Hvidovrekøreskole -KørekortPro Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Jeg må sige , at det er den mest effektive kørelærer jeg nogensinde har haft , og Hassan er bare god til at terpe med en og afleveret mig klar til praktisk køreprøve. Troede ikke kører skoler kunne væ... Leggi di più

Jeg har haft Sajad som kørelærer, og han har bare været så god og tålmodig. Der er plads til sjov og humor på vejene, selvom det hele går ud på, at få sig kørekort i hånden. Det er en god køreskole, h... Leggi di più

I had an amazing experience! The instructors were patient, professional, and made learning to drive easy and stress-free. Each lesson was well-structured, and I felt more confident behind the wheel ev... Leggi di più

Super fed oplevelse at have haft Kristian som kørelærer! Elsker at man inden første køretime havde planlagt næsten hele forløbet fra top til tå. Så det virkede dejligt nemt og overskueligt! Og han g... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God, men…

Har for nyligt fået kørekort hos KørekortPro, meget fin og god køreskole men… Min Kørelære som var “Hassan” var meget indover telefon samtaler og alt muligt andet som ikke omhandlet køretimerne. Virkede lidt svær at arbejde med, da der var en del misfortåelser og opfattelser da alle starter et sted såsom køre i bil og lære regler og rammer inden for der. Lidt nederen tone kunne der forkomme for det. Men ellers fed køreskole, med fede teoritimer.

1 settembre 2024

De varmeste anbefalinger 🔥

Har haft et virkelig godt forløb med Danny. Både teoretisk og praktisk undervisning har været i øjenhøjde og fokuseret. Der har været udvist empati og forståelse, og jeg har gennem hele forløbet følt mig i trygge hænder 🙏

Også et shout-out til Hassan, som tog mig med på manøvrebane.

De varmeste anbefalinger herfra 🔥

10 settembre 2024

Vælg en anden køreskole🤗

Er egentlig ikke tilfreds. Fin køreskole, fine teori timer ikke fine køretimer. Der var ikke altid fokus på kørsel men mere på at snakke i tlf eller se videoer med AirPods i ørene. Det gjorde ikke mig det store, men man føler sig ikke helt set når man har betalt så mange penge og gerne vil bestå. Jeg anbefaler ikke køreskolen, da der er mange der er bedre og jeg ikke har hørt at andres kørelærer snakker i tlf hele køretimen som koster 1000kr. Hassan kom for sent til næsten alle mine køretimer og det var ca 10-30 min hver gang, hvilket bare er irriterende.
Jeg valgte køreskolen fordi den havde gode anmeldelser men det er kun fordi han sender linket og beder en om at anmelde mens de sidder ved siden af og kigger. Så derfor forstår jeg nu alle de 5 stjerner som på ingen måde er fortjent. Hassan var min kørelærer. Anbefaler ham ikke.

9 settembre 2024

Det har været et super godt og fedt…

Det har været et super godt og fedt forløb. Sindssyg gode kørelærere og god undervisning. Hassan er en vildt god kørelærer og sidder og hjælper dig med at få en rigtig god oplevelse og får dig til at lære det hele i det rette tempo. Danny levere end sindssyg god teori, så man forstår det første gang man får tingene afvide. Det hele har spillet og de hjælper en rigtig godt igennem hele forløbet. Jeg bestod personlig teori og køreprøve i første hug, så kørelærende her på kørekortpro er sindssyg dygtige til deres arbejde. Og sidst men ikke mindst er det vildt fede biler man kører i. 100% en anbefaling herfra!

5 settembre 2024

Kan stærkt anbefales!

Havde et mega godt forløb, med super lærerig teori og praktisk undervisning. Man kan mærke at de timer og penge man bruger på det, bliver respekteret og taget seriøst på den bedste måde. Kan stærkt anbefales!
Og mange gange tak til min kørelærer Danny, som virkelig udviste en kæmpe mængde engegement og tålmodighed igennem hele mit forløb.

18 luglio 2024

Virkelig god oplevelse!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med KørekortPro og min kørelærer Danny! Undervisningen og køretimerne var i top, og jeg kan helt klart anbefale denne køreskole!

15 luglio 2024

Hasan var min kørelærer og jeg bestod…

Hasan var min kørelærer og jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug

Han er rigtig god til at fortælle og forklare hvilke fejl man laver og hvordan man ændrer det

Vælg Hvidovre køreskole -kørekortpro
For en fantastisk oplevelse

27 giugno 2024

En meget tryg oplevelse

Jeg valgte at tage mit kørekort hos KørekortPro, da jeg kender flere, der har haft en god oplevelse hos dem. Det har jeg ikke fortrudt! Jeg havde Danny som kørelærer og det var en meget tryg oplevelse, hvor der altid var styr på tingene. Jeg har et arbejde med skiftende arbejdstider, så jeg var nervøs for om det ville forlænge mit forløb - men grundet god planlægning blev det aldrig et problem og jeg fik mit kørekort på knap tre måneder. KørekortPro (og Danny) har mine varmeste anbefalinger! 🌟

8 maggio 2024

Super god køreskole

Super god køreskole!

Jeg kørte med Danny som er virkelig dygtig og erfaren og han lærte mig godt op og fik virkelig styrket min selvtillid i bilen, selvom jeg tog kørekort som voksen og det var en lidt længere process. Gennem hele forløbet har Danny været god til at rådgive mig til hvordan timerne skulle lægges så jeg lærte mest muligt og fik mest for mine penge. Og så skulle jeg aldrig vente længere end et par dage på at få en køretime.

Udover det er der totalt styr på papirarbejdet og på hele processen. De har en grundig tilgang til ansøgninger osv så der er minimal ventetid. Jeg er virkelig tilfreds med mit valg af køreskole, og de er sig fuldstændig den lidt højere pris værd.

14 dicembre 2023