2 mooie lampen van light en living besteld! Super snelle verzending en direct duidelijke communicatie! Helaas kwam 1 lamp met een kapotte fitting.. contact gehad met klantenservice. Snel reactie ter... Leggi di più
Voor de eerste keer op de website van Intens Wonen iets besteld vanwege de mooie collectie en een leuke kortingsactie. Het pakket en de lampenkap raakten echter tijdens de kerstdagen in het transpor... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf! Zeer slechte service. Ik heb hier 6 stoelen aangeschaft. Er werd aangegeven dat ik een spray pakket kon aanschaffen voor de garantie. Bij ophalen (waar ik zelf achteraan moest omdat ik geen bericht ontving) was het pakket niet aanwezig. Deze zou met spoed komen. Na 1,5 week nog niks vernomen. Er weer achteraan. Er word slecht gereageerd op app, waar ik naar werd doorverwezen omdat ze mij in de winkel niet konden helpen. Toen aangegeven dat ik het spraypakket (na 2 weken) niet wilde. Dit kon niet want ik zat ineens vast aan een verzekering. Aangegeven dat ik dit niet wilde. De informatie is heel slecht geweest. Pakket was 165,00 euro. Ze verdiepen zich slecht in de situatie. Er werd gesproken over een bank, terwijl ik stoelen had. Daarbij moest ik iedere keer er achteraan, ondanks de berichten werd er geen contact opgenomen. Pas na drie keer. Kortom ik raad het af om hier iets te kopen.
Ruim 2.5 jaar geleden een design stoel gekocht!!
Ruim 2.5 jaar geleden een design stoel gekocht. Nu 2.5 jaar later is de stof van de stoel behoorlijk kaal aan het worden. De stoel wordt niet intensief gebruikt en toch wordt er nu gezegd gebruiksslijtage en word er niets vergoed of ook maar iets tegemoet gekomen. Je mag toch aannemen dat een stoel van 379 euro langer mee gaat. We laten het uiteraard hier niet zomaar bij. En we hebben het niet over garantie die voorbij is er is ook nog zoiets als wettelijke garantie.
Super bedrijf! Fijne klantenservice
2 mooie lampen van light en living besteld! Super snelle verzending en direct duidelijke communicatie! Helaas kwam 1 lamp met een kapotte fitting.. contact gehad met klantenservice. Snel reactie terug!
Nieuwe lamp aangeboden gekregen en zou einde van de week worden opgestuurd, komt begin van de week al veel sneller binnen dan verwacht. Kapotte lamp hoefde zelfs niet retour! Niets dan lovend over dit bedrijf! Producten ondanks kapotte lampje echt van super kwaliteit! Complimenten aan de klantenservice voor hun vriendelijkheid en snel oplossen van zaken! Niets meer dan lof! Zeker aan te bevelen!
Voor mijn nieuwe woning op zoek naar…
Voor mijn nieuwe woning op zoek naar nieuwe maar niet extreem dure items. Deze winkel bleek met hun korting het voordeligst voor de merken die mij aanspreken. Ik heb een lamp besteld en de kwaliteit is top, superblij mee. De verzending duurde even, maar na een mail gestuurd te hebben werd hij meteen die dag toegezonden.
De giraffe lamp en de bijpassende kap…
De giraffe lamp en de bijpassende kap welke ik heb besteld en beide inmiddels ontvangen zijn superleuk.
Zij waren beide goed ingepakt, op tijd bezorgd, en de bezorger was ook top.De communicatie was ook goed.
Prachtige artikelen van light and living
Prachtige artikelen, geweldig goed verpakt.
Aardige medewerker aan de telefoon gehad die meedacht over de bezorging.
Tevreden
Na alle reviews toch getwijfeld om te bestellen maar toch geprobeerd. 2 grote meubels besteld voor een leuke prijs. Zou 3-8 werkdagen levertijd op zitten. We hebben het op 27 december besteld en hebben het 13 januari binnen gekregen, iets later dus, maar door de feestdagen en de sneeuwval is dit begrijpelijk.
Ik heb ze gebeld voor een update en toen ook vriendelijk geholpen.
Zoals gezegd hebben ze ons een dag van te voren gebeld om de levering in te plannen
Kasten zijn goed aangekomen.
