Mijn houten jaloezieen zouden op een zaterdag geleverd worden, de betaling heb ik die donderdag overgemaakt. Paar uur na de betaling kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling nog niet geleverd kon word... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Twee keer precies de goede maten opgegeven en twee keer verkeerd geleverd. Een keer is opgelost, de laatste keer nog steeds aan het wachten op een oplossing (dus al maanden geen horren voor onze ramen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jammer genoeg niet geleverd zoals besteld, correctie zou mij veel geld en moeite kosten omdat ik opdraai voor het vervoer of naar fabriek of naar Almere. Leverancier was niet bereid met een aannemeli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nie polecam. Przetwarzają wypłatę kilka dni po to żeby klient anulował i stracił wszystko.
L'azienda ha risposto
Golisimo Casino is an online gaming destination created for players who value entertainment, convenience, and a smooth user experience. Our goal is to provide a platform where casino fans can enjoy a wide selection of games in a secure and user-friendly environment. Whether you are an experienced player or just getting started, Golisimo Casino aims to make online gaming simple, enjoyable, and accessible. We focus on offering a modern casino experience with easy navigation, responsive design, and a variety of gaming options to suit different preferences. From classic casino-style entertainment to popular new releases, we work to create a platform where players can explore, play, and enjoy their time online with confidence. At Golisimo Casino, customer satisfaction is important to us. We believe that clear communication, reliable support, and a seamless overall experience are key parts of building trust with our players. Our team is committed to improving the platform and listening to user feedback so we can continue to meet the expectations of our growing community. We also support the importance of responsible gaming and encourage players to enjoy online casino entertainment in a balanced and mindful way. Creating a positive, fair, and enjoyable environment remains one of our main priorities. Thank you for visiting Golisimo Casino on Trustpilot. We appreciate every review and every shared experience, as your feedback helps us grow, improve, and continue delivering a better experience for all players.
Cruquius, Paesi Bassi

Risposta di Golisimo Casino
prima produkten en service
Precies zoals aangegeven op de website wordt de order afgehandeld. Keurig en duidelijk!
We waren op zoek naar een heel smal rolgordijntje (ik geloof iets van 27 cm). We kwamen bij Internetzonwering uit en werden hier goed geholpen. Rolgordijntje is perfect. Levering verliep in twee stappen omdat men de eerste keer wat vergeten was. Dit werd echter vakkundig en soepel opgelost.
Goede service!
Heb de zonwering via het internet besteld. Bestelling was op tijd klaar en klopte exact. Verpakking was goed. Zonwering ziet er goed afgewerkt uit en werkt naar behoren.
De volgende keer graag foto's van alle artikelen zodat je een goeie indruk krijgt van wat je koopt
Het produkt is goed, eenvoudig te installeren en goed op maat gemaakt. Snelle levering en goede service. Alleen wat onduidelijkheden rondom verzendkosten ed. Bijv prijs altijd inclusief verzendkosten zou helderder zijn, het is tenslotte INTERNETzonwering.
Een internet shop met de keuze om staaltjes te kiezen, waardoor je weet wat je bestelt.
Voor de levering hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
Daarnaast is super kwaliteit geleverd voor een lage prijs. Er ontbrak een clip, die per ommegaande is nabezorgd.
Een echte aanrader!
Uiterst tevreden, maar mis alleen de schroeven om het te bevestigen.
Ik ben aangenaam verast over uw levering in het algemeen: materiaal, prijs, leveringstermijn.
Ik dien als proefkonijn in dit klein appartement gebouw, en de bouwheer (architectenbureau) heeft mij gevraagd u een offerte te vragen voor de overige gordijnen, daarom stuur ik met een apparte email een prijsaanvraag.
MVG
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding bij de bestelling en de afhandeling. Door een zorgvuldige controleprocedure kán er niets fout gaan met een bestelling.
Klein verbeterpuntje: levertijd verkorten
Het bestelde voldeed volledig aan de verwachtingen en werd in uitstekende staat op het van te voren opgegeven moment afgeleverd.
heel erg tevreden met het eindresulaat
Prima bedrijf , mooi product en goede communicatie. Verder sterk punt is versturen staaltjes VOOR aanschaf. Aflevering perfect . Alles 100 %.
Niets op aan te merken. Bestelling binnen 5 werkdagen netjes thuis afgeleverd. Er waren wat onduidelijkheden m.b.t. de betalingsbevestiging, maar dit is prima opgelost! Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering van maatwerk en prime online betalingsmogelijkheden.
Het was makkelijk te bestellen (jaloezieen) via internet en werd op de afgesproken datum geleverd. Na de bestelling geplaatst te hebben kwam er een bevestigingsmail en later nog een dat de bestelling klaar stond.
De informatie over betaling was wat verwarrend: bij afhalen moet vooruit betaald worden, bleek achteraf. De mail hierover was zo algemeen opgesteld dat het niet duidelijk was wat op mijn situatie van toepassing was. Verder komen de kleuren niet overeen met de echte kleuren. Gelukkig zit er wel een kleurenstaal bij de schriftelijke bevestiging vd bestelling en zie je dus welke kleur het wordt.
Ik wilde eigenlijk ook screens bestellen, maar daarvan was de meet-instructie erg onduidelijk. Toen ik erover belde, werd me verteld dat het beter is om het op te laten meten, maar dat kostte wel weer behoorlijk wat extra. Daarom geen screens besteld.
Wij hebben voor alle ramen van ons huis aloezieën besteld. Alles werd keurig ingemeten, op tijd geleverd en gemonteerd. Vergelijkbaar in kwaliteit met Luxaflex echter tegen een veel lagere prijs. Een aanrader!
De site geeft veel info. Bestellen was eenvoudig, maar spannend: zijn de maten echt goed?
Vervolgens werd alles vlot en probleemloos geleverd conform afspraak. Het hing nog geen vijf minuten na aankomst: alle schroefjes en klemmetjes waren bijgeleverd en alles paste perfect.
Een aanrader: probleemloos, scherp geprijst en conform afspraak. Wat wil je nog meer?
Goed contact en snelle service. Goede kwaliteit en mooie producten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.