Tomado vriezer binnen een jaar defect. Inventum vraagt mij de factuur op te sturen. daarna vraag om typeplaatje aan de achterkant op te sturen, maar dit was niet voldoende, toen typeplaatje aan de b... Leggi di più
Oven na 2 maanden kapot, klantenservice 3x proberen te bereiken om afspraak te maken voor reparatie, na 7 weken nog niets gehoord. Als ik dat had geweten had ik nooit een Inventum gekocht
Bij Bol koelvriescombinatie gekocht van INVENTUM. Na 6 maanden vriezer doet extreem vriezen vlees kan ik weggooien zelf de groenten bevriest in de groentenla!!!! 19 januari monteur geweest hakt het... Leggi di più
Geweldige service! Mijn Inventum airfryer was 2 maanden oud toen ik per ongeluk de uitschuiflade van de mand liet vallen. Daardoor waren er een paar stukjes afgebroken waardoor de mand niet meer paste... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Koelkast gekocht met defecten
Koelkast gekocht met defecten, 2 keer een monteur langs geweest, niets geholpen. Willen niet verder helpen, koelkast retour nemen, geen terugbetaling. KOOP HIER NOOIT IETS!
Onze vaatwasser is kapot
Onze vaatwasser is kapot. Inventum is niet telefonisch bereikbaar en reageert niet op mails. Inmiddels zijn we 4 weken verder. Echt waardeloos.
Nieuwe vaatwasser heeft het nog geen…
Nieuwe vaatwasser heeft het nog geen twee maanden gedaan voordat hij kapot ging. Monteur is langs geweest maar geen volledige check gedaan. Hij is daarna weer langs geweest om te vertellen dat er een nieuwe motor al in moet, maar dat het maanden kan duren voordat die beschikbaar is. Contact met Inventum opnemen gaat erg moeilijk en acties duren vaak lang. Slechte apparaten en slechte service.
Magnetron is al 4 Mnd stuk.Al 4 x een…
Magnetron is al 4 Mnd stuk.Al 4 x een monteur gehad en nog niet gerepareerd. Weken wachten op een onderdeel en als er dan is 3 weken later worden ingepland. Hebben totaal geen begrip voor de situatie.Daarom ook geen begrip meer voor hun. Waardeloos bedrijf
Koop nooit een inventum vaatwasser als…
Koop nooit een inventum vaatwasser als je niet met de hand wil afwassen. Maakt super slecht schoon, 9 van de 10 dingen die je erin stopt moet je een keer of 6 laten staan of met de hand afwassen.
Miskoop van de eeuw.
Ik had een koffieapparaat gekocht via…
Ik had een koffieapparaat gekocht via bol en geleverd door inventum. Na 3 maanden was er een probleem met de automatische afslag. Kreeg na 4 werkdagen een nieuw apparaat toegezonden !! Dus perfecte service.
Prima waterkoker
Ondanks alle slechte reviews, heb ik recentelijk een waterkoker van het merk INVENTUM aangeschaft. Ik heb heel bewust voor dit merk gekozen omdat dit een van de weinige, zo niet de enige is, die hier in Nederland wordt geproduceerd. Op deze manier probeer ik onze lokale productie te ondersteunen. Ik heb meerdere zeer slechte ervaringen met low kost en low quality produkten die uit China komen en ben dit meer dan zat. Vooralsnog ben ik zeer tevreden met de kwaliteit, de vormgeving en de preststies van de waterkoker. En mocht ik in de toekomst toch problemen ondervinden, dan heb ik liever te maken met een klantenservice in Houten dan eentje in China.
snel duidelijk en daadkracht
geleverde artikel was beschadigd. mail aan klantenservice Inventum. Binnen 1 uur antwoord met nette oplossing.
Alles binnen 2 dagen opgelost. Complimenten voor de klantvriendelijkheid en daadkracht.
Oven model OV607B
Ik ben erg teleurgesteld in Inventum. Vorig jaar eind december heb ik een oven van Inventum gekocht. De oven heeft geen enkele dag gewerkt; de temperatuur viel uit en er lekte water aan de onderkant. Ik heb contact opgenomen met Inventum en na meerdere malen contact hebben ze mij een retourformulier toegestuurd. Ik moest mijn oude oven voor reparatie sturen. Ik moest zelf bellen om te horen dat hij kapot was en dat ik een nieuwe krijg. Maar ze hebben een combimagnetron opgestuurd in plaats van een oven. Ik heb ze weer gebeld en na een week kreeg ik een nieuwe retour. Die heb ik netjes retour gestuurd, maar nu blijkt dat de nieuwe oven die ze hebben opgestuurd, kwijt is. DHL weet niet waar mijn pakket is en zolang DHL niet reageert, kunnen zij mij geen nieuwe opsturen. Dus nu moet ik wachten tot DHL reageert om een nieuwe oven te krijgen. Als DHL niet reageert, dan ben ik mijn oven en geld kwijt. Dit heb ik nooit meegemaakt. Slecht bedrijf en klantenservice 😟."
