Trap hier niet in! Staat groot op de site dat de inschrijving gratis is etc. Als je akkoord gaat met de voorwaarden blijkt echter dat je gelijk betalen moet, ook als je niet tot een deal komt. D... Leggi di più
Maandelijkse kosten zodat je altijd verzekerd bent van hulp. Dat klopt niet. Mijn eerste ervaring was positief, twee jaar lang een hele fijne hulp gehad. Toen zij vervangen moest worden is me to... Leggi di più
Na enkele gesprekken te hebben gehad en wij niet overtuigd waren van de kandidaten hebben wij geduldig gewacht. Echter waren onze mails niet doorgekomen om een of andere reden. Een week later kregen w... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Trap hier niet in - OPLICHTING
Deze manier van werken zorgt voor argwaan.
We durven het niet aan met deze partij zaken te doen.
Dit bedrijf was als ervaring een grote…
Dit bedrijf was als ervaring een grote oplichting. We ontvingen een hele lieve meid in de eerste instantie en de eerst ervaring leek goed. Bij nader inzien waren er spullen kapot gemaakt en is dit niet vermeld. Na een tweede ervaring kwamen we erachter dat er dingen kapot gestreken waren en slechte schoonmaak (ook bij de eerste afspraak). Daarna niks meer vernomen van de schoonmaakster. Vervolgens met het bedrijf contact opgenomen en na weken nieuwe gegevens gekregen. Ook deze duurde weer weken verder dat we wat terug vernamen. Inmiddels wel facturen zitten betalen voor beloftes en werkzaamheden die niet gedaan werden. Ik zou nooit maar dan ook nooit dit bedrijf aan andere adviseren. Lees je alsjeblieft goed in voordat je met dit bedrijf in zee gaat. Ze verdienen goed aan je.
Zeer slechte dienstverlening door…
Zeer slechte dienstverlening door bedrijf en werkster. Afspraken werden niet nagekomen door werkster. Een kledingstuk is kapotgestreken. Het bedrijf doet niets. Het was een nieuw kledingstuk. Geen vergoeding. Ik word doodleuk naar de werkster verwezen. Geen bemiddeling, geen hulp. Superslecht bedrijf.
Teleurstellende ervaring en onprofessionele werkwijze
Wij hebben helaas zeer slechte ervaringen met IVAschoon. De website oogt professioneel en we kozen bewust voor dit bemiddelingsbureau om op een legale en betrouwbare manier een schoonmaakhulp te vinden. De beloften op de site – waaronder gebruik van schoonmaakmiddelen, begeleiding en verschillende programma’s – wekten vertrouwen.
In de praktijk bleek dit vertrouwen echter onterecht. Na meerdere afgezegde afspraken kwam er uiteindelijk een hulp langs voor een kennismakingsgesprek. Zij bleek via een eigen advertentie op Marktplaats benaderd te zijn en had geen enkele kennis van de werkwijze of protocollen van IVAschoon. Er was dus geen sprake van de beloofde bemiddeling of begeleiding vanuit het bedrijf.
Na deze ervaring heb ik IVAschoon per e-mail in gebreke gesteld en duidelijk aangegeven dat ik de bemiddelingskosten niet zou betalen, aangezien er feitelijk geen dienst is geleverd. Tot mijn verbazing kreeg ik desondanks een incassobrief met een betaalverzoek – een bijzonder kwalijke gang van zaken.
Wat ons betreft is IVAschoon geen betrouwbaar bureau. De verwachtingen die op de website worden gewekt, komen absoluut niet overeen met de werkelijkheid. Wij raden anderen dan ook aan om goed onderzoek te doen voordat ze met dit bedrijf in zee gaan.
Geen zaken mee doen
Wij kregen via IVA schoon een schoonmaakster en wij zijn zeer ontevreden over de dienstverlening. De schoonmaakster zou 4 uur komen, maar was effectief 3 uur echt aan het werk en voornamelijk bezig met sigaretten roken in onze tuin. Vervolgens moesten we wel bemiddelingskosten en abonnementskosten per maand betalen. Voor wat? Daarnaast had ik het verkeerde bedrag overgemaakt (mijn fout) en kreeg ik binnen no time aanmaningen en incassokosten voor het volledige bedrag. Ik heb sterk de indruk dat dit bedrijf slechts bezig is met makkelijk geld verdienen i.p.v. een serieuze dienst leveren. Nooit zaken mee doen!
Waarschuwing, misleidende geldklopperij
Waarschuwing: IVA Schoon is géén schoonmaakbedrijf, maar een dure doorgeefluikservice – trap er niet in!
