Rigtig god corona-tilpasset frokost buffet. Flot anrettet. Små separate portioner - en slags nordisk tapas med udgangspunkt i klassisk smørrebrød. Helt ok kvalitet. Lune og kolde retter, små skå... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi var to personer der spiste frokost den 27.07.25. Vi sad på den øverste terrasse og fik kæmperejer og hønsesalat. Begge retter var velsmagende og blev serveret hurtigt efter bestilling. Sødt, opmæ... Leggi di più
De har mistet gnisten til den gode madoplevelse. Man kan mærke, at noget af personalet gerne vil. Dog går følelsen tabt når maden serveres. Flæsket, koldt og smagsløst. Kartofler til den meget van... Leggi di più
Komfirmation i Hestestalden?. Vi havde en dejlig eftermiddag, hvor vi holdt konfirmation i eget lokale. Mad og betjening var som det skulle være. Imødekommende personale og bestemt ikke klamme t... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Dyrehavsbakken 98, 2930, Klampenborg
- www.hvidehest.dk
Forvirrende og utydelig priser, kolde og rå katofflere og madforgiftning…
Vi sku have noget billigt at spise da vi ikke var vildt sultene og da nogle af mine veninder ikke havde særlige mange penge tilbage den her måned. Vi står og kigge på menuen nede i starten af resturanten. Hvor der så står stegt flæsk til 99 kr. så vi tænker det en meget fin pris og beslutter os for at gå op for at spise. Vi får så maden lidt for hurtigt som om det bare var taget ud fra en kasse, mange af katofflerne var rå og kolde inden i, og sovsen var meget tyk og smagte ikke af så meget, og dækkede kun katofflerne så der var intet at dybe flæsken i . Men da vi troede det kostede 99 kr pr tallerken. Gad vi ikke at sige noget til det. Da vi kommer op og ska betale for det, Sir de det blir 199 kr pr tallerken. Så spørg vi ind til hvordan det kan være. Og de kommer bare en øv Kommentar, vi gider ikke at skændes med tjenerene omkring prisen. Da det selfølige ikke er deres skyld at menu kortet er lavet dårligt og forvirrene. Så jeg må ligge ud for nogle af de andre fordi vi Selfølige ikke havde regnet med den pris. Det blev 468 kr for kolde rå katoffler og alt for tyk sovs som ikke smagt af noget. Jeg går så ned og kigger på skiltet igen. Og ser så at det et total snyde skilt hvor de har gjort det meget utydeligt, at det ligger under “menutilbud” men står ikke inde i selve boksen men under boksen så det kunne meget let misforståes. Øv at man ikke blir gjort ops på det. Og øv at det så blir 199 for en dårlig omgang som slet ikke levede op til prisen. Der efter tar vi alle hjem, og her efter har vi alle fået mad forgiftning. Vi alle har ligget og brækkede os hele natten lang… og har måtte blive hjemme for jobs fordi vi har været så syge (stadig er) mega øv afslutning på en ellers mega hyggelig dag. Øv øv øv…
Ikke et besøg værd igen.
Forventningerne var egentlig ikke særligt høje. Men jeg forventer ved ad libitum, at der kommer mad når man beder om det. Flere borde hørte jeg ikke fik deres mad. Forretter kom efter hovedretter. Betjeningeb virkede arrogant og ligeglad, med undtagelse af de unge mennesker/afryddere som gav den gas! Mega ærgerligt - og slet ikke i orden!
Jeg kan desværre gi lavere bedømmelse
Jeg kan desværre gi lavere bedømmelse.
Det er ikke i orden at bestille mad og modtage 2 stk hakkebøffer som er rå og småkolde og så glemmer man en servering og den burger kommer osse ud halvrå. Så har tjeneren den frækhed at belære os om at det er sådan man tilbereder bøffer .. men man spørger åbenbart ikke ved bestilling. Derudover så var den stegte flæsk der blev serveret af voldsom varierende kvalitet... Noget var godt ...noget virkede som om det havde lagt alt alt alt for længe ...småkoldt...tørt og stort set uspiseligt.
