Bokningsförfarandet är bra. Har hyrt av er många ggr de senaste åren. Ni borde däremot garantera en lägstanivå på utrustning i boendena. Ex att det finns köksknivar, vinöppnare, vinglas ev brödrost.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har inte sett vårt boende än eftersom det är några månader kvar till att vi ska resa men själva bokningen var väldigt enkel, vi fick mycket information, det var mycket som redan ingick som försäkri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Lite stökigt med bokningen då det inte gick att genomföra betalningen fast allt var korrekt. Det fanns heller ingen svensktalande support vilket kan vara krångligt. Sidan var däremot lätt att förstå... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Med vårt breda utbud av semesterhem finns det alltid något som passar just dina önskemål för semestern. Det perfekta sättet att njuta av en oförglömlig semester med massor av avkoppling, rymlighet och privatliv.
Scritti dall'azienda

Schweizisk kvalitet över hela Europa
Grev Turegatan 77, 114 38, Stockholm, Svezia

Risposta di Interhome
Feriehus i Spanien med privat pool, 2 uger i Juli - grønne alger i hele poolen og ødelagt badetøj for alle 5 familiemedlemmer. Stoppet afløb i badeværelset, hvor vandet løber ud i stuen.
Gammelt, rådnet mad i opvasker - som lugter af råddenskab . Port til matrikel går i stykker og står åben i 3 dage. Airconditioning, der kun kan sættes til mellem 24-28 grader, fordi ejeren vil spare penge på strømmen. Er ikke oplyst i beskrivelsen af ejendommen.
Vi bruger 7 dage af vores ferie på at få problemerne løst, men når ikke i mål.
Kommer hjem og skriver en lang klage til Interhome - får 10% retur og vi er ikke tilfredse. Prøver at kontakte dem telefonisk og pr. mail flere gange, men Nu er der total stilhed fra Interhome’s side. De vil ikke kommunikere med os.
Hold jer langt væk fra disse total uprofessionelle og meget lidt servicemindede firma.
Interhome- det er en ommer!!!!!

Risposta di Interhome
Bokningsförfarandet är bra. Har hyrt av er många ggr de senaste åren.
Ni borde däremot garantera en lägstanivå på utrustning i boendena. Ex att det finns köksknivar, vinöppnare, vinglas ev brödrost. Det saknas förvånansvärt ofta, känns även konstigt att det inte finns vinglas när man är i ett stort Vinland som Italien

Risposta di Interhome
Själva bokningsprocessen var i stort sett enkel och smidig. Det var lätt att navigera på webbplatsen och hitta ett passande boende. Däremot upplevde jag viss oklarhet kring vad det faktiska totalpriset skulle bli. Jag använde en rabattkod som visserligen accepterades av systemet, men som inte gav någon rabatt vid betalningstillfället. Det blev tydligt först i det sista steget, vilket gjorde att bokningen kändes osäker och inte helt transparent.
Jag hoppas att Interhome förbättrar tydligheten i sin prissättning och hanteringen av rabatter, så att framtida kunder får en ännu bättre upplevelse.

Risposta di Interhome
Mycket bra beskrivning steg för steg hur man bokar…
Lätt att boka
Objekten är lätta att hitta
all nödvändig information om objekten
många foton ger en bra bild av objekten
snabbt svar på frågor
Bra hemsida, som kunde varit ännu bättre om man hade kunnat logga in och se sin bokning. Bra kontaktmöjligheter till kundtjänst. Bra utbud av boenden, med bra, verklighetstrogen information.

Risposta di Interhome
Bra websida med smidiga urval och bra ranknings kriterier.
Enda störningen var att kampanjkoden från SMC inte fungerade först. Man måste tydligen gå in via en speciell länk för att få det att funka. Tog lite tid.

Risposta di Interhome
Havde lejet et hus i Abrahamhegy, huset var godt og velholdt.
Der var angivet 400 m til Balatonsøen på Interhomes hjemmeside, men det viste sig, at der var 750 m. Man kan sagtens gå turen, men det er falsk angivelse af afstanden.
Det er ikke ok, at Interhome angiver forkert afstand.
Det angives i fugleflugt afstand, men det er ikke reelt.
Kig godt efter når du søger på deres side.

Risposta di Interhome
Det gick smidigt att boka och betala. Jag fick bokningsbekräftelse på DERAS hemsida men inget mail med bokinongainformationen. Det har gått två dagar sedan bokningen och jag har ännu inte fått något mail med adressen till boendet samt incheckningstider och rutiner. Känns att detta kunde skickas direkt för att kunna planera resan så tidigt som möjligt.

Risposta di Interhome
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.