JEMTEX.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Kæmpe tak til Jemtex Havde bestilt nogle loftbeslag til mine lamelgardiner, de passede desværre ikke. Men de ringede til mig og sendte nogle der passede uden beregning. Service ikke bliver glemt. N... Leggi di più

Hjemmesiden Jemtex.no er lett å finne rundt på. Språket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstålig. Gode produktbeskrivelser og utførlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... Leggi di più

Etter å ha satt inn en dårlig anmeldelse her etter å ha klagd på lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... Leggi di più

Vi havde besøg af Henrik i vores nybyghus, hvor vi skulle have gardiner sat op i hele huset. Vi fik rigtig god vejledning, hjælp til den rette løsning og Henrik gik det ekstra skridt hele vejen for at... Leggi di più

1. Negozio di tende
  2. Fabbricazione e vendita tende

Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.

5 års garanti på gardiner

- Vær´ sikker på et godt produkt

- Vær´ sikker på et godt produkt
Vi giver 5 års garanti på alle vores gardiner. Garantien dækker alle bevægelige og slid dele. Sikre dig et godt produkt med en sikkerhed om funktionaliteten altid er til stede.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

perfekt

bestilte 2 gardiner til velux vinduer og modtog dem dagen efter.alt fungerede perfekt

19 ottobre 2011

Hurtigt

Alt i alt en fin behandling fra bestilling til levering, dog en lige hage ved det derfor kun 4 stjerner, Det store tæppe var rullet ind i et paprør der var knækket ved leveringen, så tæppet har nogen folder midtpå, men det retter sig vel.
Og vedr. leveringen var den meget hurtig, dag til dag, og en billig lev. pris, så kan anbefales.

20 settembre 2011

Nemt, ligetil og god betjening.

Min oplevelse med jemtex og gardinerne fra jemtex har været god. Der er efter min mening god service, og de holder, hvad de lover med hensyn til levering. Gardinerne er lette at sætte op, og man kan finde udførlige monteringsvejledninger på jemtex' hjemmeside.

18 agosto 2011

Et vidunderlig let og absolut trygt sted at handle!

Jeg bestilte varen, modtog straks en mail, et par timer senere samme dag modtog jeg atter mail om at varen var afsendt og dagen efter stod jeg med varen i hånden. Udelukkende rosende ord fra mig til Jemtex. Og til alle jer andre: Her kan I trygt handle og samtidig have tillid til at varen lever op til forventningerne.

12 agosto 2011

SUVERÆNE JEMTEX

Bestilte mørklægnings persienner hos Jemtex i special mål og str. mandag formiddag, samme dag om eftermiddagen kom der mail med forventet levering af persiennerne.
Persiennerne blev leveret før lovet, rigtig dejligt, de er utrolig flotte og i en særdeles god kvalitet, prima prima.
Kan varmt anbefale køb af Jemtex mørklægnings persienner, god service hele vejen.
Hilsen Anna & Torsten

22 luglio 2011