Banner for Interglas

Interglas Recensioni 6.320

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi bestilte en glasdør til vores bruseniche. Desværre gik den i tusind stykker under montering, da der var en fejl på glasset. Interglas tog det på sig og sendte en ny uden beregning. Selvfølgelig... Leggi di più

De fortjener mindst 10 stjerner. Desværre kan man kun give 5. Lagde en lille ordre men for mig meget vigtig ordre på plader skåret i præcise mål. Pladerne ankom meget hurtigt. Perfekt skåret, og... Leggi di più

Ingen klager herfra. Forsvarligt indpakket under forsendelse og GLS passede pæ det Sådan nogme handler gider man godt. TUSIND TAK!!

1. Negozio di articoli in vetro e specchi
  2. Negozio di acrilici
  3. Fornitore di finestre in PVC
  4. Negozio di forniture per tetti e coperture
  5. Negozio di porte per box doccia
  6. Fornitore di finestre

Informazioni su Interglas

Interglas – din specialiserede partner i glas og plast

Interglas har siden 2006 været en af Danmarks førende onlineforhandlere af glas, termoruder, plast og monteringsudstyr. Vores mission er at gøre det enkelt og trygt at købe kvalitetsprodukter til både private og erhverv. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, god rådgivning og konkurrencedygtige priser, så vores kunder altid kan træffe et sikkert valg.

Gennem mange års erfaring i branchen har vi opbygget et tæt samarbejde med anerkendte leverandører og producenter i Europa. Det betyder, at vi kan tilbyde et bredt sortiment af glasløsninger – fra energirigtige termoruder og sikkerhedsglas til plastplader, spejle og specialtilpassede løsninger. Vores produkter anvendes i alt fra renoveringsprojekter og nybyggeri til industri, skilteproduktion og interiørdesign.

Hos Interglas forstår vi, at kvalitet og præcision er afgørende. Derfor arbejder vi med nøje logistikplanlægning og effektive indkøbsaftaler, så vi kan levere hurtigt, sikkert og til den rigtige pris. Vores mål er at være den mest troværdige partner for alle, der arbejder med glas – uanset projektets størrelse.

Promotion box for Interglas

Køb nemt - Termoruder på specialmål

Lavenergi termoruder med 5 års garanti fra europas førende producent.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 54% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Nemt at bestille og fin info vedr

Nemt at bestille og fin info vedr. levering/afhentning- god service 👍

Hej Lise-Lotte

Det er dejligt at høre, at bestillingen var nem, og at informationen omkring levering og afhentning var klar og brugbar. Vi gør os umage for at gøre hele processen omkring glas og specialmål så enkel som muligt, så det er godt at vide, at det lykkes.

Team Interglas

Herligt med et billigt alternativ!

1 polycarbonat tagplade var revet af og fløjet af hækkenfelt til i forårsstormen. Tjekkede leverandører af drivhus og andre som alle tog ublu priser. Fandt Interglas der, på mål, kunne lave hvad jeg skulle bruge til en billig penge og som lå på vejen hjem fra arbejde (slap for 400 kr i levering). De forsinkede min ordre med et par dage pga travlhed efter påske (derfor kun 4 stjerner) men jeg fik hvad jeg havde brug for uden at blive fattig og vil helt sikkert handle hos dem igen hvis det skulle gå så galt igen. Kan kun anbefale Interglas!
Mvh Dan

Hej Dan

Det lyder som lidt af en omgang med stormen – godt det lykkedes at finde en løsning 😊

Vi er rigtig glade for, at du fandt et prisvenligt alternativ hos Interglas, og at din polycarbonat tagplade kunne laves på mål, så du hurtigt kunne komme videre med dit drivhusprojekt. Vi forstår godt, at et par dages forsinkelse kan trække ned, især når man gerne vil i gang – tak for din tålmodighed i en travl periode efter påske.

Dejligt at høre, at både pris, fleksibilitet og afhentning passede ind i din hverdag. Og tusind tak for anbefalingen – vi står klar, hvis du får brug for andet, incl. specialløsninger igen.

Hej Niels

Selv tak – og tak fordi du gav os mulighed for at få rettet op på fejlleveringen.

