Valutata 5 stelle su 5

Jamin Spuiin Den Haag heeft echt aardig personeel en Mesma is de beste werknemer, maak haar maar manager.

Valutata 1 stelle su 5

Net een zak snoep geschept met mijn kleindochter. Onder andere chocolade spekjes en pindarotsjes. De chocola smaakt niet vers maar muffig. Staat te lang zonder bedekking in de winkel. En daar reken je... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechte zaak Jamin (winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht) en zeker niet de goedkoopste. Koos eens voor kwaliteit, maar kwam bedrogen uit. Vrijwel alle paaseitjes waren wit uitgeslagen. Slechts een s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nog geen een ster waard Mysterie bag gekocht voor 20 euro door dochter van net 12 Waardeloze rommel erin Mac and cheese doos? Vage zak snoepjes En een zak proteïne chips garlic met een f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

1,8

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geen aanrader

Wij kochten een mystery bag van €20 euro bij de Jamin, maar dit is wat erin komt: allemaal Aziatisch snoep. Zelfs chocoladereep met agurk smaak aan de binnenkant?! Wie doet nou agurken en chocolade samen ? Was je zwanger toen je het bedacht ofzo? Absoluut om te kotsen.

6 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer klantvriendelijk

We waren erg nieuwsgierig naar alle smaken paaseitjes.
Werden daar door 2 vrolijke meiden zeer klantvriendelijk geholpen! Kreeg zelfs een extra eitje omdat ik 1 variant die ik als eerste probeerde echt smerig vond ;)
Kunnen heel wat medewerkers in wat voor winkel dan ook een voorbeeld aan nemen!
Waar? Jamin Markt Nieuwegein.

22 gennaio 2025

Dit gaat om Jamin Halfweg Sugarcity

Gisteren waren wij hier met onze peuter van 2jr. Allereerst kwamen we in een lege winkel ondanks dat groette de verkoper niet. Mijn peuter van 2jr gooide een lolly op de grond waardoor deze brak, ik wilde deze netjes afgeven aan de kassa maar de verkoopster rolde met haar ogen en zei op een hele brutale manier dat die moest betalen en schoof de lolly naar mij toe! Nou ik betaal voor een water van 50 cent 2 euro in jullie winkel en ga niet moeilijk doen voor een lolly als dit op een normale manier was aangegeven. Zij besloot de manager te bellen DIE NOOOIIITT AANWEZIG IS, en de manager besloot om niets te verkopen aan ons… ik stond met een verdrietige peuter aan de kassa, snap niet watvoor hart deze mensen hebben maar kunnen beter een andere branche kiezen want weten echt niks van een Kinder brain!!!

Wij kwamen hier vaker omdat dit de enige Jamin is bij ons in de buurt maar ik rij een stuk verder en kom hier ook echt nooit meer. Ik zie ook meerdere negatieve feedback en blijkbaar doen ze hier niets mee want anders had de manager wel zelf in de winkel gestaan of een cursus gevolgd HOE OMGAAN MET KLANTEN..

22 gennaio 2025

Koop geen Mystery box

Mystery box gekocht voor 20 euro met het idee wat te kunnen uitdelen maar er zat een zak chips, 1 pakje pocky, 1 mini zakje vieze bananen snoepjes en 1 ander klein snoepje in, absoluut niet in de buurt van een waarde van 10, laat staan 20 euro. Echt heel ernstig en teleurstellend.

27 dicembre 2024
Logo di Jamin

Risposta di Jamin

Beste Marjolein,

Zou je een mail kunnen sturen naar klantenservice@jamin.nl en zou je kunnen aangeven wanneer en waar je de Mystery Bag hebt gekocht?

Duur!

Zojuist een klein pakje KitKat en Manner Wien wafeltjes gekocht waarvoor ik € 7,49 moest afrekenen, belachelijk 😡! Ik denk dat je in de supermarkt hooguit de helft hiervoor betaalt!

