Blev mødt af venlig forhandler,Jan, allerede på gårdspladsen.Han havde mange bolde i luften på samme tid,kunder i butikken,interesserede købere på prøvetur, telefonkunder mm - og han formåede alligeve... Leggi di più

I forbindelse med køb af brugt bil kontaktede vi Jan Jensen i Vejrup. Han havde netop den bil vi søgte, en Ford C Max. Han gav sig god tid til os - besvarede alle spørgsmål, ærlig og kompetent og gav... Leggi di più

Kom i sidste uge hjem med vores dejlige Skoda Octavia købt hos Jensen biler i Vejrup. Rigtig god handel, super fin og særdeles venlig service. Alle aftaler overholdt. Stedet får vores varmeste anbefa... Leggi di più

Dejligt at der stadigvæk findes hæderlige bilsælgere. Købte en Skoda Superb hos ham, og da jeg opdagede at den ene drivaksel-manchet var utæt, og kunne høre en lille smule støj, når jeg drejede skarp... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Jan havde en Ford Kuga til salg

Jan havde en Ford Kuga til salg , som jeg ringede til.Han var meget beskedent om bilen , men han syntes at jeg skulle komme og se den . Bilen var flottere end han havde sagt og prisen var rimelig . Da jeg havde nogle tekniske spørgsmål , var han meget behjælpelig .Han sagde at hvis det var nødvendigt , skulle jeg bare ringe igen. Han er en rar og reel mand som jeg varmt kan anbefale.Jacob Kølbæk.

19 dicembre 2024

En ærlig og kompetent bilforhandler

Min far og jeg kørte fra Østerbro i København til Bramming for at købe en Toyota yaris til en god pris, den viste sig at være alle pengene værd, Jan fra Jensen biler var yderst behjælpelig med alle spørgsmål i tlf og gennem hele handlen, en god hyggesnak fik vi også med på vejen, hele turen og handlen var det hele værd, jeg kan kun anbefale Jensen biler i Bramming.

6 settembre 2024

Virkelig en god oplevelse!

Virkelig en god oplevelse!
Jeg har været rundt og se en del biler, men for første gang følte jeg mig i trygge hænder hos Jan.
Han var meget troværdig og han holder sit ord.
Det var hele turen værd og jeg har fået en bil jeg er super glad for.
De største anbefalinger herfra!

2 febbraio 2024

At handle bil er et spørgsmål om…

At handle bil er et spørgsmål om tillid!

For et par måneder siden, startede jeg jagten på ny bil.
I den forbindelse havde jeg en samtale med Jan og den hang ved.

Jeg begyndte at følge med i hvilke biler Jan havde til salg og da vi stod og skulle handle, ringede jeg igen til Jan og fik en lang snak om biler, økonomi osv.

Jeg fandt ud af at priserne ved Jan er rigtig gode, han gav mig virkelig god service og aftaler bliver overholdt.

Efterfølgende fik vi vores mekaniker til at gennemgå bilen og han har godkendt den 100%. En meget meget god handel. Efterfølgende gik jeg på bilbansen for at sammenlige prisen med hvad der ellers var tilrådighed i Danmark. Jeg har simpelthed fået landets bedste pris. Imponerende.

Jeg er meget taknemmelig. Jan er forhandler og mekaniker, så han ved hvad han laver. Mine bedste anbefalinger herfra.

18 ottobre 2023

Troværdig og ærlig

Valgte at køre 300 km fra Løkken for at se på en bil fra 2015, både fordi Jan havde den rigtige bil til en OK pris, men også på grund af gode anmeldelser her.
På en ellers utrolig velholdt bil udpeger han en lille fejl i lakken på taget (som jeg aldrig selv havde lagt mærke til) og havde i øvrigt udskiftet bremserne siden vores telefonsamtale.
Jeg køber bilen, Jan hjælper mig af med den gamle som var til skrot, og kører tilfreds nordpå.
Da det viser sig at der er et enkelt lille problem (med sædevarmen) løses det ved at Jan hurtigt overfører penge, så jeg kan få det lavet lokalt.
Jeg kan varmt anbefale ham, og handler gerne her igen

