IntensivePT Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Proffesionella lärare. Mycket trevliga och finns alltid till hands när man behöver hjälp Med utbildningen. Är det någon pt utbildning man ska gå när man vill utbilda sig till pt och kostrådgivare så... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utbildningen var mycket bredare än jag hade kunnat föreställa mig. Djuptgående god teori, detaljerad och god information om hur man går fram . Frågor besvarades alltid inom få timmer på mejl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk bra utbildning där man får möjlighet att utföra praktisk helg och att kunna göra allt i sin egen takt. Paus i en föreläsning när du vill, repetera och proven har du så många försök du be... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jätte smidigt sätt att studera till PT, framförallt för den som gör det i samband med annat arbete eller liknande eftersom det inte finns något krav på när man ska starta sina examinationer. Det... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sveriges överlägset största PT Utbildning på distans. Se varför så många väljer att utbilda sig till Personlig Tränare tillsammans med oss

Eccellente

TrustScore 5 su 5

285 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Proffsig utbildning

Upplevde lärarna väldigt kunniga och bra återkoppling på examinationsuppgifterna. Gedigen utbildning som kändes seriös. Engagerade lärare med professionellt bemötande. Lätta att få kontakt med trots att utbildningen är på distans och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera deras utbildningar.

27 maggio 2024

Mycket bra utbildning

Mycket kompetenta föreläsare, mycket bra support då man får snabbt svar på frågor via mail, en flexibel utbildning vilket innebär att det finns ingen tidsgräns för när man ska vara klart utan man kör den i sin egen takt och bäst av allt att de finns för dig även efter utbildningen. Jag rekommenderar dem till alla som vill utbilda sig.

22 maggio 2024

Bästa utbildning någonsin

Jag är så nöjd, bästa Utbildnigen, så bra, bra hjälp, snabb hjälp och bra stöd, älskar allt man få göra och att man har hur lång tid man vill, finns så bra möjligheter med de här och allt man får. Denna utbildning är obeskrivlig och jag är tacksam för deras hjälp de är så kul 😍 och lärarna vilka stjärnor ni är så grymma alla ❤️❤️❤️

2 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Enormt Lärorik Utbildning, med skickliga och pedagogiska lärare!

Jag har precis tagit examen och fått min licens hos IntensivPT. Jag kunde inte valt ett bättre företag/skola att ta min licens hos, Lärarna är enormt pedagogiska, väldigt skickliga på att lära ut! Allt inom IntensivPT är enormt professionellt. Alla funderingar jag haft har svarats genom deras fantastiska support som förklarat noggrant så att man förstår och finns alltid tillgängliga 24/7 om inte svarar de dagen efter.
Jag har fått allt hjälp jag kunnat få under min utbildning och kan inte vara mer tacksam. Jag skulle säga att det främst är till deras struktur och pedagogiska kunskaper och tillgänglighet som gjort att jag lärt mig allt så pass bra och lyckats ta min Licens. Det jag gillar med Intensiv PT är att du tar allt plugg i din takt och kan starta proven om du känner dig redo efter 4veckor eller 6månader. De har så många verktyg tillgängliga för dig som elev, som exempelvis Podd-ar om arbetet som PT, vad du behöver tänka på. Samt ett enormt lager på artiklar de skapat, för att underlätta plugget.
Jag Rekommenderar IntensivPT enormt mycket!

11 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Så glad att jag valde IntensivePT

Jag är så otroligt glad för att jag valde att läsa till pt genom Intensivept.
Teamet runt utbildningen är mycket kunniga, noggranna och svarar snabbt om det är något man undrar.
Den fysiska helgen var även den väldigt lärorik och inspirerande.
Något som jag också tycker är fantastiskt bra är att man även som utbildad pt har alla möjligheter att ta del av material och att man alltid kan höra av sig med frågor samt ta del av ett stort kontaktnät mm

15 febbraio 2024

Fantastisk utbildning

Fantastisk utbildning! Engagerade föreläsare som brinner för sina ämnen och bjuder in till frågor så att man känner sig delaktig trots att det är en distansutbildning. Den otroligt korta svarstiden på supporten från rätt lärare till rätt fråga gör ju också sitt till. Hela upplägget är så väl genomtänkt för att man verkligen ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas både med sina studier och sin kommande karriär. Att plugga hos IntensivePT har fått mig att känna mig trygg, inspirerad, kompetent, delaktig och otroligt tacksam.

6 febbraio 2024

Över förväntan

Utbildningen var över förväntan, och höll hög kvalité. Den kändes verkligen anpassad efter verkligheten. Mycket smidig att genomföra då den går att anpassa utefter egna förutsättningar och behov.

29 gennaio 2024

Mitt omdöme

Utbildningen från IPT tycker jag har varigt rolig, intressant och utmanande på flera olika sett. Jag har lärt mig en massor och funderar även på att läsa vidare fler av de kurserna som IPT erbjuder. Kursledarna och supporten har varigt hjälpsamma med frågor, och deras inlämmningssystem för uppgifter har fungerat väldigt bra för mig.

17 gennaio 2024

Lärt mig jättemycket

Lärt mig jättemycket. Ni ställer krav och ibland drar man håret av sig men till slut ramlar poletten ner och då lärde jag mig mer än om ni bara godkände något som inte var riktigt bra. Bra feedback på inlämningsuppgifter. Bra upplägg på hela utbildningen. Fantastisk tillgänglighet, ni svarar fort på mail.

23 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più