19 novembre 2024

Misleiding

De kikkers en muizen van Jamin die vroeger niet te evenaren waren,zijn nu ordinaire supermarkt muizen van 1,49 een zak alleen vraagt Jamin 4,95 hoezo afzetters

13 novembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Bij jamin amsterdam bij dam liet ik…

Bij jamin amsterdam bij dam liet ik mijn kleinzoon een zakje snoep vullen nog geen 2 ons vroegen er €8,60 voor zei dat ik het toch te duur vond en ben maar weggegaan had je die smoel van verkoopster moeten zien 😂.vond het al zo raar dat de winkel leeg was en de rest bomvol nu weet ik waarom ,jamin is denk ik verleden tijd ,

30 ottobre 2024

Jamin snoep met herrie

Wat ik persoonlijk enorm storend vind, is het volume van de muziek. Altijd nèt te hard en indringend. Jammer want je moet met stemverheffing praten om te kunnen communiceren. Aangaande de soort muziek wil ik aanvullen, dat het doeng doeng doeng geluid ook niet echt sfeerbevordend is, kwestie van 'smaak', het hoeft per definitie natuurlijk ook niet te zoet te zijn.

30 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Koop je dan een zak snoep van 15 euro…

Koop je dan een zak snoep van 15 euro bij de jamin op het osdorpplein (wat al duur is) dus je verwacht een bepaalde kwaliteit. Om er thuis achter te komen dat al het snoep oud en rubberig is. Nooit meer

25 settembre 2024

Smerig

Smerig. Macarons gekocht. De beste man zei...ze zijn erg koud...ze moeten even wat warmer worden voor je goed kan eten. Even buiten in de zon gezeten...ze waren hard en er zat totaal geen smaak aan. Niet te eten gatverdamme. Je kan ze beter nog bij de lidl kopen.
Ook had mijn kleindochter softijs met allerlei dingen er bij in de beker...alles smaakt naar karton... Heel erg jammer en veel te duur. Nooit meer 👎👎👎

20 settembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Ik koop al jaren drop bij Jamin in…

Ik koop al jaren drop bij Jamin in Alkmaar. Ik vind dat de drop kwaliteit niet meer is als voorheen.
Het smaakt gewoon anders. Ik heb het over schep drop, alle smaken, zoet, zout, jammer, ik koop het niet meer bij hun.

1 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jamin Hoorn weet niet wat klantvriendelijkheid betekent

Jamin Hoorn, wat een klant onvtiendelijke eigenaar. Ik wilde voor ruim 25 euro verpakt kindersnoep kopen voor mijn 6 kleinkinderen voor de vakantie. Er hingen daar puntzakken en ik scheurde er 6 af. Dat mocht niet van de dame bij de kassa. De zakken waren voor schepsnoep zei ze. Ik wilde er ook wel voor betalen. Dst moest ze aan de eigenaar vragen. Die kwam chagrijnig aanlopen. Alleen voor schepsnoep zei hij nors Net voor mij had een meisje voor €1,50 schepsnoep gekocht. En dat was oke maar voor ruim 25 ander snoep mocht ik geen zakjes. Ik heb het dnoep laten staan en ben de winkel uitgelopen. Wat een waardeloos bedrijf is dit geworden! Jamin was vroeger zo’n gezellige winkel.

17 luglio 2024

Rotterdam Alexander

Rotterdam Alexander: oud schepsnoep, duur, prijzen worden rond gemaakt, naar boven afgerond, voor 6 ronde fruit/dropsnoepjes betaalde ik 3 euro!! Was 79 gram. Er staan ook geen representatieve mensen in de winkel. Waar is de oude Jamin? Helaas verdwenen!

6 giugno 2024

Belachelijke prijs

Zakje snoep geschept maar dat dat dan 17,50 euro kost 🤔. Belachelijke prijs als je het mij vraagt voor kleine 750 gram.
Snap wel dat ik nergens de prijzen zag staan in de winkel.

10 marzo 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più