Jag undrar om detta företag bedriver en verksamhet som är seriös myndigheterna borde ta en titt på dom då dom annvänder lögnen för att lura kunden det har dom försökt med mig .Elsa.
Bästa servicen! Handlade en produkt som visade sig ha ett tillverkningsfel. Ringde till Fredrik på jakt.se och fick mail med följesedeln inom bara några minuter efter att jag lagt på luren. Gratis re... Leggi di più
Ny som kund i denna butik. Sjukt snabb leverans. Här har många nätbutiken en hel del att lära. Beställt en kniv på onsdagskväll fick den på fredag samma vecka. TVÅ dagar.... Väldigt nöjd. Komm... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Lovade leverans inom 5-7 dagar
Lovade leverans inom 5-7 dagar. Det har nu gått 37 dagar!!!
Svarar ej på mail.
Undvik detta företag, de fungerar inte
Semsta buttiken på hela internät
Inhandlade produkter på deras hemsida…
Inhandlade produkter på deras hemsida som hade en utlovad leverans inom5-7dagar, men ack vad jag bedrog mig efter 10 dagar ringer jag och får en nonchalant person som berättar att leverans kan ske någon gång under nästkommande månad, efter ytterligare 10 dagar ånyo kontakt och samma nonchalanta person upplyser mig än en gång att leveransen kan inte utlovas. Det är ett fullständigt värdelös och inkompetent företag att ha och göra med, serviceinriktelsen är under all kritik. Har bara ett att säga handla aldrig av dem.
Svarar ej
Köpte handskar, som kom i tid. Men de var en storlek för stora. Idoga försök att få tag på jakt.se för att byta till en storlek mindre utan ens ett svar.
Beställde ett stormkök som skulle…
Beställde ett stormkök som skulle skickas efter 2-5 dagar, enligt beställningen. Stod att det fanns i lager. Jag sitter nu en månad senare och de har fortfarande inte skickat det. Det senaste jag fått veta är att det skickas om ca 2 veckor. Litar inte på det. Kundtjänst svarar inte.
Kommer aldrig handla av de igen.
Leveranstiderna på hemsidan har absolut…
Leveranstiderna på hemsidan har absolut ingenting med verkligheten att göra, så behöver ni produkterna inom ett par veckor handla någon annanstans. Otrevlig kundservice om man får verkligen jaga info själv.
Köpte en tikka t3x som inte kunde skjuta under snusdosan...
Köpte en tikka t3x som sköt urkasst från förpackning. Ingen serie under en snusdosa på 100 meter. Ringde dem och frågade om hjälp, deras rekommendation blev att köpa sandsäckar (Rätt kort och drygt svar också). Jag försäkrade dem om att det inte var skyttet det var fel på då jag skjutit gevär hela mitt liv. Testade fem olika ammunitioner (Kostade ca 3000 kronor bara för den).
Efter en månad utan hjälp från jakt.se lämnade jag in den hos vapensmed. Han kunde direkt konstatera att stocken låg emot på tok för mycket. Trots plastbäddning och att vi slipart ur stocken sprider den fortfarande som en femkrona på 100 meter oavsett vilken ammunition vi kör. Däremot när jag skjuter handladdat skjuter den hål i hål.
Sjukt besviken på kundservicen. Enda anledningen till att ni inte får en 1:a är för att säljarna var väldigt hjälpsamma tills jag fick problem.
Försökt att handla av detta företag…
Försökt att handla av detta företag flertalet gånger men blir lika besviken varje gång. Bra priser men kundservice kan dom ingenting om. Kommer aldrig handla av dom igen.
Väldigt dåligt problem lösning!
Beställde helt ny gevär som har magasin problem, den är väldigt löst och ger matnings fel. Efter kontakt med "jakt.se" så får jag en länk till en youtube video på tyska hur man ska bända den nya magasinet för fixa problemen. Fast att den är inte riktigt fixat, bara bänt för lösa problemen tillfälligt. Otroligt dåligt tycker jag och otrygg att handla från dom.
Sjukt snabb leverans.
Ny som kund i denna butik.
Kommer kollar över vad dom har mer i sitt sortiment.
BRA jobbat.
Bästa servicen!
Bästa servicen!
Handlade en produkt som visade sig ha ett tillverkningsfel. Ringde till Fredrik på jakt.se och fick mail med följesedeln inom bara några minuter efter att jag lagt på luren. Gratis retursedel kom några minuter senare, och allt fungerade klockrent. Suveränt bemötande och service 10/10!
Urusel kundservice.
Urusel kundservice.
Jag ville ha något så enkelt som presentkort i digital form vilket vilket tog dem hela 11 dagar att skicka utan. Självfallet blev det ingen födelsedagspresent i tid. Nochalant bemötande i alla delar, de bör verkligen se över sitt kundbemötande och sin verksamhet.
Beställde Lapua kulor den 4/12
Beställde Lapua kulor den 4/12, de skulle sändas inom 2 till 5 dagar.
Den 18/12 kontaktade jag dom och frågade var mina Lapua kulor var fick jag ett drygt svar "tror du vi sitter o håller på din order". när jag då frågade om jag skulle få dom kulor jag betalat för, fick jag till svar : att dom var slut och skulle inkomma i mitten på MARS !!!!
Vid ett sådant tillfälle hör det enligt mig till god ton att man hör av sig
och meddelar förseningen utan att jag ska behöva kontakta dom.
Tommy Jansson
Smidig sida och bra support
Smidig sida och bra support!
Köpt både vapen och tillbehör
Beställde en ebelstock gunrunner pack …
Beställde en ebelstock gunrunner pack och ville skicka tillbaka denna pga superdålig kvalitet men då får man själv stå för returkostnad skitföretag !
Tips beställde en gunrunner pack från wish för 375 kr och fick den i går kväll sådan skillnad riktigt fin och tjock och bra plus större än ebelstock.
Hjälps vi nu åt så skall vi få detta skitföretag jakt.se i konkurs till sommaren
varning beställ inget från detta företag
Det står att vapen är i lager på deras …
Det står att vapen är i lager på deras hemsida, men det är en sanning med modifikation. Stryk lagerstatus om ni inte kan hålla vad som står på hemsidan. Så här skrev de i meddelande till mig.
- Ja, lagerstatus stämmer " om det finns i lager hos leverantör"
Dåligt.
Sega och struliga
Tog jakt.se en månad att skicka geväret jag beställt efter att dom fått in inköpstillståndet. Pratade med dom och dom lovade att det skulle vara framme innan den 16/8, 17/8 skickades det. Slarvigt nonchalant.
Bästa butiken.
Jakt.se är den sidan som gäller för att få bra produkter till bra priser. Kundservicen både via telefon och i butiken är enastående. Jag är en återkommande kund och handlar väldigt mycket hos Jakt.se och blir aldrig besviken utan lämnar alltid butiken nöjd och glad och det är så otroligt kunnig personal. Tack för att ni finns.
Rekommenderas varmt från hela mitt jägare hjärta.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.