hummel Recensioni 286

TrustScore 2 su 5

2,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte to sæt fra Hummel. Jeg fik hvad jeg bestilte, der var hurtig levering og jeg var opdateret fra jeg trykkede bestil til jeg modtog varerne. God oplevelse!

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte to T-shirt på hjemmesiden, men deres lager antal stemte ikke overens. Modtog en enkelt t shirt og måtte selv grave frem til hvorfor. Ingen ordrebekræftelse eller andet vedlagt pakke... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Det er simpelthen alt for dårligt. Varerne bliver ikke sendt afsted, og der kommer hele tiden nye datoer for, hvornår de kan levere. Der er tilsyneladende ikke styr på noget som helst. Endnu en ga... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De reklamerer med et meget simpelt budskab i en annonce; “SPAR MINDST 50% PÅ ALLE KLUBTRØJER”, men når man klikker ind på siden, så findes den rabat ikke. Når man skriver og spørger ind til rab... Leggi di più

2,1

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Købsoplevelsen ok men ringe kvalitet

Købsoplevelsen ok, men deres træningsbukser er så dårlig kvalitet. Jeg har købt 3 par Hummel tights fornyligt og 2/3 har fået en revne/løbet tråd i stoffet. Det ene par allerede ved første brug det andet par under anden gang de var på..
Det er spild af penge da de er lige til at smide ud. Begge par er købt som sæt med tilhørende top, som nu også er svære at bruge uden de matchende bukser.

17 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

❌ I får ikke jeres varer

Vi har lagt en bestilling hos Hummel den 8. december, hvor der på hjemmesiden tydeligt står, at varerne sendes inden for 1–3 hverdage. Det skete ikke.

Vi modtog ingen ordrebekræftelse (hvilket i sig selv er problematisk – men desværre heller ikke usædvanligt hos Hummel). Efter 7 dage uden livstegn skrev vi til kundeservice den 15. december for at høre status. Vi fik intet svar.

Den 17. december forsøgte jeg at ringe til kundeservice:

Første opkald: 48 minutters ventetid → der bliver lagt på

Andet opkald: 38 minutters ventetid → der bliver lagt på

Tredje opkald: besked om at der er lukket

Først den 18. december lykkes det at komme igennem. Her får jeg – af en medarbejder, der virkede fuldstændig ligeglad – at vide, at der er sket en “teknisk fejl”. Samme morgen er vores reserverede betaling blevet annulleret, helt uden varsel.

Da jeg spørger, hvorfor vi aldrig er blevet kontaktet siden den 8. december, får jeg blot at vide, at Hummel er meget bagud pga. Black Friday og jul.

Resultatet?
Vi står nu uden julegaver, fordi Hummel ikke kan finde ud af at informere deres kunder, svare på henvendelser eller tage telefonen.

Det er ufatteligt, at en virksomhed af Hummels størrelse vælger at fortsætte med aggressive kampagner og tilbud, når de tydeligvis ikke kan følge med logistisk eller kundeservicemæssigt.

Vi har handlet hos Hummel flere gange – men det her er sidste gang. Manglende kommunikation, elendig kundeservice og nul ansvarsfølelse.

18 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bevidst brud på markedsføringsloven…

Når man skriver og spørger ind til rabatten, så får man bare en mail med reklamer for de andre aktuelle rabatter.

Deres kundeservice undskylder forvirringen, men der var jo overhovedet ingen forvirring. Budskabet var klokkeklart.

Det er helt sikkert et brud på markedsføringsloven. Og det virker bevidst.

29 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Meget dårlig service på online…

Meget dårlig service på online supporten på telefonnummer 88704950. Jeg havde brug for hjælp til at returnere en vare, hvor de instruerede mig i, hvad jeg skulle gøre halvvejs igennem, og så sagde de bare, at jeg ikke længere har brug for deres hjælp, og da jeg skulle svare, lagde de bare på midt i mit svar og uden at hilse. Servicen er nul, men det er derfor, deres mangel på kultur er på et højt niveau.

