Hurtigservice Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Rent svindel selskap som gjør en elendig jobb (kan knapt sammenliknes med ukesvasken hjemme) Klager man blir de agressive og konfronterende. De krever da kontantoppgjør HVER GANG og kommer med en ell... Leggi di più

Veldig fornøyd med nøyaktigheten av arbeidet, og tydelig kommunikasjon og avklaring på forhånd i forhold til hva som er inkludert og forventes angående betalingsmetode. Ble tilbudt den beste prisen,... Leggi di più

We provide services like transport, cleaning and renovation.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ganske rask respons og topp service

Ganske rask respons og topp service. Ringte på onsdag og guttene var allerede klare på fredag. Avtalte å hente nøkkelen hos meg på jobb kl 11 fredag, allerede søndag kl 10 var alle 3 etg rengjort samt alle våres møbler flyttet til vårt nye hus. Anbefaler dem på det sterkeste. Konkurranse dyktige priser

10 novembre 2023

Renere blir det ikke!

Grundig, pålitelig og skikkelig bra renholdsfirma. Hyggelige ansatte og problemfritt å gjøre avtale. Resultatet av jobben ble utført på en profesjonell måte. Alt av overflater til bad og kjøkken ble grundig rengjort. Jeg kommer garantert til å bruke dere igjen.

5 dicembre 2023

Flott vask og service!

Jeg hadde utvask av min leilighet i dag og jeg er storfornøyd!
God kommunikasjon i forkant og de kom til og med litt før tiden. På forhånd gikk han ene gjennom hva som var inkludert i deres vask. Jeg innså da at jeg også trengte å vaske sluket, det var ikke noe problem for en ekstra kostnad.
De brukte 3 timer og ringte meg en halvtime før de var ferdige.

De gikk gjennom alt de hadde gjort og det luktet så godt! Alt var rent og jeg fikk et skriftlig bevis på jobben etterpå. Det beste er at de har garanti på vasken sin, så hvis kjøperne som overtar leiligheten ikke er fornøyde, så skal jeg be dem ringe rett til Hurtigservice.
Hyggelige og effektive!
Vil absolutt anbefale dem videre :)

21 giugno 2021

Fornøyd x2

Flyttet inn i ny bolig fredag. Fikk da høre fra selger at det var Hurtigservice som hadde gjort jobben. Jeg var så fornøyd at jeg tok kontakt med de for å høre om de ville ta utvask i leiligheten jeg flyttet fra også. De stilte raskt opp påfølgende mandag.

Vi avtalte raskt tid og pris.
God kommunikasjon i forkant. Solid vaskejobb i leiligheter x2 og hyggelig gjennomgang i etterkant. Fint med fornøydgaranti som gjør at ny eiger kan ta kontakt om de finner mangler/vil klage.
Kan absolutt anbefales.

24 maggio 2021

Elendig vask

Elendig vask. Styr unna.

Lagt til 23.05.21 etter bedriftens svar på anmeldelsen:

Jeg tenker ikke diskutere med en bedrift på nytt offentlig her. Du/dere har sett bildene og vet veldig godt hvor flaut dette er for dere som seriøs aktør.
- store fettområder på kjøkkenfronter
- særdel skitten ventilator
- godt synlig støv og flekker i kjøkkenskap
- gammelt søl på siden av underskap bad
- Ser ut som dere tørrmoppet gulv og vegger uten noe flekkfjerning.
- såpe spor på speil
- pulver såperester etter dere på vegg
- mm

Vi bestilte profesjonell flyttevask. Ikke fredagsvask med støvsuging. Helhetsinntrykket er ikke holdbart. Dette gav vi beskjed om.

Dere stresser igjennom med en forhastet etterkontroll, som er ok, for vi burde ikke forvente å finne samlede mangler av denne størrelse.

Bilder og bemerkninger vi har er til og med fra etter at dere hadde vært innom for å utbedre allerede en gang. Hvordan etterkontroll og yrkesstolthet har din vasker?

Blir så henvist til å la eier av leiligheten se på dette og selv klage? Vi ønsker da ikke plage eier av leiligheten med dette.

Vi har vasket leiligheten på nytt selv. Leiligheten var allerede støvsugd en gang før dere kom. Dette er helt utrolig dårlig, svakt og elendig. Vi betaler jo for å slippe dette i all flyttestressen.

Dere krevde også at vi betalte en del av jobben kontant? Her var det hverken stuerent i leiligheten eller i økonomien. Anbefales IKKE.

Tror ikke et fotspor i entreen hadde hatt noe fra eller til. Fascinerende at du kan kommentere det i lys av alt det andre. Vi har da ingen problem med å tørke bort et fotspor vi selv laget om det skulle være tilfelle?

Lagt til 21.05.21 etter at firma endret sitt svar:
Dette blir for dumt, og historikken i samtalen her forsvinner. I lys av kundebehandling og din respons burde dere fått null stjerner her.

Håper jeg ved dette sparer andre for denne opplevelsen.

22 maggio 2021
Logo di Hurtigservice

Risposta di Hurtigservice

Hei Terje.