12 marzo 2023

God service og fuld tilfredshed

Vi har været meget tilfredse med vores handel hos Jensen biler. God service og behagelig forhandler.
Uheldigvis kom der et par ting der skulle laves på garantien. Det var der ingen problemer i. Og vi fik lov til at få lavet det ved vores egen mekaniker på grund af distancen.
Vi kan varmt anbefale Jensen Biler som forhandler

21 novembre 2022

Danmarks nok bedste autoforhandler

Vi har igen i dag besøgt Danmarks nok mest seriøse Autoforhandler.
Vi har før handlet med Jan Jensen og været meget tilfreds.
I dag skulle vi ud og prøvekøre en lækker nyere bil, og give vores lidt ældre Opel i bytte…men efter en god og ærlig snak med Jan, blev vi klar over, at det ville være et dårligt bytte for os….se det er en forhandlet der er ærlig, og varmt kan anbefales.

20 ottobre 2022

De varmeste anbefalinger

Som nybegynder på bilmarkedet følte jeg mig i de tryggeste hænder hos Jan. Hele vejen igennem en god oplevelse at handle hos Jensen Biler. Jeg har fået en dejlig bil.
De varmeste anbefalinger

21 novembre 2021

Middelmådigt

Middelmådigt
Vi købte en bil ved Jensen biler og på turen hjem begynder kødbene at larme. Jeg skifter dem selv idet jeg ikke orkede at skulle køre bilen fra Randers til Bramming for så lidt. Da det så blev varmere i vejret fandt vi ud af at airconditionanlægget ikke virkede, det kunne slet ikke køle. Jeg hørte jan ad om vi kunne slå halv skade og jeg så kørte den til citroen så jeg undgik køreturen. Det kunne der ikke blive tale om, det var jo dyrt at fylde freon på sådan en bil. Han ville have den ind til ham så han kunne fylde på. Nå vi ventede på at vi havde tid til at besøge noget familie i sydjylland således vi ikke skulle køre 400 km for at fylde lidt kølemiddel på bilen uden andre formål ved at tage turen. Sidenote: bilen han solgte os var en 11/2017 her var man for længst begyndt med nyt freonsystem.
Vi ankommer efter aftale i Vejrup og Jan påbegynder påfyldningen, her viser det sig så at han ikke har udstyret til at påfylde det freon i det nye system. Dette beklager Jan selvfølgelig og forsøger at løse det ved at ringe til bekendte som kan hjælpe. Jeg var i mellemtiden ved at miste tålmodigheden, så da han ikke kunne finde nogen der kunne fylde freon på airconditionanlægget, måtte vi lave en aftale om, at jeg selv fandt en mekaniker som kunne klare opgaven i vores omegn. Jan var meget fokuseret på at det skulle laves hos en lille mekaniker, men jeg måtte insistere på at ville have citroen til opgaven. Jeg sagde jeg nok skulle betale selve servicet for airconditionanlægget, således han kun skulle betale for kølemiddel. Citroen fiksede bilen, airconnen virker den dag i dag, men det viste sig at havde der blot været fyldt freon på, var skaden ikke ordnet idet, at påfyldningsdyserne var utætte. Citroen fiksede som sagt og jeg tog regningen med hjem. Jeg sendte regningen til Jan, og han betalte uden brok for både freon og nye dyser. Processen for at få ordnet dette skulle bare have været ordnet meget hurtigere, og jeg var så frustreret til sidst over, at skulle så meget frem og tilbage. Vi er glade for bilen den dag i dag.

11 agosto 2021

Et godt køb...