Laat je alsjeblieft niet misleiden door de mooie praatjes op de website van IVA Schoon. Ze adverteren met “kosteloos inschrijven” en wekken de indruk dat ze een professioneel schoonmaakbedrijf zijn dat huishoudelijke hulpen in dienst heeft. In werkelijkheid is het niet meer dan een glorified bemiddelingsplatform dat geld verdient aan mensen die op zoek zijn naar hulp in huis – zónder daar echte service tegenover te stellen.
Ik schreef me in onder het mom van “vrijblijvend en kosteloos”. Vervolgens kreeg ik een voorstel voor een hulp die meer vroeg per uur dan het maximum dat ik zelf had opgegeven. Toch was ik bereid een kennismaking aan te gaan, puur om te kijken of het misschien de moeite waard zou zijn.
Maar op dat moment ontdekte ik pas hoe slecht het allemaal geregeld is:
• Alle e-mails kwamen standaard in mijn ongewenste mailbox, waardoor ik cruciale communicatie over het hoofd zag.
• Bij het opzoeken van ervaringen van andere klanten schrok ik me rot. De negatieve reviews stroomden binnen:
• Geen vervangende hulp bij ziekte of uitval
• Helft van de tijd kwam de hulp niet opdagen
• De hulpen zijn niet eens in dienst van IVA Schoon, maar komen gewoon van platforms als Helpling of Werksters.nl
• IVA doet in feite niets meer dan je aan iemand koppelen – en rekent daar wél een maandelijks bedrag voor, naast de bemiddelingskosten
Toen ik dit allemaal las, besloot ik de kennismaking alsnog te annuleren. Ik had geen goed gevoel bij het hele traject, en ik wilde niet in zee gaan met een partij die zóveel slechte ervaringen heeft. En toen kwam de klap op de vuurpijl: een factuur van €39 voor “gemaakte kosten”.
Wacht even… kosten? Terwijl:
• Ik nooit een dienst heb afgenomen
• Er geen kennismaking heeft plaatsgevonden
• De hele inschrijving als “kosteloos” werd gepresenteerd
Blijkbaar staat dit ergens weggestopt in de algemene voorwaarden, maar dat maakt het niet minder misleidend en oneerlijk. Dit heeft niets te maken met transparantie of klantvriendelijkheid – het is gewoon geldklopperij.
Wat IVA Schoon doet, is ronduit schandalig. Ze verdienen geld aan mensen die wanhopig op zoek zijn naar huishoudelijke hulp, zonder zelf enige verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit of continuïteit van die hulp.
Mijn advies: blijf ver, heel ver uit de buurt van dit bedrijf.
– Het is géén schoonmaakbedrijf
– Ze bieden géén echte service
– Ze rekenen verborgen kosten
– Ze nemen géén enkele verantwoordelijkheid
– En ze zetten je op kosten zodra je ook maar één stap richting kennismaking zet
Oplichterij in een net jasje. Niet aan beginnen.
Waardeloze dienstverlening
Schoonmaakster die de hoofdprijs vraagt en waardeloos schoonmaakt en wanneer je om een andere vraagt komt er geen alternatief maar moet je wel je maandbedrag betalen. Meteen gestopt. Waardeloos!
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Het is een vreselijk naar bedrijf. Een bedrijf is het niet, Bianca ontmoet haar 'werknemers' niet en kan dus niets over de kwaliteit of manier van werken zeggen. Het enige wat ze doet is oproepjes plaatsen en in haar bestand zoeken of er iemand kan komen. Dat ze je daarna nog uitknijpt om bemiddelingskosten te betalen is te erg voor woorden. Er is hier nooit iemand geweest. Zelfs niet voor een kennismaking. Louche oplichtster.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Wij hadden ons ingeschreven, tot 2 keer toe iemand toegewezen gekregen die niet kwam opdagen. Na een paar maanden zijn we zelf maar weer aan het zoeken gegaan. Toen kreeg ik de mail van hen dat ze weer iemand hadden gevonden, toen ik aangaf dat dat niet meer hoefde moest ik als nog wel betalen! Dat ga ik zeker niet doen, dit zijn malafide praktijken. Ik zie ze wel bij de rechtbank
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf, schoonmaakster zeker niet professioneel zoals ze adverteren.
Er wordt geadverteerd met "geen hulp =…
Er wordt geadverteerd met "geen hulp = geen kosten". We hebben meermaals gehad dat iemand gewoon niet kwam opdagen. We zaten echt in de nood om schoonmaakhulp vanwege omstandigheden, vaker aangegeven dat we liever telefonisch overlegden met dit bedrijf rondom een andere schoonmaakster maar alles bleef per mail gecommuniceerd moeten worden. Uiteindelijk na de zoveelste keer dat iemand niet kwam gezegd dat we iva schoon niet meer nodig hadden en toen kregen we een factuur voor annuleringskosten van €60. Lekkere service dus.
