Hvidovrekøreskole -KørekortPro Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Jeg må sige , at det er den mest effektive kørelærer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk køreprøve. Troede ikke kører skoler kunne væ... Leggi di più

Jeg har haft Sajad som kørelærer, og han har bare været så god og tålmodig. Der er plads til sjov og humor på vejene, selvom det hele går ud på, at få sig kørekort i hånden. Det er en god køreskole, h... Leggi di più

I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... Leggi di più

Super fed oplevelse at have haft Kristian som kørelærer! Elsker at man inden første køretime havde planlagt næsten hele forløbet fra top til tå. Så det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den bedste køreskole!

Jeg ville uden tvivl anbefale køreskolen! De alle sammen rigtige søde, åbne og venlige, der er altid god stemning. Jeg var mega heldig og rigtig glad for at få Danny som kørelærer, han er super chill, sjov og god til at lære fra sig 😊 Det kunne ikke havde været bedre!
De er også mega hurtige til at finde teori & køreprøver osv. til dig. 100% pengene værd.

29 gennaio 2023

Bedste køreskole i Hvidovre!

Jeg kan varmt anbefale Hvidovre Køreskole - Kørekortpro. Jeg havde Kristian som kørelærer, og han har bare super tjek på det. Det tog kun 2,5 måned og så var kortet i hus. Prisen var fornuftig og nemt at få køretimer. Jeg har intet dårligt at sige om hele oplevelsen😃

26 gennaio 2023

Hvidovre køreskole

Super dedikerede og dygtige kørelærere. Det var en rigtig god oplevelse i hele forløbet.
Teori- og køreprøver blev skaffet meget hurtigt.
Jeg kan kun anbefale Hvidovre Køreskole, du vil med garanti ikke blive skuffet.

23 gennaio 2023

Virkeligt god køreskole

Virkeligt god køreskole, med erfarende kørelærere, som er gode til at lære of forklare alt på en god måde, både den praktiske og den teoretiske del. Jeg havde personligt kristian som kørelærer hvilket var en virkeligt god kørelærer kan 100% anbefale. flere af mine venner har også haft samme kørelærer og de er kun glade. kørekort pro er en kæmpe anbefaling her fra

17 gennaio 2023

fremragende køreskole

fremragende køreskole, med erfarende kørelærere, som er gode til at lære of forklare om både den praktiske og den teoretiske del ved kørsel og trafik. jeg havde personligt kristian som kørelærer hvilket var en fantastisk oplevelse, og noget som jeg kun kan anbefale til andre.

9 gennaio 2023

Bedste køreskole

En virkelig god køreskole og god undervisning. Jeg modtog mit kørekort efter blot 2,5 måned og bestod begge prøver første gang. Gode undervisere både i teori og i bilen. Jeg havde Danny som kørelærer som var mega grineren, men meget effektiv også. Tusind tak for hjælpen.
Bonus de er vildt hurtige til at finde teori/køreprøver til dig.

Kan helt klart anbefales!

9 novembre 2022

Bedste køreskole

Bedste køreskole. Var virkelig glad for mit forløb, der var fokus på en helevejen igennem, derudover er menneskerne fantastiske.

13 dicembre 2022

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole. Jeg blev færdig på blot næsten kun 3 måneder med mit forløb. Jeg bestod køreprøve og teoriprøve i første forsøg, og jeg tror kun at jeg kan takke køreskolen og specielt min kørelærer for det. Jeg havde Hassen som kørerlærer og han var mega god Kæmpe anbefaling for folk der skal have kørekort.

29 novembre 2022

Ekstrem god køreskole

Ekstrem god køreskole. Jeg blev færdig på blot næsten kun 3 måneder med mit forløb. Jeg bestod køreprøve og teoriprøve i første forsøg, og jeg tror kun at jeg kan takke køreskolen og specielt min kørelærer for det. Jeg havde Danny som kørerlærer som var super nice. Kæmpe anbefaling for folk der skal havde kørekort.

23 novembre 2022

Sikkert og hurtigt

Altså jeg ville heftigt forslå at man tager sit kørekort her hvis man vil hurtigt og sikkert igennem det at få et kørekort. De har styr på det, de er tjekkede, med god humør og vil bare det bedste for sine elever.
Hvis mand har tid og lytter efter til teori så skal man nok komme igennem på de 10 uger det kan tage. De sørger for at du flyver igennem.

12 novembre 2022

Hej jeg vil godt gi en kæmpe tak til…

Hej jeg vil godt gi en kæmpe tak til Hvidovre køreskole. Til min Kørelære Kristian vorre Rasmussen. Holde op en omgang . Jeg kom fra to køreskoler. Som jeg på igen måder var heldig med. De hade bare opgivet mig. Og tænket selv. om jeg skulle ha kørekort. Den første dag vi var ude og køre. Jeg har aldrig været så bange. Man du lærte mig hurtigt at kende. Og fik ro på mig. Der gik ikke mange dage. Så gik det bare der ud ad. Og fik ro på. Takker værre dig bestod jeg d11/11med stor ros fra køre sagkyndige . Så kæmpe tak til Kristian vorre Rasmussen. Og Hvidovre køreskole.

11 novembre 2022

Super god køreskole!

Super god køreskole! Som formår at gøre undervisningen interessant og forståeligt. Med professionelle undervisere og kørelærerer.

Køreskolen kan varmt anbefales, samt Kristian som kørelærer.

2 novembre 2022

Kun 10 uger!

Jeg var hurtig igennem på kun 10 uger. 10 uger med super søde og engagerede kørelærere. Man får 100% for pengene, kan anbefales i stor grad.

7 novembre 2022

Mega god køreskole

Ekstrem god køreskole. Jeg blev færdig på blot 2,5 måneder med mit forløb. Jeg bestod køreprøve og teoriprøve i første forsøg, og jeg tror kun at jeg kan takke køreskolen og min kørelærer for det. Personligt vil jeg da sige at Kristian var den bedste kørerlærer her. Kæmpe anbefaling for folk der skal havde kørekort.

26 ottobre 2022

Virkelig godt forløb herfra

Virkelig godt forløb herfra, kan helt klart anbefale det. Undservisningen er i top, bestod første gang og køretimer er også i top, ingen problemer her 🙌 - Emil

24 ottobre 2022