Valutata 1 stelle su 5

Verschrikkelijk. Had mijn cadeaubon ingevoerd online bij een bedrijf waar ik iets wilde bestellen. Dit lukte niet helemaal en toen ik het daarna wilde proberen was het geld van de cadeaukaart af. Nu... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een criminele bende. Kaart cadeau gekregen, wordt nergens geaccepteerd. Online gecheckt: kaart is gelding en voldoende saldo. Kan hem alleen niet gebruiken

Valutata 1 stelle su 5

Cadeaukaart gekregen voor mijn verjaardag. Bij de kassa van de Gamma bleek de kaart niet te werken. Een e-mail gestuurd naar Huis&Tuin cadeaukaart. Ik kreeg netjes een e-mail terug dat de kaart... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Online een huis&tuincadeaukaart gekocht die ik wilde inleveren bij Karwei. Na het scannen bij de kassa kwamen we erachter dat de verf die dag niet meer in de aanbieding was en ben ik niet overgegaan t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,4

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niet aan beginnen

Kaart gekregen van mijn schoonfamilie vanwege ons nieuwe huis. Adverteren met het kunnen besteden bij verschillende webwinkels. Accepteren de code op de kaart niet. Ik zou hem enkel kunnen verzilveren vij de fysieke Karwei in Zwolle... ik kom uit regio Rdam. Echt belabbert dit.

22 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bon is slechts 2 jaar geldig.

Bon is slechts 2 jaar geldig.
Algemene voorwaarden niet duidelijk over het verschil tussen administratiekosten/administratievergoeding/beheer(s)kosten. Deze worden dus door de klantenservice te pas en te onpas doorelkaar gebruikt.
Verlengen kost 3,50 of 5,00 afhankelijk van de waarde van de bon. En na een jaar halen ze elk kwartaal 2,50 van de waarde af. Mooi verdienmodel.

6 gennaio 2025

Hufterig bedrijf

Hufterig bedrijf, verkopen inactieve kaarten. Vervolgens houden je ze net zo lang aan het lijntje tot je het opgeeft. Gooien de telefoon midden in het gesprek er gewoon op. Koop hier nooit iets

11 febbraio 2025

False advertisement

Gekregen voor me nieuwe huisje van familie.
Op website staat aangeven dat die in te leveren is bij Praxis, Hornbach, Gamma, Woonexpress. Maar krijg bij alle websites de foutcode dat de code ongeldig is. Klantenservice die niet reageert.

Ik heb hem gelukkig weten te verzilveren bij wehcamp, alsnog vindt ik dit heel slecht.

17 ottobre 2024

Cadeaukaart van €50 heeft saldo van €0

Cadeaukaart van €50 heeft een saldo van €0. Organisatie legt de schuld bij een andere partij en doet verder niets. Kijken verder niet naar de beveiliging, een andere oplossing of bieden excuses aan. Waardeloos… mijn vrienden en familie weten in ieder geval dat het een shit partij is en dat ze nooit meer hier een cadeaukaart hoeven aan te schaffen!

(Klacht is reeds ingediend maar ook hier is verder niets mee gedaan)

20 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben al vanaf januari aan het mailen/…

Ik ben al vanaf januari aan het mailen/ bellen met deze partij. Ik heb een bon ontvangen van € 100,-- maar er is iets mis gegaan bij het activeren van de bon. Kan natuurlijk gebeuren, maar een oplossing wordt er niet geboden. Ze vragen continu iets anders om alsnog de bon te activeren, maar vervolgens gebeurd er helemaal niets. Echt een waardeloze partij die niet met oplossingen komt en klachten niet serieus neemt. Gewoon € 100,-- weggegooid. Koop hier nooit iets!

