Proffesionella lärare. Mycket trevliga och finns alltid till hands när man behöver hjälp Med utbildningen. Är det någon pt utbildning man ska gå när man vill utbilda sig till pt och kostrådgivare så... Leggi di più
Utbildningen var mycket bredare än jag hade kunnat föreställa mig. Djuptgående god teori, detaljerad och god information om hur man går fram . Frågor besvarades alltid inom få timmer på mejl... Leggi di più
En fantastisk bra utbildning där man får möjlighet att utföra praktisk helg och att kunna göra allt i sin egen takt. Paus i en föreläsning när du vill, repetera och proven har du så många försök du be... Leggi di più
Jätte smidigt sätt att studera till PT, framförallt för den som gör det i samband med annat arbete eller liknande eftersom det inte finns något krav på när man ska starta sina examinationer. Det... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Sveriges överlägset största PT Utbildning på distans. Se varför så många väljer att utbilda sig till Personlig Tränare tillsammans med oss
Tjärhovsgatan 21A, 11628, Stockholm, Svezia
- 010 - 888 72 38
- support@intensivept.se
- www.intensivept.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
rekommenderar till alla
De bästa jag kunde ha gjort var att ta intensive PT. Sjukt bra support och mycket lärorika föreläsningar. Rekommenderar starkt till alla.
Jag är mycket nöjd med min utbildning…
Jag är mycket nöjd med min utbildning på IntensivePT. Kunniga, engagerade föreläsare, snabb respons på frågor och gedigen återkoppling under examinationen. Jag kan varmt rekommendera utbildningen!
Väldigt lärorik utbildning med god…
Väldigt lärorik utbildning med god hjälp och snabb återkoppling. Rekommenderas starkt.
Mycket lärorik utbildning!
Mycket lärorik utbildning med kunniga lärare! Jag rekommenderar alla som vill utöka sin förståelse för träning och kost att gå denna utbildning.
Supernöjd!
Kunskaprik utbildning med fokus på rätt saker och djupare förståelse. 10/10! Jag kände mig väldigt bekväm i direkt gå in i rollen efter utbildningen.
Practical training
One of the teachers was rude, unlike the staff, they were extremely nice, respectful, and professional.
PS. IT DOES NOT SUIT PEOPLE WHO DO NOT SPEAKE SWEDISH. The practical training is only in Swedish.

Risposta di IntensivePT
Extremt digitalt genomtänkt!
Jag är mycket imponerad över det digitala upplägget på denna kurs. Att ALLTING går att finna på hemsidan när man är inloggad. Idén i sig är oerhört smart, att hålla utbildningen online och att dessutom kunna leverera allt utan att träffas är helt otroligt. På tenta 2 var rättningen så noggrann, genomarbetad och informativ och jag lärde mig massor på den återkopplingen. Tack för en intensiv och rolig kurs!
En mycket bra utbildning.
Otroligt bra och lärorik kurs
Otroligt bra och lärorik kurs, kan varmt rekommendera.
Superbra utbildning
Superbra utbildning med otroligt bra lärare. Perfekt upplägg där jag kunnat lägga upp studietakten utifrån mina egna förutsättningar!! Rekommenderas starkt!!
IntensivePT är en givande och rolig…
IntensivePT är en givande och rolig utbildning, jag hart lärt mig väldigt mycket har, och fortsätter lära mig i deras vidare utbildningar, då en annan viktig sak jag fick med mig var att alltid sök mera kunskap! Jag är otroligt nöjd med min utbildning 5/5 <3
En väldigt bra utbildning där…
En väldigt bra utbildning där flexibilitet verkligen står i fokus. Och att mestadels är förlagt online är toppen för mig då jag bor på Mallorca. Har alltså kunnat fullfölja och slutföra en hel utbildning på distans med undantaget från den praktiska helgen som jag gör i Göteborg. Toppen verkligen!
Väldigt bra utbildning för den som vill ta eget ansvar
Bra upplägg där du själv bestämmer din studietakt. Mycket bra föreläsningar och lärare som alltid återkopplar vid frågor. Jag rekommenderar utbildningen till den som är studievan och som vill plugga på distans på en skola som håller hög kvalitet.
En väldigt bra utbildning där allt sker…
En väldigt bra utbildning där allt sker på distans. Ingen tidsbegränsning utan du kan ta allt i din egna takt utan stress vilket underlättade för mig :)
Riktigt bra och kompetent personal som…
Riktigt bra och kompetent personal som lär ut tydligt och effektivt. De har även ett bra system för att svara på frågor och skicka ut information.
Att jag som elev kan studera i egen takt möjliggör att jag kan lägga upp min fritid och jobb som jag vill utan att behöva ta mig till en utbildningsplats.
Mycket bra!
Jag tycker att Intensiv Pt har strategisk utbildning
Jag tycker att Intensiv Pt har bra personal och förklarar bra i kurserna. Jag är mer en nöjd och jätte glad att jag hoppade på deras utbildning . Jag har lärt mig så otroligt mycket om kroppen och kosten och jag ångrar ingenting :)
Jag är väldigt nöjd med utbildningen…
Jag är väldigt nöjd med utbildningen samt de service jag har fått under och efter utbildningen. Ni är lätt tillgängliga, stöttande och hjälpsamma.
Bästa hälsningar
Sara
Mycket bra utbildare och perfekt…
Mycket bra utbildare och perfekt upplägg för studierna för någon som behöver full flexibilitet att studera i sin egen takt hemifrån. Passade mig utmärkt!
Strukturerad och tydlig utbildning med…
Strukturerad och tydlig utbildning med omfattande innehåll som täcker det mesta!
Något att förbättra är att spara alla frågor till slutet av föreläsningen och hålla sig till innehållet för att göra det lättare för eleverna att hitta relevant fakta till proven :)
En utav dom bättre besluten man har gjort!
Även om man tror att man kan mycket innan så är det inte i närheten utav allt du får lära dig under hela utbildningen. Man får ett helt annat mindset och perspektiv på allt från kost till träning. Jag kan säga ärligt att jag kom in och trodde att jag kunde det mesta men shit vad mycket mer det finns att lära sig