3,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Ett oseriöst företag,

Ett oseriöst företag,som inte vill ha nöjda kunder.

Beställde tillbehör till vaccummaskin.Dessvärre så fick jag inte det jag beställde= BEDRÄGERI.
Beställde för c: a 450 spänn.

Försökte även att kontakta företaget,men dessvärre så svarar inte företaget på mail.

När jag kontaktar PostNord så får jag ingen hjälp därifrån då detta skickas som Varubrev Klass 1= Ospårbara brev.
Pga av PostNords nya organisation( logistik) så kan dem inte hjälpa mig utan Collienr.

Undvik detta företag om Du inte vill ha problem

23 luglio 2025

Usel

Usel, ser att jag hade en upplevelse med dem 2021 också. Skicade oanvänbara packning i fel storlek. Inget svar.
Samt nu.
Otroligt oseriösa, anger att de har en produkt, i detta fall till en rakapparat.
Uppenbarligen skickar de vad de råkar ha, vad som helst.
Annonserade och debiterade saxhuvud, leveransen bestod av 2 mikroskopiska skärblad som inte ens täcker rakapparens halva huvud.
Och svinaktig debitering med förskottsbetalning. Fick från seriös leverantör en komplett maskin billigare än vad de debiterade för oanvändbar smörja som de sopat fram från något gammalt lager.
Nu skall vi se om de betalar tillbaka, jag tvivlar. Det är så bedrägligt från början.

13 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ett riktigt oseriöst företag som inte…

Ett oseriöst företag som inte betalar tillbaka pengar vid reklamation,handla inte här.Mejlat flera gånger om återbetalning men får samma svar,då ska vi kolla upp det men inget händer.Hade gett 0 i omdöme om det hade gått att göra det.

10 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Betyget är låg för att ni säljer varan…

Betyget är låg för att ni säljer varan ni inte har i lager och debiterar kunden också. Ni hör inte av er tills kunden efter en vecka undrar varför ni inte skickar varan då ni meddelar att ni har inte alls varan och betalar inte debiterade pengarna i god tid. Vill ni inte ha huvudvärk handla inte från det här företaget annars får ni inte tillbaka era pengar.

3 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Angående en Braun rengöringsstation utan sladd.

Jag köpte en Braun rengöringsstation från Jfservice online 240325.När den kom saknades elsladden som behövs för att använda stationen för att ladda och rengöra rakapparater. Mejlade dem om denna felleverans 240328 och bad dem att skicka en sladd som brev men fick svar först 240402. Dom svarar idag 2 april att det inte ingår elsladd så denna apparat går inte att använda. Hade dom svarat igår hade jag räknat detta som ett dåligt aprilskämt. Har betalat 575 kr plus 90 kronor i frakt så blev inte billigt precis för mig som pensionär.

2 aprile 2024

De återbetalade inte

Jag köpte en dammsugardel, men jag gjorde två separata betalningar genom två olika kanaler. De ringde tillbaka och sa att du gjorde två betalningar, kommer du att köpa två produkter eller en produkt? Jag sa till dem att jag hade betalat två gånger av misstag och att jag ville ha en produkt. Endast en produkt kom, men även om jag varnade dem många gånger så återbetalade de inte överbetalningen.
Kundnummer: 38011

13 agosto 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più