Islamitische Boekhandel Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Salaam aleikoem, Heel goed geholpen door deze islamitische boekhandel! Mijn bestelling werd snel verwerkt en alles verliep goed. De service was vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Zeker een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend tevreden over de service van Isa van Islamitische Boekhandel! Ik had op zeer korte termijn een grote hoeveelheid digitale tasbeeh-tellers nodig. Ik stuurde via de website een berich... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een product geretourneerd nadat deze beschadigd was geleverd. Ik krijg echter geen terugbetaling. Bovendien wordt er ook niet gereageerd op berichten. Ik zal de volgende keer wel twee keer nade... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ben erg tevreden over mijn ervaring met de Islamitische boekhandel. Ze hebben een breed scala aan producten beschikbaar op hun website, en ik vond het erg handig om alles op één plek te kunnen vinden.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Libreria
  2. Casa editrice
  3. Libreria per bambini
  4. Negozio di articoli da regalo
  5. Profumeria
  6. Negozio di libri religiosi

Scritti dall'azienda

✨ Sinds 1992 jouw vertrouwde boekhandel ✨ Wat ooit begon als een klein winkeltje op de Beverwijkse Bazaar is uitgegroeid tot dé plek voor islamitische boeken, parfums, gebedskleden en nog véél meer. Inmiddels hebben we meer dan 100.000 bestellingen mogen verzorgen en duizenden klanten blij gemaakt in de Benelux. 📚 Ons assortiment groeit elke dag mee – van de nieuwste kinderboeken tot heerlijke geuren en unieke cadeaus. Ons team van vijf enthousiastelingen staat altijd voor je klaar. Of je nu Isa online spreekt, Ozlem of Ayaz in de klantenservice of Coskun in het magazijn: we doen het samen, voor jou. ❤️ En omdat wij geloven in geven, hebben we de afgelopen jaren waterputten gebouwd, bomen geplant en tienduizenden euro’s aan hulporganisaties gedoneerd. Ons doel? Dat jij niet alleen blij bent met je bestelling, maar ook met een goed gevoel bij ons weggaat. Benieuwd naar jouw ervaring! Laat gerust een review achter – jouw feedback helpt ons groeien én beter worden. 🌱

Molto buono

TrustScore 4 su 5

88 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

42 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en de producten…

Snelle levering en de producten bevallen heel goed

26 agosto 2025

Risposta di Islamitische Boekhandel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de producten goed bevallen. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, en alles naar verwachting.

30 agosto 2025

Risposta di Islamitische Boekhandel

Bedankt Rui voor je positieve review! Goed om te horen dat alles snel en naar verwachting geleverd is. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb hier vaak besteld

Ik heb hier vaak besteld. En nooit een probleem gehad. Je kan hier met een gerust hart bestellen.

23 novembre 2024

Risposta di Islamitische Boekhandel

Dank je wel Sebas voor je trouwe bestellingen en mooie woorden! Het doet ons goed om te horen dat je steeds tevreden bent. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Super website en een hele goede…

Super website en een hele goede klantenservice. Kan zeker aanraden hier te bestellen

21 agosto 2025

Risposta di Islamitische Boekhandel

Bedankt Yahya voor je prachtige review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze website en klantenservice. We waarderen je aanbeveling enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Betrouwbaar bedrijf

Ik koop mijn islamitische boeken altijd hier. Zij hebben een brede assortiment en de levering gaat snel. Daarnaast zijn ze erg klant-en servicegericht.

28 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de winkel

Ik ben zeer tevreden over de Islamitische Boekhandel. De website is overzichtelijk en het bestellen ging heel gemakkelijk. De levering was snel en de boeken waren netjes verpakt. Ook is de kwaliteit van de producten erg goed. Wat ik daarnaast fijn vind, is dat er een ruime keuze is aan islamitische boeken en andere producten. Kortom, een betrouwbare winkel waar ik zeker vaker zal bestellen!

26 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op 15 augustus 2 boeken besteld…

Ik heb op 15 augustus 2 boeken besteld en niks ontvangen. Ik bel ze ik mail ze maar krijg niks te horen! Graag ontvang ik mijn geld terug zo niet ga ik aangifte indienen bij de politie

15 agosto 2025

Beste,

Wij vinden het jammer om uw review hier op Trustpilot te lezen, terwijl wij hier niet actief zijn.

De levertijd van Turkse boeken is 5-10 werkdagen(dus 2 weken), dit staat duidelijk vermeld bij de producten én onderaan in uw orderbevestiging. Een levertijd van circa twee weken is dus geheel volgens afspraak.

Bovendien hebben wij – zoals besproken via Instagram, waar u ons als eerste benaderde – uw bestelling direct geannuleerd en het bedrag teruggestort. Uw klacht is dus reeds opgelost.

Mocht u desondanks nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@islamitische-boekhandel.nl
. Wij reageren altijd per mail.

Verkeerde artikel ontvangen

Ik heb 3 parfums besteld. Mijzelf laten overhalen door de voor 17.00 uur besteld morgen in huis, normaal bestel ik via een andere website die ik goed ken. Uiteindelijk was mijn pakketje daar. Helaas zonder mijn bestelling. Er zat een buikband in…

6 agosto 2025

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je de verkeerde artikelen hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de service die we willen bieden. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je gegevens naar info@islamitische-boekhandel.nl? Als je dat al hebt gedaan, zouden we het op prijs stellen als je het nogmaals kunt sturen, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen je snel te kunnen helpen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più