Sørgeligt at besøge jer 25 år efter jeg var der sidst. Først gang var da jeg blev gift og vi syntes det kunne være romantisk at spise der igen til vores sølvbryllup i dag.
Det var en kæmpe fejl...og vi kommer aldrig igen.
I skulle skamme jer over at levere den kvalitet mad !!!
Bedre end forventet
God betjening men lidt nervepirrende da vi fik vores mad. Vi læste anmeldelserne her på trust pilot efter at have bestilt, så forventningerne var skruet i bund. Vi blev heldigvis alle 5 glædeligt overrasket. Både burger, bøf med pommes og bearnaise, lasagne og stegt flæsk med persillesovs smagte godt.
Vi har nu været uheldige et par år i…
Vi har nu været uheldige et par år i træk, hvilket er rigtig ærgerligt, da jeg er kommet der med min familie som barn, hvor maden var lækker.
Tjeneren var fink. Maden kom hurtigt men jeg ville da heller have ventet noget længere tid på og få mad, som så var af ordentligt kvalitet, Vi fik stegt flæsk og persillesovs, kartoflerne lignede nogle, der var for dagen inden, lidt grålig i overfladen og de var ikke kogt nok, sovsen var ikke varm og flæsket var tørt. Håber på at kvaliteten af maden bliver bedre, for stakkels tjeneren, der skal høre på brok fra bordet.
Endnu engang en god oplevelse...
Endnu engang en god oplevelse på Den Hvide Hest.
Vi bestilte stegt flæsk ad libitum, samt biksemad... God smag i begge retter, god hyggelig og hurtig betjening.
Vi har spist der flere gange, og altid fået god mad.. Vi har ligeledes haft arrangeret et selskab med 200 personer, og også her var oplevelsen og samarbejdet med stedet perfekt.
Min husbond og jeg fik hver en…
Min husbond og jeg fik hver en sildeanretning som smagte rigtig godt især Christiansøsildende ….Der var rigeligt med både brød og smør til og dejlige velskænkede fadøl……Rimelige priser og flinke tjenere…vi kommer gladelig igen en anden gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Dårlig mad
Super god øl. Dog skal man heller ikke havde meget udd. for af levere en øl der smager godt. Bestiller en rød rød rib-eye sammen med en kammerat. Første gang den kommer ind er min medium samt min vens er weldone. De tager den så ud og kommer med det samme en gang til. Da tjeneren kommer og spørger om det er Ok siger jeg nej og Sir af det er tørt samt sejt af tygge i. Hvorpå hun blir sur og tar den ud. Dog skulle jeg så ikke betale. Kan bestemt ikke anbefale dette sted.
Nu må I snart tage jer sammen .
Nu må I snart tage jer sammen .
Jeres mad er elendig. Kartofler mega vandede, jeres Bøf sanwits.. Har da aldrig får noget så kedeligt. Bøffen tør og kold, jeg skilte det hele ad og opgav at spise den , spiste kun pomfritterne , de var til gængæld super gode. nu er det 5. gang vi spiste på den hvide hest og hver gang dårlig oplevelse selv om vi valgte en ny ret hver gang. Øllen og vinen .. det var super.
Stegt flæsk.....ad libitum
Stegt flæsk.....ad libitum - Flæsket, koldt, tørt og smagsløst. Persillesovs tyk og uden smag. Ingen rødbeder, eller andet tilbehør.
em af gæsterne som kunne spise det :-) måtte rykke for yderligere servering, svaret var vi er meget presset nu.
