fik en professionel vejledning om stof til vores hynder til vores sofa.flot flot arbejde til en god pris.kan klart anbefales!!!!!!
L'azienda ha risposto
Som passioneret håndværker selv er det altid fantastisk at møde en ligesindet dygtig håndværker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flottest... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tusinde tak for de nye skum hynder, og din fine beskrivelse som var vedlagt😊 Vi fik ikke brug for at skære eller klippe eller andet for de passede 100% og helt perfekt, og det har hjulpet helt eno... Leggi di più
Vi har brugt Hyndeskrædderen to gange. For nogle år siden fik vi lavet sæder til et “voksensæde” til vores ladcykel og lige for nylig fik vi renoveret en hvilestol fra 70’erne (“stålrør og kanvastiden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hyndeskrædderen blev etableret 1963. Vi er specialiseret inden for udskæring af skum efter mål på eget skumskæreri. Vi fremstiller madrasser i alle størrelser og til alle formål i mange forskellige kvaliteter. Vi ombetrækker møbler og hynder på eget værksted og leverer hyndesæt til klassiske møbler af Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og mange andre arkitekttegnede møbler.
Godthåbsvej 61A, 2000, Frederiksberg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Hyndeskrædderen
Super hurtig og præcis leverance af hynder til vores specialbygget bænk i spisestuen. Kan klart anbefales.

Risposta di Hyndeskrædderen
Saglig og venlig betjening. Fik min vare mens jeg ventede i butikken.
Jeg blev af en bekendt anbefalet at henvende mig til Hyndeskrædderen i forbindelse med ombetrækning af en Bamsestol og jeg er yderst tilfreds med den måde som jeg er blevet vejledt, og udførelsen er til UG. Jeg er sikker på at jeg vil vende tilbage til forretningen næste gang jeg har et møbel der skal renoveres
Min sengekile blev afsendt dagen efter bestilling og den var perfekt.
Købte en madras der sank sammen på midten den første nat, ingen tvivl om at det var en brugt madras, tog derud dagen efter med madrassen, ejeren den gamle gråhårede nægtede at give de 2000 kr tilbage.
Han ville beholde madrassen og undersøge den sagde han, til trods for det var ganske tydeligt at se madrassen sank sammen på midten. Jeg fik pengene tilbage efter en måneds kamp jeg meddelte jeg ville gå til medierne.
Så hold jer langt væk fra denne forretning, køb hellere i de store kendte forretninger hvor man får en service i top.
De er for dyre og utrolig dårlig service, brugte 14 dage og 4 rykkere på at tilbagebetale tilgodehavende.
Virkelig ikke særlig imødekommende service. Inkompetent og arrogant. Priserne online stemmer ikke overens med priserne man får ved at bestille pr. mail - her er det dyrere, fordi: "tja, det ved jeg ikke" sagde damen i telefonen. "Du må komme forbi butikken hvis du vil have mere hjælp eller bedre service" lød det surt. Det bliver et 'nej tak' herfra!
God kvalitet.
Acceptabel leveringstid, da det er et skræddersyet produkt.
Købte en hynde til min bænk, som skulle laves efter mål.
Leveringstiden var lige til den lange side, men produktet er helt i orden.
Virker som rigtig god kvalitet.
Hvis man kaster sig ud i at få lavet noget hos Hyndeskrædderen, skal man være forberedt på, at Hyndeskrædderen tilsyneladende overlader halvdelen af arbejdet til en chimpanse. Jeg har fået hærget flere Wegner-stole, der skulle ombetrækkes, og butikken er mildt sagt ikke imødekommende, når regningen er betalt. Kan absolut ikke anbefales.
Deres vare er simpelthen så dyre, ventetiden er lang, og da vi så endelig skulle afhente vores hynder efter 4 ugers venten (fik af vide samme dag at de var færdige), da vi så kommer for at afhente så er der slet ingen hynder, og alt hvad de kunne tilføje, var at "det ser ud som om en der er gået, uden at gøre deres job færdigt"! Skulle selv ringe ugen efter, da jeg ikke var blevet ringet op af chefen, som var så ubehøvlet, gad ikke at høre min version, for som Ronni Harmann udtalte: "Jeg har allerede høret den lille søde ven".Han blev ved med at afbryde, sagde jeg talte meget, etc. Har aldrig mødt magen til en virksomhed! Hvis han vil have sin butik til at fortsætte skal han nok ændre stil!!!
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.