IntensivePT Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Proffesionella lärare. Mycket trevliga och finns alltid till hands när man behöver hjälp Med utbildningen. Är det någon pt utbildning man ska gå när man vill utbilda sig till pt och kostrådgivare så... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utbildningen var mycket bredare än jag hade kunnat föreställa mig. Djuptgående god teori, detaljerad och god information om hur man går fram . Frågor besvarades alltid inom få timmer på mejl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk bra utbildning där man får möjlighet att utföra praktisk helg och att kunna göra allt i sin egen takt. Paus i en föreläsning när du vill, repetera och proven har du så många försök du be... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jätte smidigt sätt att studera till PT, framförallt för den som gör det i samband med annat arbete eller liknande eftersom det inte finns något krav på när man ska starta sina examinationer. Det... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sveriges överlägset största PT Utbildning på distans. Se varför så många väljer att utbilda sig till Personlig Tränare tillsammans med oss

Eccellente

TrustScore 5 su 5

285 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra utbildning

Mycket bra utbildning med bra personal som alltids hjälper dig och stöttar dig. Bra föreläsningar och vidare utbildningar också som är super.

18 agosto 2023

Grymt bra utbildning!

Tycker det är en grymt bra utbildning. Kan verkligen rekommendera till vem som helst att gå utbildningen genom IntensivePT. Väldigt bra och intressanta föreläsare/utbildare med väldigt bred kompetens. Tycker också att praktikhelgen var fantastiskt rolig och givande. Sen ett extra stort + till Karl o Andreas till eran feedback under examensarbetet och även under praktikhelgen. Väldigt glad att jag valde just denna utbildning hos IntensivePT.

7 agosto 2023

Bra utbildning

Bra strukturerat, välutbildande, bra upplägg samt grymt stöd och snabb hjälp vid frågor. Väl grundad utbildning och rikligt med material att få med sig i framtiden. Trevligt bemötande på praktisk helg. Tillmötesgående personal.

12 agosto 2023

Tack!

Passionerade människor med bra utbildning och lång erfarenhet av yrket som ligger bakom företaget. Föreläsningarna var väldigt givande.

10 agosto 2023
Valutata 4 stelle su 5

Jätte smidigt sätt att studera till PT

Det är mycket att lära sig och ganska tunga termer vilket är bra att ha i åtanke innan man ger sig in i utbildningen.

Den praktiska helgen var det absolut roligaste eftersom man då får träffa både lärare och andra elever och faktiskt prova på yrket på riktigt :D

10 novembre 2022

Professionalism!

En grymt upplagd kurs som är optimal för att kombinera med jobb och fritid. Ett stort plus till att upplägget och materialet är på en strukturerad och hög nivå!

9 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

En omfattande och mycket bra distansutbildning

En riktigt bra utbildning som verkligen tog upp allt från celler till muskler och kost. Var en mycket mer omfattande utbildning än jag trodde från början men det var bara bra då är det kvalitet. Det var riktigt bra att man läste på distans så du kunde styra din studietakt efter vad som passar just dig och ditt liv. Föreläsningarna var mycket längre än jag trodde, vanligt var att de var kring 5-6 timmar, så det var mastigt men bra att man sedan kunde se/lyssna på dom hur många gånger som helst i inspelad version. Man var inte tvungen heller att vara med på liveföreläsni garna men ett tips är att försöka vara med på dessa då du då har chans att ställa egna frågor. Ett till tips är att inte sitta å anteckna allt, lyssna och häng med på föreläsningen, se den sen igen och då kan du anteckna. Då kan du även pausa och gå tillbaka om du behöver höra det igen eller pausa för att hinna anteckna. Böckerna jag köpte var "Muskler anatomi och funktion" Marcus Eng, "Maximala resultat" Hurtig, Lavesson och Michael, "Biomekanik" Rolf Wirhed, "Styrketräningen anatomi" Pat Manocchia och " Anatomi med rörelselära och styrketräning" Rof Wirhed.

26 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Vilken bra kurs och proffsiga…

Vilken bra kurs och proffsiga föreläsare! Intressant och värdefull info för alla. Teorin var pedagogiskt presenterat, den praktiska helgen var bra och examinationsuppgifterna var relevanta och täckte de olika aspekterna som togs upp under kursen. Varmt rekommenderas!

15 giugno 2023

Bra!

En omfattande utbildning med (enligt mig) engagerade och närvarande lärare, trots distansundervisning. Bra struktur på kursen. Är nöjd!

9 giugno 2023

Tack så mycket!

Jag ville ägna en stund åt att ge positiv feedback på det personliga träningsprogrammet som jag nyligen genomförde med IntensivePT. Jag är grundligt imponerad av kvaliteten på utbildningen och det exceptionella stödet som ges under hela processen.

Först och främst måste jag berömma instruktörerna på IntensivePT för deras expertis och undervisningsförmåga. De hade inte bara omfattande kunskaper inom området personlig träning utan hade också en anmärkningsvärd talang för att leverera information på ett engagerande och tillgängligt sätt.
Informationen som gavs under utbildningen var både intressant och relevant. Läroplanen täckte ett brett spektrum av ämnen, vilket säkerställer en omfattande förståelse för personlig träningsprinciper, tekniker och bästa praxis. Jag uppskattade betoningen på praktisk tillämpning, vilket gjorde det möjligt för mig att se den direkta relevansen av den kunskap som förvärvats i verkliga träningsscenarier.
De praktiska träningshelgerna var ett framstående inslag i programmet. Dessa praktiska sessioner gav en möjlighet att tillämpa de teoretiska kunskaper som erhållits i en övervakad miljö. Instruktörerna var uppmärksamma och gav vägledning och feedback för att säkerställa att vi förstod de praktiska aspekterna av personlig träning på ett effektivt sätt. De praktiska helgerna var inte bara lärorika utan också trevliga och skapade en positiv och motiverande atmosfär.
Till sist vill jag uttrycka min uppskattning för det pågående stödet även efter att utbildningen avslutats. Engagemanget från IntensivePT-teamet att fortsätta stödja mig när jag går över till min professionella karriär som personlig tränare är verkligen anmärkningsvärt. Att veta att jag har en resurs att vända mig till för vägledning och råd när jag möter nya utmaningar är ovärderligt och ger mig förtroende för mina framtida ansträngningar.
Tack än en gång för ditt engagemang, expertis och engagemang för min engagemang för min framgång.
Sara.

26 maggio 2023

Djupgående och gedigen PT-utbildning

Djupgående och gedigen utbildning med duktiga föreläsare samt snabb och givande återkoppling. Mycket lärorik och givande. Superbra med kombinationen att majoriteten av utbildningen genomförs digitalt men med en del som är praktisk.

16 maggio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più