dus lager uitkomt door 2 wachtdagen)
Beloftes om te worden teruggebeld worden niet na gekomen. Ookal heb jij een hersenschudding of kan jij elk moment geopereerd worden moet jij er telkens achteraan gaan.
Slecht bedrijf! JobBoost niet aan beginnen
Slecht bedrijf!
Bieden baan aan met duidelijke arbeidsvoorwaarden en uiteindelijk beland je in een functie met totaal andere arbeidsvoorwaarden, slikken of stikken is t dan en als je daar niet intrapt betalen ze je uren en kosten niet uit!
TRAP ER NIET IN!
Ook worden er 5 sterren reviews geplaatst door medewerkers, kortom een lachertje.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.