Geweldige klantenservice!
Het pakket en de lampenkap raakten echter tijdens de kerstdagen in het transport bij het postbedrijf flink beschadigd. Een domper. Ik vreesde voor 'juridisch getouwtrek' en moeilijke toestanden. Tot mijn verrassing kreeg ik per ommegaande antwoord van de klantenservice van Intens Wonen met een snelle, zeer fijne en klantgerichte reactie. Er wordt een nieuwe lampenkap toegestuurd, en ik hoef zelf verder niets meer te doen! Dat noem ik nog eens echt goede service!
Opgepast
Opgepast : verkoop ook van klaarblijkelijk tweede keus producten, met gebreken of die niet voldoen aan de omschrijving. Weinig tegemoetkomend, inschikkelijk of begripvol. Proberen uw klachten te weerleggen of te minimaliseren. U bent gewaarschuwd...
Onvolledige bestelling ontvagen
Onvolledige bestelling ontvagen. Er werden 4 stoelen aangegeven per set maar achteraf bleken dit er 2 te zijn. Van slechte wil in het communiceren of om een deftige oplossing te zoeken. Vermijden als de pest!
Levertijd van 4 mnd
Lamp besteld tijdens Black Friday. Kreeg vandaag bericht dat mijn product (een lamp à 400 euro voor boven de eettafel) in maart 2026 geleverd zal worden. Nou nee
Let op a.u.b.!!!!!!!!!!
Let op a.u.b.!!!!!!!!!!
Koop daar niks zeer asociaal personeel stuurt je voor niks daar heen 3 uur rijden in totaal en krijg je nog een hele grote bek van die mens die de deur open doet als je dat een mens mag noemen dat je pech heb want je heb geen afspraak met haar ze was erg onbeschoft gebruikte erg lelijke woorden voor niks !!!!
Dit kan totaal niet wees gewaarschuwd koop daar niks kijk a.u.b. verder
Naar een paar dagen wachten gemaild…
Naar een paar dagen wachten gemaild wanneer het bezorgd werd want er staat vandaag besteld morgen in huis , nou mooi niet , pas de week erop is me vloerlamp bezorgd maar me klok laat nog op zich wachten , was netjes geweest als je een mail of een belletje had gekregen maar helemaal niks , je moet er zelf achter aan , was de eerste en de laatste keer
Fijne klantenservice
Fijne klantenservice en prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Ook fijn dat de bezorger belde voordat hij de eettafel kwam bezorgen en was het een nette man!
Wauw echt super blij met mijn…
Wauw echt super blij met mijn bestelling en de service!! De lampenstandaard die ik wilde bestellen was tijdelijk niet op voorraad, waardoor mijn bestelling langer zou duren. Ik ben netjes gebeld door medewerker Conny en die heeft mij mooie alternatieve doorgemaild. Bestelling zojuist binnen gekregen en dit was ook goed stevig ingepakt. 😊 i am happy
Ik had een bestelling geplaatst en…
Ik had een bestelling geplaatst en merkte dat de levertijd met bijna een week was verstreken zonder dat ik iets hoorde over het plannen van de bezorging. Nadat ik een e-mail had gestuurd, kreeg ik drie dagen later een bericht dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Dat vond ik wel wat vreemd, omdat er tussentijds geen enkele communicatie was. Uiteindelijk is het product netjes bezorgd, maar de communicatie en opvolging konden wat mij betreft duidelijker en sneller.
Eettafel gekocht
Eettafel gekocht. Netjes bezorgd voor een nette prijs
Lampenkappen besteld
Een aantal lampenkappen besteld. Fijne communicatie en snelle levering.
Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam
Intens Wonen biedt een prachtig assortiment meubels en woonaccessoires. De website is overzichtelijk, bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel. De kwaliteit van de producten is top, met een luxe uitstraling en eerlijke prijzen. Ook de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
Kortom, een betrouwbare webshop waar ik zeker vaker zal bestellen!
Eettafel en stoelen
Eettafel en stoelen gekocht. Stoelen waren niet meer leverbaar. Alternatief aangeboden gekregen en prijsverschil zelfde dag nog teruggestort. Prima service en levering. Goed bereikbaar.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.