Nooit meer inventum
Dit bedrijf wil niet verbeteren. Ik had een nieuwe oven en kookplaat besteld. Kreeg van de winkelier een pakket met geweldige reviews mee. De oven werkte va het begin niet goed. Er kwam meer warmte buiten de oven dan erin. De klok ging steeds knipperen en liep daarna achter. Baksels waren sommige delen verbrand andere nog niet gaar. Kookplaat werkt ook niet goed, duurt giga lang voordat iets warm wordt. Na veel gedoe kwam een reparateur die bevestigde dat de oven niet goed was maar niet wist waar het aan lag. Maanden later werd deze omgeruild voor een “nieuwe? Oven. Deze doet het net zo slecht, maar bij deze gaat er ook op de gekste tijden een alarm af. Niet ingesteld want dan zou het steeds op dezelfde tijden af gaan. NOOIT MEER INVENTUM!!!!!
Op 1 juni 2022 een koelvriescombinatie…
Op 1 juni 2022 een koelvriescombinatie van Inventum gekocht en sinds vorige week maandag maakt deze kortsluiting. De klantenservice stuurde direct een mail om foto's te sturen maar daarna heb ik nog 2 keer moeten bellen en afgelopen vrijdag pas kreeg ik een mail dat ze binnen 5 werkdagen contact opnemen terwijl er in de garantievoorwaarden staat dat ze dit binnen 24 uur doen. We zijn dus nog geen steek verder en met dit weer zit je wel zonder werkende koelkast.
Review:
Review:
Inventum inductiekookplaat met 5 jaar garantie gekocht. Na 2 jaar ging 1 van de 4 kookzones kapot. De andere 3 werkten nog. Service laten komen → direct gezegd “geen ventilatie” (terwijl ik duidelijk ventilatieopeningen voor én achter heb). Hierdoor garantie geweigerd en €90 servicekosten aangekondigd.
Na de service werkte mijn kookplaat helemaal niet meer! Voor het bezoek functioneerden 3 zones nog, nu doet het hele apparaat niets meer.
Ik ben niet de enige: op internet zie je honderden klachten van klanten met exact hetzelfde probleem. Na 2 jaar defect, altijd hetzelfde excuus (“geen ventilatie”), altijd kosten in plaats van garantie.
Conclusie: Inventum is een grote teleurstelling en misleidend naar klanten. Koop dit merk niet!
Slechte service
Slechte service. Om een afspraak te krijgen moet je eerst 2 weken voordat het in behandeling is genomen en daarna nog weken wachten voordat er überhaupt een afspraak kan worden gemaakt
NOOIT MEER EEN INVENTUM!!!!
Een combi-koelkast gekocht, en deze is binnen 1 jaar kapot. Monteur is 2 keer langsgeweest, maar kon het niet repareren. Bij de eerste keer heeft de monteur met wat draadjes gespeeld wat achteraf veroorzaakte dat de vriezer meer ijs ging produceren dan normaal. (Er zou een nieuwe ondeel erin geplaatst wordt. Maar de monteur had deze niet bij zich)Bij de tweede keer waren er twee monteurs geweest. Dit keer hadden ze wel de bestelde onderdeel bij zich. Achteraf bleek dat de betreffende onderdeel niet de juiste was. Dus konden ze de koelkast weer niet repareren. Dus moet ik wachten totdat er opnieuw een bestelling door hun geplaatst wordt. Laatste bericht die ik van inventum kreeg, is dat ze niet precies weten wanneer deze onderdeel ontvangen zal worden. Inmiddels moet ik elke dag naar de supermarket om verse groente en andere producten te kopen die gekoeld bewaard moeten worden, en ben ik nog steeds aan het wachten.Pfff....Dit kan toch niet?
B-Kwaliteit en slechte service!