2 stjerner fordi de unge syntes deres burger var god. Det skal siges at vi ikke i nogle af bakkens restauranter syntes flæsken har været god
Frokost med mange mangler, dårlig betjening
Vi var 5 mand høj som spiste frokost. 2 bestilte stegt flæsk ad libitum, de måtte rykke tjenerne flere gange for 2 servering. En bestilte en rejemad og efter denne bestilte han en omgang biksemad, biksemaden kom aldrig. 2 bestilte biksemad - der kom ikke rugbrød med som beskrevet i menukortet. Vi prøvede flere gange at få kontakt til tjenerne uden held. De ekstra drikkevarer vi bestilte kom heller ikke frem. God biksemad, stegt flæsk til den tørre side - Elendig betjening. Hvis man som tjener allerede er sæsontræt d. 27/4 så bliver det en lang sæson på Bakken ! Held og lykke - vi kommer ikke igen.
Det var en oplevelse
Det var en oplevelse, som ikke levede op til forventningerne. Vi blev placeret oppe ovenpå, hvor lokalet er meget dunkelt- dæmpet belysning og mørkeblå vægge Der står gamle plancher op ad væggene og så var tøjstativet til jakker placeret lige foran et maleri på væggen. Det lignede et lokale som var taget i brug som en nødløsning i sidste øjeblik. Maden var god nok men der gik mega lang tid mellem retterne og tjeneren havde spildt noget ned ad sine bukser. Det var i hvert tilfælde ikke en helhedsoplevelse som jeg forventer på en gourmet restaurant. Øv
Vild god mad og øl kommer hurtigere end…
Vild god mad og øl kommer hurtigere end vi kan drikke det🎅🏻🧑🏻🎄🥳😀😀😀
Hej.
Hej.
Jeg havde en oplevelse, her i søndags.
Da var ude at spise hos jer.
Hvorfor bliver der ikke sat varme nede på det lille hus, nede i jeres kælderen hvor de er.
For det var p.....
koldt, så koldt at jeg blev syg.
Og udover maden f. Eks andesteg var alt tør og brun kartofler og hvide kartofler.
Venlig betjening, dårlig mad
Meget venlig betjening, men dårligt mad.
Stegt flæsk som var knastørt med kedelige og ikke særlig friske kartofler til.
Stjerneskud som heller ikke bestod af friske råvarer overhældt med dressing.
Desværre ikke pengene værd
dårligeste oplevelse .
dårligeste oplevelse .. Til arrangement hvor vi er 34 mennesker , først bliver vi mødt af en tjener der stresser helt enormt meget, så det hele bliver lidt forvirrende. Menuen er bestemt på forhånd og forretten bestående af en rejecocktail, var spiselig men positions anretningen var der stor forskel på, så nogen fik meget lidt og andre en fyldt tallerken ..
Hovederetten stod på Wienersnitzel med kartofler og en MASSE ærter .. Hold kæft magen til tørt **** skal man lede længe efter, og for flere af dem var næsten helt sorte .. Vi sagde det på et tidspunkt til tjeneren at den her har vidst fået for meget, så forsvandt med tallerknen og kom tilbage 2 sek. efter med præcis samme 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Don't go if vegetarian!!!
Came with colleagues/friends to enjoy an afternoon/evening. Approximately 2 months ago a mail was sent to confirm reservation. Included was a specific order of a vegetarian dish (veggie lasagne without cheese).
Upon arrival today the veggie dish without cheese was not available, and the waiter informed us that the requested veggie dish was not a possibility.
Thus I had no food with my colleagues/friends.
The place is a big 'don't go' if you are vegetarian!!!
I have no expectation of any answer to this post.
I just warn people about going here! It is definitely not worth it!
Dårlig mad og uhøflig service
Ulækre fiskefileter med ben og en hale i. Måtte betale for retten. Ventede længe på maden.
Bedste service og betjening af…
Bedste service og betjening af kvindelig tjener.
Holder min søns 18 års fødselsdag og har ikke oplevet bedre service af en tjener. Hun var smilende, opmærksom på om vi manglede mad/drikke, samt så fik vi maden og drikkevarer hurtigt.
Jeg håber den kvindelig tjener får besked for hendes betjening og service er i top
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.