Goede service!
Klein foutje maar gelijk opgelost.
Goede klantenservice en snel handelen. Erg tevreden. Ook prijzen zijn keurig. Levering was ook netjes.
Klein foutje maar gelijk opgelost.
Very responsive on Whatsapp, delivery on the planned day.
We needed PIR panels urgently, the support responded immediately and could arrange a super fast delivery in Wallonia.
We are super happy with the experience.
Zeer vlotte levering, zelfs voordat heel de betaling afgerond was. Zeer correcte chauffeur die spontaan hielp om de isolatie deftig weg te bergen.
Op tijd geleverd zoals afgesproken en je vragen worden steeds beantwoord.
persoonlijk aan huis geleverd .
en 320 euro goedkoper dan bij andere
Na wat zoeken op internet kwam ik bij jullie terecht voor isolatie.
Ik heb met zeer veel bedrijven vergeleken, maar mijn keuze bleef bij isolatie online. Later bleek ook, dat de service zeer goed en vlot verloopt.
Bedankt John.
Beste,
Ik heb reeds meerdere keren bij jullie een bestelling geplaatst.
Telkens wordt alles correct en snel (binnen de week) door een gemotiveerde medewerker geleverd .
Doe zo verder!
grts
Marc
Ik was op zoek naar Rockwool soorten met een hogere dichtheid dan wat men hier in de bouwmarkt verkoopt, teneinde mijn werkruimte acoustisch te behandelen.
Helaas worden deze soorten in Nederlands slechts per pallet of zelfs nog meer verkocht, wat véél te veel was voor mij.
Isolatie Online bood hier de perfecte uitkomst. Keuze uit verschillende types Rockwool, zoveel of weinig als u wilt, voor een redelijke prijs. Bij mijn levering zat zelfs nog een rotswol-plaat extra, aangezien de pakkinggrootte afweek van wat op de site gemeld was. Dit werd dus naar boven afgerond. Zeer netjes!
Als ik ooit uitbreidingen nodig heb bestel ik gegarandeerd weer hier.
aan te raden voor correcte en snelle afhandeling.
Op enkele dagen tussen bestelling en levering.
onlangs voor een 2de keer iets aangekocht en weerom snelle levering en goede service, en dat aan sterke prijzen. voor geen kost thuis geleverd. sterk! Geert
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.