Min kæreste og jeg valgte at købe en brugt bil hos Jan Jensen, og det har vi ikke fortrudt.
Jan er et rart menneske og man har en følelse af at være i gode hænder.
Vi syntes selv at vi fik handlet os frem til en god handel 😉
Bilen blev serviceret og synet uden fejl og på aftalte tidspunkt.
Vi fik hentet bilen og dagen efter meldte bilen desværre en fejl. Jeg kontaktede Jan og vi fandt frem til en tilfredsstillende løsning for alle parter 🙂👍
Jeg ville ikke have bekymringer ved at handle brugt bil hos Jensen biler i Vejrup en anden gang.

4 giugno 2021

Tilfreds med handlen 😁

Købte en bil for en måned siden hos JENSEN Biler.
Vi har tit været uheldige med bilforhandlere.
MEN Jan yder lige det ekstra, som gør at man får troen tilbage på ærlige forhandlere. 👍🏻
Tak for en god handlen.

1 giugno 2021

God oplevelse ved Jensen biler

Jan /Ejeren er meget kompetent. Vi har haft en positiv oplevelse ved vores seneste bil handel hos Jensen biler.

Derfor vil vi også næste gang kigge forbi Jensen Biler, når bilen igen skal skiftes ud.
Kan kun varmt anbefales herfra.

31 maggio 2021

God køber oplevelse

Kom i sidste uge hjem med vores dejlige Skoda Octavia købt hos Jensen biler i Vejrup. Rigtig god handel, super fin og særdeles venlig service. Alle aftaler overholdt. Stedet får vores varmeste anbefalinger.
Venlig hilsen John og Birgitte

30 aprile 2021

Fremragende service

Kan varmt anbefales! Virkelig god service udover det sædvanlige. Vi skulle bruge bilen hurtigt, og Jan sørgede for at have bilen klar, selvom det medførte overarbejde for ham. Vi fik endda mere service på bilen, end hvad vi havde bedt om. Så det blev en rigtig god handel og oplevelse.

11 aprile 2021

Verdens ærligste og rareste/sødeste…

Verdens ærligste og rareste/sødeste bilforhandler👍. Vi fik en super god behandling og hyggelige samtaler med Jan. Hvis/når vi engang skal ha en anden bil, så vender vi helt sikkert tilbage til Jensenbiler... Og Jan😃👍. Hilsen Heidi og Jan

10 aprile 2021

Fantastisk oplevelse hos Jensen Biler!

Absolut fantastisk behandling og service vi modtog hos Jensen Biler i weekenden! Vi har længe ledt efter vores første familiebil, og vi har ikke været heldige med hverken de prøvekørte biler eller sælgerne. Derfor betød det ekstra meget for os, som kom langvejs fra, at blive mødt af så venlig og pålidelig en mand som Jan. Han havde beskrevet bilen som i rigtig god stand og til en skarp pris, hvilket nærmest var en underdrivelse. Vi kan slet ikke forstå hvor heldige vi er med at have fået så flot og dejlig en bil! Derudover gav han en virkelig flot pris i bytte for vores gamle lille bil. Fantastisk oplevelse for en ung børnefamilie, der for første gang selv skulle ud og investere stort. Vi er meget taknemmelige!

15 marzo 2021

Vores oplevelse med JensenBiler og Jan

Vores oplevelse med JensenBiler og Jan, kan siges på denne måde, havde den været bedre, havde det været “Træls” på godt Jysk.
Helt fantastisk fra første kontakt, fandt bilen på nettet og det var lige præcis den vi havde drømt om, prisen var næsten foræring, troede det var en fejl, men nej.
Min kone sagde- skynd dig at kontakte JensenBiler og sig at den er solgt til os, vi ville oven ikøbet havde betalt et depositum, det skulle vi ikke, vi skulle komme og se den først.
Pga vintervejret kunne vi ikke komme som aftalt, men Jan Jensen ville stille den tilside til os, min kone ville gerne afregne med Jan og hun overførte beløbet, nu var det vores.
D 18 feb 2021 kørte vi til Vejrup og hold da op, vi har købt en del nye og brugt, men Jan Jensen overgår dem alle i venlighed og service.
Derfor alle STJERNER til JensenBiler, anbefales -JA absolut.
Os to fra Viby J, Marit og Bent

19 febbraio 2021