Binnen de garantie termijn 2x de inductie kookplaat stuk. We hadden 5 jaar garantie. Klantenservice bleef telkens moeilijk doen over garantie, we hadden onze apparatuur zelf digitaal geregistreerd bij Inventum. En telkens die dreigende mails met voorrijkosten betalen. Uiteindelijk bij 2e klacht zouden we weer een nieuwe kookplaat krijgen, maar ze deden een aanbod dat we die dan voor de mooie prijs van €100 konden kopen???? ( binnen de garantie termijn). Ik heb daarvoor bedankt! NOOIT meer een Inventum apparaat! Is B kwaliteit en echte slechte service! :-(
Inventief Inventum.In 2022 nieuwe keuken gekocht.
In 2022 nieuwe keuken gekocht met Inventum apparatuur. Na half jaar magnetron stuk. Gerepareerd onder garantie. Nu, na nog geen 3,5 jaar, is het microwave gedeelte helemaal stuk.Dit lijkt ons wel erg snel. Inventum geeft echter geen garantie meer.Zij vinden het blijkbaar normaal dat een magnetron maar drie en een half jaar meegaat.
SCHANDE
Eigenlijk nog nieteens 1 ster waard
Eigenlijk nog nieteens 1 ster waard. Keuken door vorige eigenaren van het huis aangeschaft in oktober 2021. Huis gekocht in maart 2022. Vaatwasser is al defect. Afzuigkap is al defect. Oven doet het nog half. Koelkast doet het slecht.
Reactie van inventum: zit maar 2 jaar garantie op. Als het was gekocht vanaf 27 april 2022 dan had je 5 jaar garantie. We kunnen je wel 89 euro voorrijkosten laten betalen. 119 euro reparatie kosten per half uur. En dan nog materiaal kosten erbij.
Ik zit nu gewoon met een keuken waar ik Totaal niks mee kan. Alle apparatuur kapot. Absoluut nooit maar dan ook nooit inventum aanschaffen. Beloven veel en verkopen waardeloze apparatuur.
Geen gemaakte afspraken nakomen!
Bij aanschaf van onze keuken is er voor inventum gekozen dit was volgens de verkoper van de keuken een goede keuze goede apparaten en redelijke prijzen, hiervoor gekozen en nog geen 2 jaar later is de vaatwasmachine 2 keer kapot gegaan en de oven 2keer, dit kan gebeuren denken wij maar de service is alles behalve goed.
Er wordt niet tijdig gereageerd en je krijgt de indruk dat ze je wegvuiwen met mooie praatjes,
De vaatwasser was uiteindelijk wel een nieuwe geplaatst.
Maar voor de oven moesten we reparatie verzoek indienen dit hebben we gedaan en we hadden daar een bevestiging van ontvangen, de oven werd niet warm of heet de lichtknopjes gingen wel aan dit allemaal mooi beschreven in de reparatie verzoek.
We kregen na de bevestiging een e-mail dat de oven voor een nieuwe exempelaar geruild zou worden. Na 12 dagen geen gehoor op nieuwe contact gehad met inventum waar de oven blijft ze geven aan dat ze 14 dagen mogen doen over een verzoek.
Ook doorgegeven wanneer er een nieuwe oven komt en zei geven aan dat er helemaal geen nieuwe oven komt maar dat er eerst een monteur komt om te bepalen of de oven gemaakt kan worden of niet.
Aangegeven dat ik een bewijs heb van inventum dat de oven voor een nieuwe exemplaar geruild zou worden zei geven weer aan dat het een systeem fout is en dat er per ongeluk op de verkeerde knop is gedrukt hier was ik dus teleurgesteld over hoe kan het dat je iets beloofd en dat je iets anders krijgt inventum blijft er standvastig bij dat er geen nieuwe oven komt,
Inmiddels is er een monteur geweest en heeft verkeerde onderdelen meegenomen nu dus nog langer wachten op het juiste onderdeel.
Mijn oprechte mening koop nooit een inventum is alleen maar ellende!!
Ook de klantenservice is een dikke NUL!!!
geen garantie
Niet nakomen van de garantieperiode.
Wasmachine was na 2,5 jaar al kapot gegaan.
Garantieperiode is 5 jaar.
Geen reactie op garantieclaim
Na meerdere malen het contactformulier te hebben ingevuld en ook nog 1 keer gemaild totaal geen reactie gehad op het defect in het handvat van een frituurpan. Dit hengsel klapte abdrupt in bij het omhoog halen van het mandje uit 180 graden vet, wonder boven wonder zijn er geen ongelukken gebeurd, maar dit is natuurlijk levens gevaarlijk. Hoop dat de klantemservice nu wel gaat reageren en met een goede oplossing komt inmiddels is er een goede oplossing gekomen. Ik krijg kostenloos een nieuwe friteuse. Top
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.