Man skal naturligvis have den vare man har bestilt, og betalt for.

Ingen klager herfra.

Ingen klager herfra.

Forsvarligt indpakket under forsendelse og GLS passede pæ det
Sådan nogme handler gider man godt.

TUSIND TAK!!

Hej Brian

Det er virkelig skønt at læse – tusind tak for din feedback!

Vi er glade for, at både indpakning og levering levede op til forventningerne. Det er vigtigt for os, at din vare kommer sikkert frem - hele vejen.

Ekstra motiverende at høre, at du har haft en oplevelse, du gerne vil gentage – det er. værdsat!

Team Interglas

De leverede så hurtigt som muligt

De leverede så hurtigt som muligt, enda lidt før tid.

Og så var de meget hjælpsomme

13 aprile 2026

Hej Leif

Det er dejligt at høre, at det hele gik hurtigt!

Tak for de pæne ord om hjælpsomheden. Vi gør os umage for, at både levering og kundeservice spiller, så det betyder meget at få den slags feedback.

Team Interglas

God hjemmeside til bestilling af glas til drivhus

Købte via hjemmesiden som er nem at bruge. Afhentede på deres adresse. Alt virkede godt

13 aprile 2026

Risposta di Interglas

Dejligt at høre, at det hele bare fungerede som det skulle 😊

Det betyder meget for os, at det er nemt at bestille glas til f.eks. drivhus via hjemmesiden, og at både bestilling og afhentning kører gnidningsfrit.

Team Interglas

God rådgivning i forhold til opmåling…

God rådgivning i forhold til opmåling således at risikoen for fejlbestilling minimeres.
Ok priser, flotte produkter
Super levering, kom til aftalt tid

10 aprile 2026

Hej Carsten

God rådgivning i forbindelse med opmålingen, er netop med til at sikre, at man får bestilt rigtigt- første gang.

God håndtering af reklamationen

Selvfølgelig ikke fedt, at glasset sprang, men rigtig god og forstående service at sende en ny uden alt muligt mistro og besvær, hvilket man ellers kunne frygte i sådan en situation. Ville klart handle der igen.

1 aprile 2026

Hej Bjørn

Tak fordi du tog dig tid til at dele hele oplevelsen. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at glasset sprang under montering, og vi forstår udemærket hvor frustrerende det er.

Derfor er vi også glade for, at du oplevede, at vi tog din reklamation seriøst og fik sendt et nyt glas afsted til dig.
Det er vigtigt for os, at det føles trygt at handle hos Interglas – også hvis noget ikke går helt som planlagt.

Hurtig levering

Fin og korrekt levering og nemt at bestille

9 aprile 2026

Hej Jette

Dejligt at høre, at både bestilling og levering fungerede. Vi gør vores bedste for at sikre en enkel proces og pålidelig levering af glas og tilbehør.

Team Interglas

Gode priser og kvik levering/…

Gode priser og kvik levering/ afhentning.

9 aprile 2026

Hej Jesper

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores priser og den hurtige afhentning. Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du både er tilfreds med vores priser og den hurtige levering eller afhentning. Vi arbejder netop på at gøre det nemt og fleksibelt at få glas på mål – uanset hvordan man ønsker at modtage sin bestilling.

De bedste hilsner
Team Interglas arbejder vi netop på at gøre det nemt og fleksibelt at få glas på mål – uanset hvordan man ønsker at modtage sin bestilling.

Team Interglas

De fortjener mindst 10 stjerner.

De fortjener mindst 10 stjerner.
Desværre kan man kun give 5.
Pladerne ankom meget hurtigt.
Perfekt skåret, og intet mindre end perfekt pakket med tanke på at passe på dem hele vejen.
Min varmeste anbefaling

8 aprile 2026

Risposta di Interglas

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os. Det glæder os, at din bestilling af plader på mål blev leveret hurtigt, og at både kvaliteten og indpakningen levede helt op til dine forventninger. En ordre behøver ikke at være stor, for at have betydning! 😊

Vi sætter stor pris på din anbefaling!

God og hurtig service

God og hurtig service

8 aprile 2026

Hej Kim

Mange tak for din feedback. Vi gør vores bedste for at sikre en smidig proces fra bestilling til levering.