10 dicembre 2025

Pinligt

Købte tre varer via Black Friday tilbud. Pakken med mit navn kom men i pakken lå der en anden persons forsendelse???
Jeg skrev til Hummel i sidste uge - ingen respons. I dag ringede jeg til dem og fik fat i en Hanna - som kunne refundere mit køb hvilket siges at være minimum i sådan situation medmindre de havde alle varerne fortsat på lager.
De havde det men af uanselige årsager (host host prisen) kunne hun ikke gensende mit købte indhold!!?? What??!!
Så valgte hun at sende mig latterlige mails om at jeg havde annulleret købet??
Send mig de bestilte varer, lad være med at få mig til aldrig nogensinde købe Hummel som jeg har troligt gjort fra de gode sider som Zalando, Boots etc.
Fejlen er jeres - i kan nemt rette det til. Send min bestilling.
Har naturligvis screenshots af alt inkl. dagens kurv med alle tre varer tilgængelige. Ligeledes order nummer etc.
Pinligt

8 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Lige som det skal være :)

Helt igennem tilfredsstillende oplevelse.
Jeg bestilte en træningstrøje og nogle nogle træningsbukser d. 29.11. Umiddelbart efter modtog jeg bekræftelse på købet. Dagen efter modtog jeg mail med besked om, at ordren var afsendt fra deres lager og modtog tracking nummer og link. Her kunne jeg følge pakken indtil den kunne afhentes d. 3. dec. Varen var helt som forventet. God jul :)

3 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hummel sendte en forkert størrelse på…

Hummel sendte en forkert størrelse på et par bukser. Jeg er blevet bedt om at bruge tid på at sende retur og selv sørge for at købe dem på ny i rigtig størrelse og igen gå ned i pakkeshoppen for at hente dem. Absolut ingen kompensation for bøvl og besvær(fik selvfølgelig penge retur for bukser, men intet for alt den ekstra tid jeg skal bruge pga deres fejl)

3 dicembre 2025

Manglende refundering

Købte et par sko, prøvede dem, sendte dem retur, men så kun halvdelen af pengene igen. Har skrevet til dem MANGE gange, men aldrig hørt noget tilbage, virkelig dårlig service og handler der aldrig igen!

5 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Reklamerer med rabatkode der ikke kan anvendes.

Reklamerer med rabatkode der ikke kan anvendes.

I lørdags var der en rabatkode på Hummels hjemmeside med 22% ekstra rabat på outlet.
Jeg fik hurtigt shoppet nogle ting men kunne ikke bruge rabatkoden. Jeg valgte at afgive orden.

Jeg skrev mail efterfølgende hvor jeg vedhæftede tydelige billeder af problemet. Jeg ringede desuden i mandags.
Efterfølgende får jeg mail med om at koden først var gældende dagen efter.
Jeg har bedt Hummel kreditere de 22% jf købeloven og lige nu tilbudt rabat på næste køb på 15%.

7 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig måde og tjene penge på

Jeg har lavet en ordre, som jeg aldrig har modtaget, får en mail om en retur ordre og penge retur minus returgebyr, jeg har aldrig haft denne ordre i minde hænder og har derfor ikke sendt den retur, har kunne se i PostNord appen at de aldrig har fået pakken.
Skrev endda til den for nogle dage siden hvor min pakke blev af fordi jeg kunne se de havde trykket pengene fra min konto men at den ikke var afsendt.
Små penge men det er virkelig dårlig kundeservice, og en svinsk måde at tjene penge på 😮

10 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice af jeres hjemmeside.
Købte en vare på hummel.dk som så åbenbart var for stor i forhold til den størrelse jeg troede det skulle være, og det man åbenbart kun kan returnere varer på jeres hjemmeside når man har købt dem på jeres hjemmeside det har simpelthen været den længste kamp jeg nogensinde har været udsat for for at få et svar fra jer. jeg har brugt den returlabels der er med i pakken været inde og udfylde via jeres returportal, men når jeg så prøver at returnere med den labels får jeg at vide at den er ugyldig og når jeg så prøver at tage kontakt til jer via jeres hjemmeside på den mail jeg har fået så får jeg ikke noget brugbart svar det er ligesom om at man ikke rigtig kan få den dialog man gerne vil have med så nu står jeg med en vare som jeg rent faktisk ikke kan bytte fordi jeg har kun 14 dages returret, og jeg kan jo ikke gå ned i butikken og bytte den jo selvom der ligger en butik lige her rundt om Hjørnet altså hvis jeg havde vidst det fra starten af at det skulle være så besværligt så går direkte ind og og købt den fysisk i butikken. Det var i hvert fald sidste gang jeg handler på hummel.DK kan jeg godt fortælle jer. Og så står der også med små Bitte bogstaver nederst under jeres returnering at de skal have et gebyr for returnere mine varer hvorfor skal jeg handle på Hummel dk mere jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogen at gøre det medmindre at de helt 100 på hvad det er de skal have. Fremadrettet hvis jeg skal handle noget så går jeg ind i jeres fysiske butik i Rosengårdcentret…

16 ottobre 2025

Dårlig kundeservice

Jeg er meget utilfreds med den behandling, jeg oplevede i jeres Pop-UP butik i Ringsted Outlet i dag, den 30. september 2025 ca. kl. 14.45–15.00.
Jeg spurgte en ekspedient ved kassen (en lav kvinde med briller), om hun kunne hjælpe mig med at finde et par bukser i størrelse 116. Hun svarede: “Det kan jeg ikke tjekke” med en skarp tone. Jeg spurgte derefter, om det skyldtes, at systemet var nede, hvortil hun svarede: “Jeg har kun de størrelser, der ligger på bordet.”
Jeg bemærkede, at hun blot kunne have sagt det fra starten, og herefter blev jeg overfuset med kommentaren om, at jeg skulle “tale pænt”. Dette oplevede jeg som meget ubehageligt, da jeg blot stillede et helt reelt spørgsmål og svarede i en normal tone.
Som kunde forventer jeg at blive mødt med imødekommenhed og hjælpsomhed – ikke en irettesættende tone. Det var på ingen måde i orden og efterlod mig med en dårlig oplevelse af butikken.

30 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Har bestilt en trøje til min datter i…

Har bestilt en trøje til min datter i str xs, og så har de sendt en i str s, hvorefter jeg har skrevet til dem ang fejlen, men de er åbenbart for arrogante til at svare. Så kan med SIKKERHED sige at det er sidste gang jeg handler hos dette .....firma.

19 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Smerter i hælene af dårlige børnesko

Efter noget tids brug af et par Hummel sko Stadil 3.0 (dusk blue) har mit barn klaget over ondt i hælene. Da jeg løftede den tynde sål opdagede jeg til min store overraskelse, at skoens sål nedenunder i hård plast har 1 cm store riller med 1 mm stykker i hård plast imellem, som barnet altså har gået rundt på i flere måneder. I alle de børnesko vi har haft, har jeg aldrig set noget lignende og det forekommer mig helt utænkeligt, at man kan finde på at lave sko til børn, hvor de skal gå rundt på hårde riller i plast med hælene hele dagen. Jeg håber, at noget tid i ordentligt fodtøj vil få mit barns smerter til at gå væk og vil naturligvis holde mig væk fra Hummels sko i så ringe kvalitet en anden gang. Jeg håbede, at en mail om problematikken ville få Hummel til at genoverveje deres design, så andre børn ikke også skal rende rundt med ondt i fødderne, eller i det mindste bare notere det. Men efter 14 dage kom der bare en ansvarsfralæggende mail retur med besked om at reklamere, hvor jeg havde købt skoene, selvom det er Hummels produkt - derfor denne anmeldelse. Køb et par andre sko til dine børn - der er masser af gode mærker derude med børnesko af høj kvalitet. :)

8 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Manglende ordrebekræftelse/varer og kontakt

Nu har jeg for 2 gang inden for relativ kort tid bestilt fra deres hjemmeside - får ingen ordrebekræftelse eller varer, men de reserverer pengene på min konto
Da de endelig skriver tilbage første gang det skete, beklagede de med at der var sket en teknisk fejl og ordren ikke var gået ordentligt igennem og de frigav så mine penge (efter 14 dage) - denne gang har de slet ikk svaret tilbage og mine penge er stadig reserveret (indtil videre i 11 dage) på min konto!

Det kan da ikke være rigtig at dette sker så ofte…

Sjovt nok, kom der svar på min mail kort efter denne anmeldelse blev lavet og de frigav mine penge…

28 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più