Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Leggi di più

1. Servizio di stampa foto

Scritti dall'azienda

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Jag fick inga foton

Jag fick inga foton. Jag rekommenderar inte

5 dicembre 2023

Hej Angelika,

Jag tycker du är väldigt orättvis som trots att vi flera gånger förklarat situationen för dig ger oss ett dåligt betyg när det uppkomna beror på något som du har ansvar för och som vi inte kan påverka.

Du försöker här ge sken av att det är vi som har gjort något fel så att du inte har fått bilderna. Det stämmer ju inte, det vet du ju också.

Vi ska därför förklara här så att alla kan förstå.

Du är skriven på en adress precis som vi alla är. Men du valde att få din order till en annan adress än din folkbokföringsadress. Då är det jätteviktigt och även endast ditt ansvar att du märker upp postlådan, postfacket, postboxen etc. med ditt namn. Annars kan inte PostNord dela ut brevet. PostNord kan ju inte dela ut post på en adress om inte mottagarens namn är uppmärkt på adressen. Då skulle ju vem som helst kunna få någon annans post. Det är inte så systemet fungerar.

Därför skickade PostNord brevet i retur till oss. Detta har vi meddelat dig och vi har ju även haft en konversation om det via mail med dig. Du fick även se en bild med det returnerade kuvertet med PostNords notering om att adressat saknades på den adress du angivit. Vi erbjöd dig att skicka ut bilderna igen mot en ny fraktkostnad. Du valde att tacka nej till det och inte betala en ny frakt.

Efter det har du inte svarat på de försök vi har gjort för att nå dig. Vi meddelade ju också dig idag via dagens mailkonversation om vad som skett och vems ansvar det är att märka upp din dörr/postlåda/postfack med ditt namn. Det är ju inget som vi kan göra. Ansvaret ligger på dig.

Vi kan som sagt fortfarande skicka ut din order igen. Hör av dig till oss, istället för att försöka ge sken om att vi inte levererat ordern eller inte gjort det vi kan/har ansvar för.

Det är ett bra företag

Det är ett bra företag. De jobbar snabb och mycket bra kvalitet. Jag är jättenöjd med min beställning.

13 novembre 2023

Tack för de fina orden!

Superseriösa och snabba

Superseriösa och snabba! Fotot till körkortet godkändes direkt av transportstyrelsen!!

19 ottobre 2023

Risposta di Idbild.se

Tack för betyget Johan. Det värmer i ett kyligt Piteå.

Supernöjd!

Bra instruktioner, lätt att beställa och snabb leverans. (Plus i kanten att det satt en dubbelhäftande tejpbit på baksidan av korten för att underlätta att slippa leta fram limstiftet). Rekommenderar!

12 ottobre 2023

Risposta di Idbild.se

Härligt att få läsa en sådan fin recension. Tack för det! Ha en fin dag.

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerade väldigt smidigt!

Allt fungerade väldigt smidigt!
Blev glad att korten blev tillklippta, trots att jag inte bett om det.

2 ottobre 2023

Risposta di Idbild.se

Hej! Så roligt att läsa att du är nöjd med oss. Tipsa gärna någon du känner om vår tjänst.

Utmärkt

Snabb leverans, bra pris och kvalité på fotot.

30 settembre 2023

Risposta di Idbild.se

Tack för recensionen Andreas! Ha en fin kväll.

Jättebra!

Efter ett försök att själv göra ett foto av mig till körkort, som inte blev godkänt så hittade jag idbild.se. Hur enkelt som helst å bra service, skickade in en bild jag tog själv med mobilen, fick tillbaka en perfekt bild på papper, som blev godkänd direkt av transportstyrelsen. Rekommenderas verkligen!

19 settembre 2023

Risposta di Idbild.se

Men grymt stort tack för den fina recensionen Mathias! Ha en fin kväll.

Gänget på Idbild.se

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più