2,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,2

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Ik ging reclame maken voor haar kleren…

Ik ging reclame maken voor haar kleren en juwelen ik heb dat begin december besteld en tot op de dag van vandaag niks ontvangen het staat op dat verzonden is maar nog steeds niks en ze reageert ook niet op de e-mails of berichten pure oplichting

11 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. We hadden vooraf een duidelijke afspraak gemaakt over een samenwerking waarbij ik content zou maken, iets wat ik vaker professioneel doe voor bedrijven. Helaas bleek het bedrijf totaal niet transparant in de communicatie.

Er zijn producten opgestuurd die achteraf niet gefrankeerd bleken te zijn, waardoor ik onverwacht zelf voor de kosten moest opdraaien. Pogingen om hierover contact op te nemen zijn tot op heden volledig genegeerd.

Dit voelt onprofessioneel en misleidend. Afspraak is geen afspraak en verantwoordelijkheid wordt niet genomen. Ik raad zowel samenwerken als kopen bij dit bedrijf ten zeerste af.

Ik ben bezig met juridische stappen.

1 novembre 2025

Oplichters

Oplichters. Kinderen lokken met gratis producten als je 1 item koopt. Kind te naïef om te bedenken dat het natuurlijk nooit gratis is. Maar zo wil je blijkbaar je kwalitatief inferieure product aan de man brengen.

30 luglio 2025

Pure oplichting

Pure oplichting. Jonge meisjes overhalen om
Iets te bestellen en 4/5 artikelen gratis te krijgen. Zemoeten dan
Met die produkten filmpjes maken op tiktok of insta. Bah walgelijk. Echt erg om jongemeisjes zo te misbruiken. Hopelijk wordt hier ietsaan gedaan.

19 maggio 2025

Oplichters

Het account berichtte mij heel leuk en geloofwaardig dus ik had wat besteld daar. Mijn pakket zou 25 maart binnen komen maar het pakket is nog op de dag van vandaag niet bij post nl binnen het is inmiddels al mei, ik heb contact proberen te zoeken maar krijg geen antwoord op m’n vragen van dit bedrijf heb al 3 keer gevraagd om m’n geld terug maar krijg geen reactie. Vertrouw dit bedrijf niet

25 marzo 2025

OPLICHTING!!!

Oplichters.
Hoii tijdje geleden, had ik een account op TikTok waar het best goed op ging ik kreeg door hun een berichtje of ik een samenwerking wou doen, ik dacht mega leuk maar nee ze zijn oplichters een pakketje binnen gekregen die na een week al kapot was ik zou nog 5 andere sieraden en tassen krijgen, maar nee geblokkeerd en geen contact meer gekregen bestel NIET bij dit bedrijf het zijn oplichters.

12 settembre 2024

samenwerking is oplichting

Dit bedrijf dmt heel veel meiden voor samenwerkingen en dat ze dan daarna iets gratis krijgen. Trap er niet in want ze geven echt helemaal niks

24 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Idd zoals onderstaande verhalen .

Idd zoals onderstaande verhalen .
Een grote oplichters praktijk !!
Is te mooi voor woorden , en dat bleek ook.
1 item kopen, en er 5 krijgen .
Het item is geen drol waard , gewoon Shein kwaliteit . Maar daar wel het 10 voudige voor betalen
Te triest voor woorden dat ze zo met de jonge meiden omgaat !!
Mensen kijk uit met deze griet !!

24 novembre 2024

Opgelicht!!!!

Ik ben een tijd geleden benaderd voor een samenwerking waarbij beloofd werd dat ik vijf artikelen zou ontvangen bij aankoop van één. Na betaling ontving ik echter slechts één artikel. Toen ik navraag deed over de overige items, kreeg ik een screenshot te zien met extreem kleine lettertjes die nergens op hun pagina te vinden waren. Ik ken meerdere mensen die exact dezelfde ervaring hebben gehad. Na het sturen van een bericht via Instagram over de onduidelijke informatie rondom de ‘samenwerking’, bleef verdere communicatie uit. Dit voelt als pure oplichterij. Trap er alsjeblieft niet in!

20 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super goed

Super goed!
Fijne communicatie, snelle levering, leuk verpakt.
Heel leuk en mooi bedrijf. Al meerdere bestellingen hier geplaatst.

1 aprile 2025

Waardeloos

Waardeloos. Beloven van alles en er komt niks maar dan niks van. Behoorlijk wat geld betaald voor een zogenaamde samenwerking maar vervolgens maar 1 product binnen gehad. Bedrijf reageert op niks meer. Oplichterij!!! Trap er niet in! Beroven je van geld!

Dreigen ook nog eens in de mail dat ik alleen het retouradres krijg wanneer ik deze reactie verwijderd. Verder niks meer gehoord again.

3 aprile 2025

Beloven een samenwerking

Beloven een samenwerking. je moet 1 product betalen en krijgt 4 producten om promotie mee te maken. Uiteindelijk krijg je alleen het product binnen waarvoor je betaald hebt. bedrijf laat niks meer van zich horen.
Koop hier niks!

27 marzo 2025

OPGELICHT!!!

Kijkuit OPGELICHT!! Dit bedrijf belooft je van alles maar er klopt helemaal niks van. Ik heb ze gemaild en een DM gestuurd om te vragen of ik mijn geld terug kon krijgen of dat de beloofde artikelen nog opgestuurd werden maar ik kreeg pas na een lange tijd erg boze antwoordden en ze deden alsof ik zelf niet goed gelezen had dus dat ik het zelf maar moest uitzoeken. Daarna nooit meer antwoord gehad op mijn berichten. Aan het begin doen ze erg lief en proberen ze je over te halen en nadat ze je geld hebben ontvangen hoor je heel lang niks meer en moet je erg veel moeite doen om in contact te komen…maar dan is het al te laat..

- Erg slechte communicatie
- Opgelicht
- Ze beloven veel maar komen niks na
- Geen gepaste oplossing
- Geen geld terug / geen retour/ niks na gestuurd
- niet vriendelijk / erg boos en ongepaste berichten
- Nu geen reactie meer op mail of dm
- Ze geven de ander de schuld terwijl ze duidelijk van alles belooft (heb hier foto's van)

3 dicembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più