Dette blir for useriøst.

Du kommer med en rekke usannheter for å tegne et bilde som virker troverdig.

Alt dette fremtvinger et spørsmål:
Hvorfor har ikke utleier benyttet seg av vaskegarantien?

Når det gjelder prosess med hensyn til renhold som dere har godkjent, er ikke blitt respektert og etterlevd av dere. Likevel ønsket dere penger tilbake uten hensyn til prosess og ikke minst reklamasjonsreglene. Det fremgår av loven at tjeneste tilbyder (det er Hurtig Service AS) må ha mulighet til å komme tilbake for å rette sine feil. Ingenting av prosess eller regler har blitt fulgt her.

Du/dere kan fortsette å skrive negativt om selskapet. Ingen problem. Men her stopper vi! Vi har over 800 evalueringer på nett. Folk flest vil ta en beslutning basert på helheten. Vi vet at i ny og ne så vil det være meningsforskjeller. Det gjelder alle bransjer.

Vi anbefaler at du/dere tar saken videre med forliksrådet, forbrukerrådet eller andre instanser. Det vi gjør best er å dokumentere alt sammen fra første kontakt, både med hensyn til mailkorrespondanse og bilder (før og etter). Slike problemstillinger vil dessverre alltid oppstå. Det har fortiden vist og fremtiden vil også ha lignende saker som vi må forholde oss til. Dessverre! Det vi alltid prøver å få til er å gjøre jobben på best mulig måte og ha faglig og kundevennlig tilnærming til enhver sak.

NB! Be utleier ringe oss hvis renholdet er mangelfullt. Det hjelper ikke at din samboer går rundt i boligen med sko etter nyvasket gulv.

Takk igjen og lykke til!

Med vennlig hilsen
Hurtig Service AS

Veldig bra flyttevask

Veldig bra flyttevask! De kom til avtalt tid og gjorde et nøye og godt stykke arbeid. God gjennomføring, ble tatt nøye gjennom arbeidet de hadde gjort. Leiligheten har aldri vært så ren før :)

5 novembre 2020

Ubehagelig "kundeservice"

Hadde skrevet en lengre avhandling her, men velger å ta den bort for å de-eskalere situasjonen.

Kort sagt: grei vask, elendig kundeservice.

Siste redigering: fikk nettopp en melding hvor han skjeller meg ut. Null kundeservice, null ydmykhet. Bare arroganse.

Han truer nå med å henge meg ut i sosiale media på grunn av mine evalueringer.

Sitat;
"Du lærer aldri. Jeg skal lage "Best of Trond Meier"."
Og:
"Jeg forventer at du fjerner kommentaren på trustpilot nå. Eller så blir det tann for tann. Punktum finale."

Se Hurtigservice sitt svar under. Det sier alt om hvordan de behandler sine kunder.

Tilsvar til Hurtigservice sitt svar under:
"Du har en lang fortid med negativiteter på nettet. Når har du sagt noe positivt om noe eller noen?"
Svar: Jeg har skrevet mye positivt. Både her på trustpilot, tripadvisor og på google guide. jeg vil si at 75%+ av mine reviews/vurderinger er 4 eller 5 stjerner.

Du har truet oss flere ganger - alt fra dårlig evalueringer (på alle tenkelige plattformer) til politi - og alt i mellom. Det blir for useriøst og veldig umodent.
Svar: Hva har jeg egentlig truet dere med? Å fortelle skatteetaten at dere nekter å gi meg kvittering på ozonbehandlig? Det er ikke løgn. Jeg truer ikke med politi, de er allerede involvert.
Du glemmer at det er kun du som har truet noen her. Du truer med å ta meg tann for tann.

Vi ønsker å legge dette bak oss, men du fortsetter å komponere et drama.
Svar: Hvorfor fortsetter du å sende meg meldinger på mittanbud da når jeg har utrykkelig skrevet at jeg ønsker å få være i fred?

La oss en gang for alle legge dette bak oss. Det er greit at du synes at vi er "elendig", "dårlig", "ingen service" etc. Du er nøkkelen til ro og fred. Vi har allerede uttrykt dette til deg.

Svar: Jeg gir meg når jeg får en offentlig eller skriftlig beklagelse for måten du har behandlet meg på.

Og ikke ring meg: Du er blokkert (jeg så det var et forsøk på oppringing eller sms i dag)

Oppdatering, 5 desember 2024. I dag, 4 ÅR SENERE. Forsøker dette bakgårsfirmaet å få fjernet min anmeldelse her, ut av det blå.
Jeg har bevis på alt skrevet over.
'Hurtigservice' er med andre ord ikke noe bedre enn de var i 2020.
Styr unna!

2 agosto 2020

Takk Hurtigservice

Takk Hurtigservice. Hyggelig pris og kom til avtalt tid. Godt utført flyttevask. Utleier var strålende fornøyd og kommer til å bruke selskapet når ny leietaker flytter ut. Upåklagelig kundeservice. Blide og imøtekommende. Anbefales på det sterkeste. Bruker dem igjen:)

6 luglio 2020