3 keer kennismaking die niet doorging
3 keer kennismaking die niet doorging. Laatste keer kwam de kandidaat niet opdagen, zonder tegenbericht. Niet betrouwbaar
Pas op! Misleidend bedrijf dat alleen uit is op geld
Pas op! Misleidend bedrijf dat alleen uit is op geld
Dit bedrijf hanteert misleidende praktijken en probeert consumenten onterecht kosten in rekening te brengen. Na mijn ervaring met IVA Schoon heb ik een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie, en zij hebben geoordeeld dat dit bedrijf misleidende handelspraktijken toepast.
Zoek op de website van de Stichting Reclame Code comissie naar uitspraken -> dossier nummer: 2024/00612
Wees gewaarschuwd en trap niet in hun oneerlijke werkwijze!
Onbetrouwbare dienstverlening
Maandelijkse kosten zodat je altijd verzekerd bent van hulp.
Toen zij vervangen moest worden is me tot 2x toe verzekerd dat er iemand zou komen, er was zelf een kennismaking geweest.
Beide personen zijn niet komen opdagen zonder bericht.
Geen enkele verklaring vanuit Iva zelf. Kortom, geen idee waarvoor ik 2 jaar lang maandelijks kosten geen gemaakt. Ik heb er helaas geen baat bij gehad.
Geen aanrader dus wat mij betreft.
Ga n i e t in zee met deze bedrijf!
Hoewel we hadden geannuleerd en ook een betalingsbewijs hadden, moesten we toch betalen. Een maand zelfs dubbel!
Ze beweerd heeft zij de opzegging van ons abonnement niet ontvangen. We moesten betalen zonder dat ze ervoor had gewerkt. We hebben al heel lang geen schoonmaakster meer gehad van dit vreemde bedrijf en zijn ook geen klanten meer.
De schoonmaaksters zijn gewoon niet langsgekomen. Onbetrouwbaar en ze hadden smoesjes! Niemand heeft gebeld en we hebben ook geen bericht ontvangen. Als je Iva schoon belt, is er niemand bereikbaar. Ongelooflijk!
Onbetrouwbare schoonmaaksters waar je niets mee kan
Je moet geld betalen voor schoonmaaksters waar zij niet voor instaan, want ze kennen ze helemaal niet en hebben ze ook nog nooit gesproken. Je krijgt alleen maar onbetrouwbare mensen die steeds niet komen opdagen zonder reden. Ze zeggen 12,50 maar iedereen wil 20 euro hebben.
45 eu kosten zonder geleverde dienst
IVA heeft 4 weken lang geprobeerd een schoonmaakster voor ons te zoeken. De een na de ander kwam niet opdagen voor kennismaking of haakte weer af zonder ook maar 1 keer te zijn geweest. We wilden juist overstappen naar IVA zodat we snel een nieuwe schoonmaakster zouden hebben als onze schoonmaakster ziek zou zijn, maar het lukt ze dus niet eens om in 4 weken iemand te vinden, laat staan vervanging bij ziekte. Daarom zijn wij afgehaakt, wat ons wel 45 euro bemiddelingskosten heeft gekost terwijl we dus nooit een schoonmaakster hebben gehad. Heel zonde van het geld. En de schoonmaaksters werken alsnog zwart! Heel gek concept, dit bureau.
39 euro voor niks
Niks gekregen. Geen dienst afgeleverd. En binnen 24 uur opdracht gecanceld omdat ik een ander hulp gevonden had. Kreeg ik opeens 39 euro op me hoofd gekregen. Gelijk een melding bij de ACM gedaan.
OPLICHTERS ZIJN HET !!!
Na melding dat de eerste hulp ziek was…
Na melding dat de eerste hulp ziek was kwam er een andere die steeds appte dat ze op een andere dag, ander tijdstip wilde komen. Beloofde gouden bergen maar maakte echt niet goed schoon en ik heb na 4 x afscheid van haar genomen. Meteen mijn overeenkomst opgezegd en ik betaal geen cent meer.
dit zijn oplichters u bent gewaarschuwd!
had ik al deze reviews maar eerder gezien! ik heb me aangemeld voor meer info en ben vervolgens nooit met deze partij in zee gegaan. Toch heb ik gister een factuur van €67 betaald na een verhoging en dreiging incassobureau. Ze beweren dat bij het vragen van meer info je automatisch een overeenkomst aangaat! te gestoord voor woorden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.