5 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Deze kadobon kost je juist geld

Na meerdere keren het contactformulier naar de klantenservice gestuurd te hebben ontving ik een antwoord. Op mijn geprinte kadobon staat dat de bon geldig is t/m geen. Ofwel er stond geen uiterste inleverdatum op vermeld. Mogelijkheid tot verlengen werd geboden maar dat kost je wel meer dan 1/3 van je bontegoed in mijn geval. En daarnaast extra administratiekosten als je een kwartaal overschrijdt. Let wel: ze geven aan deze 'eenvoudige' mogelijkheid te bieden voor verlopen kadokaarten. Nog steeds niet klantvriendelijk m.i. een bon is betaald, het zou dezelfde waarde mogen behouden tenzij het expliciet op je bon staat maar bij mij is dit niet het geval ofwel misleiding. Het gepaste antwoord had naar mijn idee volledige vergoeding mogen zijn gezien de doorgestuurde bon zonder einddatum.

3 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters. Houden zich niet aan klantenrecht.

Vragen ook verlengingskosten voor een voucher zonder geldigheidsdatum. Dit mag helemaal niet.
Reageren niet of ontwijkend op klachten. Na 20 mails en dreigen naar wettelijke instanties te stappen, kreeg ik geld terug. Uiteraard zonder excuus, en zonder andere opgelichte klanten te compenseren.

24 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Klantenservice huis & tuincadeau is wassen neus

Cadeaukaart werkt niet omdat bij wegkrassen cijfer is verdwenen. Op verzoek klantenservice foto van kaart opgestuurd. Geen reactie meer, op rappels wordt niet gereageerd. Klantenservice gebeld. Toezegging snelle reactie. Elke reactie blijft uit. Klacht ingediend. Hetzelfde verhaal.

13 aprile 2024

Geen ideaal cadeau

Je kunt nooit zien wanneer het aangeschaft is en daarna moet je enorm veel verleningskosten betalen als je het langer dan 2 jaar wilt gebruiken, ik zou zo'n bon nooit voor iemand kopen.

6 gennaio 2024

Tegoed terug krijgen.

Wat ging er mis. Wordt behandeld als oud vuil. Er is wat verkeerd gegaan met mijn kadokaart. Gebeld email gestuurd. En nog weten ze geen antwoord te geven. Ben al bijna 2 weken bezig hiermee. Gaat om kadokaart van huis &tuin kadokaart. Het tegoed is afgehaald. Terwijl bestelling is gecanceld. Niet eens mij fout. Maar door de fabrikant. En nu probeer ik mijn tegoed terug te krijgen. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn, dus ik hoop dat dat jullie deze review plaatsen om de klanten hiervan op de hoogte te brengen. Je moet je het gelijk goed doen met je kadokaart anders us het moeilijk om je tegoed terug te krijgen.

8 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vandaag geprobeerd mijn kaart te…

Vandaag geprobeerd mijn kaart te gebruiken bij een webwinkel waarvan ze zeggen dat hij daar ingeleverd kan worden maar als je de code intoetst krijg je de melding dat het een ongeldige code is. Ook heb je zeer weinig keus qua winkels, en kan je online niet meer besteden dan 50 euro, dus als je kaart meer waarde heeft kan je niet het hele bedrag besteden.

8 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vorige maand een bon gekregen van…

Vorige maand een bon gekregen van €50,00. Deze was niet geldig na invoer van de pincode. Erachteraan gegaan tot 3 keer mailcontact maar het blijft stil… niet te geloven hoe boos ik hierom ben. Ik overweeg verdere stappen.

17 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik hoef geen Huis&tuin cadeau kaart meer als kado

Ik had een huis&Tuin cadeaukaart als cadeau gekregen, deze kon ik niet gebruiken aldus hun website via de "check saldo". De kaart zou ongeldig zijn. Vreemd. Erg vreemd. Na telefonisch contact zei deze medewerker dat ze het gingen onderzoeken, dit was op 28 febr. Ik heb nog 2x meer telefonisch contact gehad en de laatste keer was 1 mei. Vandaag kreeg ik een mail dat het was uitgezocht en dat ze 1 dag ná de aankoop het bedrag terug hadden betaald, zo stond er in de mail geschreven. Hoe dan???? Er is niks terugbetaald op de rekening en ook niet door de winkel waar de kaart gekocht is. Dit onderzoek is niet naar behoren gedaan en ik ben dus ook niet tevreden. Dit heb ik hen laten weten via een mail retour. Nu is het wachten op hun reactie. