Fijne overzichtelijke site.Heb zelf nog niets gehuurd,maar de vormgeving is goed en overzichtelijk.Graag hoor ik ook beoordelingen over het huren in Suriname. In het verleden is mij dat flink tegen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tot op heden goede ervaring met Huisjetehuur.nl. Madeleine reageert snel op vragen en heeft ons huisje al via Facebook gepromoot. We hopen snel huurders te vinden. De maand juli biedt nog volop verhuu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vakantie huisje Chateau Pantalon, Fours ============================ Betreft de periode 6 juni tot 20 juni 2026. Aankomst "chateau... Leggi di più
Supermooie term sowieso: 'Fair'huren! In vergelijking met verhuursites die aan beide kanten (verhuurder en gast) hoge commissies vraagt. Dit kan anders! Bij huisjetehuur.nl van Madeleine. Een fijne, g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
HuisjeTeHuur.nl is de vriendelijkste site om het vakantiehuis te vinden dat je zoekt! Zonder commissie, direct een vriendelijk vakantiehuis huren of verhuren. Van pittoreske vakantiehuizen in het Nederlandse bos, winterse chalets in de Alpen tot tropische huisjes in de Caribische landen. Via HuisjeTeHuur.nl kom je direct in contact met de particuliere eigenaar. We hebben een ruim aanbod van vakantiehuizen in Nederland, Frankrijk, België, Spanje. Maar bijvoorbeeld ook in Suriname, Aruba, Curaçao en Bonaire. En als je wilt boeken / huren of je hebt vragen over beschikbaarheid, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via onze site. Zelf verhuren? Je hebt een vakantiehuis. En dat wil je graag verhuren. Want hé, dat is toch heerlijk, geld verdienen terwijl anderen van jouw huis genieten!? Maar, ook jij vindt het zo zonde om 9% tot 30% van alle boekingen af te dragen of € 200,- per jaar te betalen aan zoiets simpels als een website... Hoe mooi is het dan om voor 24 euro per jaar jouw vakantiehuis te kunnen verhuren via HuisjeTeHuur? Wij streven naar een zo vriendelijk mogelijke manier om jouw vakantiehuis te verhuren. Zo wordt Verhuren: FAIR-huren! FAIR-huren Wil je zelf je eigen vakantiehuis VERhuren, uhm... FAIR-huren? Dat kun je heel makkelijk doen door een account aan te maken en meteen een advertentie te plaatsen. https://www.huisjetehuur.nl/Vakantiehuis/Verhuren/ En bij vragen, help ik je graag verder! Groet, Madeleine https://www.huisjetehuur.nl
2584RS, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
heerlijk luxe, rustiek en romantisch huisje voorzien van alle comfort.
Rustige omgeving, terras met overkapping met 's morgens al de zon en je kijkt uit op een mooie tuin met krielkipjes. Hartelijke ontvangst door Remon en
Martine waardoor je je erg welkom voelt.
Goed geslapen en sanitair erg mooi. Houtkachel niet gebruikt maar is in koude periode erg huiselijk.
Remon heeft dit huisje zelf gebouwd wat veel vakmanschap toont, vooral de mooie originele trap naar 1e etage.
Zal hier graag nog een keer naar toe gaan.
Ellie

Risposta di HuisjeTeHuur
Zo efficiënt!! Is de site HUISJETEHUUR.nl. Er is direct contact met de aanvragers! Geen censuur zoals bij vele andere reserveringsites, hier geen doorgestreepte telefoonnummers, hier geen weggelaten of onleesbaar gemaakte e-mail adressen!
Echt makkelijk om mee te werken.
Rob Nagtegaal, coördinator van 4 vakantiehuizen.
1 = RIET, wijds uitzicht, direct aan het water, het grotere familie vakantiehuis vanaf 2 tot 8 personen
2 = HOME, het luxere huis, panorama uitzicht, direct aan het water, voor 2 [of 4] personen.
3 = DE ZON IN ZEELAND, klassiek strand vakantiehuis, direct bij het duin, 2 - 4 personen.
4 = DE ZON IN STEE AAN ZEE, net gerenoveerd, 2- 4 personen, luxe slaapkamer en overdekte terras, in heel klein familieparkje, 4 km van strand.

Risposta di HuisjeTeHuur
Een professioneel en eerlijk platform om huurders en verhuurders van een vakantiehuisje in contact met elkaar te brengen. Geen commissie, of verplichtingen waar je als verhuurder geen behoefte aan hebt. Een mooie advertentie voor een eerlijke prijs. En een vast contactpersoon!
Een fijne en transparante site om je bungalow/huisje te huur aan te bieden of om een bungalow/huisje te huren.
Zelf verhuren wij onze bungalow (bungalow Beukenveld te Exloo in Drenthe) en je kunt nu gewoon eerlijke prijzen vragen voor je bungalow/huisje. Zonder dat er dure commissie word berekend waardoor je noodzaakt bent om de prijzen met 10-13% omhoog te doen om zelf uit de kosten te blijven. De huurders krijgen zo ook eerlijke waar voor hun geld. Je hebt direct contact met de (ver)huurder wat erg fijn is.
Madeleine is erg vriendelijk en behulpzaam om je op weg te helpen met het opzetten van je verhuurpagina.

Risposta di HuisjeTeHuur
Wij maken als verhuurder van een huisje in de bossen, al jaren gebruik van Huisjetehuur.nl en zijn ook in het jaar 2021 weer zeer tevreden. Bij vragen krijg ik een snelle en heel klantvriendelijke reactie van het HuisjeTeHuur-team.

Risposta di HuisjeTeHuur
HuisjeTeHuur en de organisatie achter deze website wil ik hartelijk danken.
Eindelijk een verhuursite die met je meedenkt en waar je geen nummer bent.
Madeleine heeft mij vanaf begin tot dat ons huisje naar tevredenheid was verhuurd, zeer prettig voorzien van advies en ook ervoor gezorgd dat we meer opvielen. Super, veel dank en lof!

Risposta di HuisjeTeHuur
Met plezier bieden wij ons huisje te huur aan op deze site. De site is gebruiksvriendelijk voor huurder en verhuurder. Als verhuurder betalen we een klein bedrag per jaar om te kunnen adverteren. Verdere communicatie over huur en/of kosten verlopen direct tussen huurder en verhuurder. En is er een vraag over het gebruik van de site, dan is de lijn naar de beheerder kort. Zij reageert altijd binnen korte tijd en adequaat. Wij zijn zeer tevreden en we hopen dat deze site nog lang in de lucht blijft. Erik en Marina
Sinds juni’20 verhuren wij onze recent opgeleverde vakantiewoning via huisjetehuur.nl. Wij ervaren de website als overzichtelijk en het heeft al geleid tot veel reacties en enkele verhuren. De potentiële huurders zijn plezierig en enthousiast op de digitale snelweg.

Risposta di HuisjeTeHuur
Mijn huisje is sinds kort niet meer te huur, maar in de afgelopen jaren heb ik veel reacties gehad en kunnen verhuren via deze website. Ik trof het ook altijd met mijn gasten, waren enthousiast en gingen zorgvuldig met alles om. Dat zegt naar mijn idee iets over de uitstraling van de website HuisjeTeHuur

Risposta di HuisjeTeHuur
We hebben onze vakantiewoning geadverteerd op deze site. Geen verborgen kosten en tevreden huurders. Aanrader!

Risposta di HuisjeTeHuur
Goede service en krijgen goede leads doorgestuurd voor aanvragen. Ook fijn dat de kosten een jaarlijks vast bedrag zijn zodat je weet waar je aan toe bent.
Goedemorgen,
Wij willen graag naar Portugal, we zijn alleen bang dat als we daar staan en het is niks, wij niet kunnen terug vallen op een organisatie.
Controleren jullie zelf de huisjes?
Eerlijke prijs voor eerlijke verhuur.
Het uitgangspunt van Huisje te Huur is verhuurder en potentiële huurder van een vakantiehuis met elkaar in contact te brengen tegen een 'faire' vergoeding. Daar waar andere organisaties soms verborgen kosten voor betaling ('servicekosten') en hoge bemiddelingskosten hanteren, vraagt Huisje te Huur eenmalig een redelijke vergoeding voor het plaatsen van de advertentie. Huurder en verhuurder kunnen vervolgens samen verder tot overeenkomst komen. En daarbij blijft het systeem voor iedereen 'fair'. Wij zijn als verhuurder van een logeerplek in de Franse Ardennen aangenaam getroffen door de heldere en overzichtelijke aanpak.
Een dikke pluim dus!
Onlangs zijn we in het prachtige Gaanderen gaan wonen. Veel mensen adviseerden ons om het vakantiehuisje naast ons huis te verhuren via Huisjetehuur.nl. Het heeft al voor veel leuke aanvragen gezorgd en daarom zijn we erg blij met het bestaan van deze website!
Overzichtelijke vriendelijke site voor zowel verhuurders als huurders. Makkelijk in gebruik, goede zoekopties en direct contact met de verhuurder. Ik verhuur zelf via deze site en heb ook al eens gehuurd via HuisjeTeHuur. Blij mee!

Risposta di HuisjeTeHuur
eerlijke prijs en volop mogelijkheden om goed te laten zien wat het huis heeft te bieden.
Top website met uitstekende service! Groet,Ben

Risposta di HuisjeTeHuur
We zijn erg tevreden met deze website!
Voor ons vijf sterren!

Risposta di HuisjeTeHuur
Mooie en overzichtelijke website. Makkelijk om een huisje te adverteren, prettige service en ondersteuning !

Risposta di HuisjeTeHuur
In het verleden is mij dat flink tegengevallen bij het huren van woningen bij anderen..Zoals Cynthia rents a house".
Oude troep in de woningen waar je flink voor moet betalen en een flinke borg voor niet nader genoemde kosten ed.
Ik heb mn ogen al laten vallen op een huisje in Suriname,maar ben wel erg benieuwd naar de ervaringen van voorgaande huurders.