Fantastisk og sød kundeservice der hurtigt fik sendt en ny hoodie i en anden str. afsted uden bøvl. Lækker indpakning og super hyggeligt med en lille ‘Hygge’ køleskabsmagnet der ankom med ordren sam... Leggi di più

Fin og overskuelig hjemmeside. Pæne t-shirts - dog er den hvide model i meget tynd kvalitet, hvilket skuffede os lidt.

Den 5/12-20 bestilte jeg 1 HYGGE hoodie og 1 HYGGE T-shirt, over deres webshop. Der var hurtig levering og det var virkelig flot præsenteret, da jeg åbnede kassen tøjet blev sendt i. Ved tøje... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento

Copenhagen’s “hyggeligeste” clothing brand and boutique. Shop our HYGGE Collection and other unique scandinavian designs. Our small lifestyle brand started in 2018 with the mission of spreading more hygge in the world. At Hygge Original we focus on scandinavian styles, simple everyday designs, fashionable colors and a cozy feel. Shop the iconic HYGGE Collection and more at our webshop or in our store in downtown Copenhagen.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Alt i alt havde jeg en positiv…

Alt i alt havde jeg en positiv oplevelse med kundeserviceteamet. De var høflige og viste oprigtig interesse for mit problem. Der var dog et par tekniske fejl under vores samtale, som påvirkede servicekvaliteten en smule.

5 marzo 2024

It was a great buy

It was a great buy, the sweater is already my favourite, I love the colour and the material (organic cotton!). The shipping to Germany was quite expensive, but it was worth it!

14 marzo 2022

Great clothes

Great clothes, very original, great service. Haven't met anyone in the Netherlands with the same clothes, and get a lot of questions about Hygge... good souvenir from a great holliday.

17 agosto 2021

Super hurtig service

Super hurtig service. Altid sød folk. Pakken kommer hurtig og tingene er pakket pænt ind. Fået flere gange en sød postkort med persønlig besked og en sød hygge magnet. Tusind tak for det. Kh Anja H.

6 maggio 2021

Super godt

Lækker indpakning og super hyggeligt med en lille ‘Hygge’ køleskabsmagnet der ankom med ordren samt en hilsen på et fint postkort. Thumbs up her fra!

20 aprile 2021

Fornøjelse at handle med.

Sublim service. Deres priser er spiselige. Pasformen er super, deres størrelser er som “normalt”. Og tøjet er super komfortabelt og lækker kvalitet. Modtog en hoodie med fejl i. En enkelt mail var nok, så var der en ny på vej i min retning, sammen med en returlabel til den anden. Perfekt service - kommer helt sikkert igen!

16 aprile 2021

Sådan skal det gøres!

Nem og overskuelig website, nem bestilling og problemfri betaling. Rigtig hurtig levering! Og sidst, men ikke mindst: lækre kvalitetstrøjer! Glæder mig til at handle her igen

23 marzo 2021

Virkelig god service!

Den 5/12-20 bestilte jeg 1 HYGGE hoodie og 1 HYGGE T-shirt, over deres webshop.
Ved tøjet lå der et håndskrevet og for mig, meget hyggeligt postkort fra "Hygge".
Det var virkelig en dejlig pakke at åbne.
Deres høje og hurtige service stopper ikke her.
Min knægt der skulle have disse bluser, fik tøjet i julegave, han var dog ikke lige helt tilfreds med de farver, som jeg havde valgt.
Da jeg dagen efter henvendte mig til HYGGE, og fik informeret om ønsket om bytte af bluserne, var der heller ikke problemer i det.
Jeg sendte bluserne retur, og efter 4 dage kom de nye bluser retur til mig.
Jeg kan varmt anbefale dette hyggelige firma.

14 gennaio 2021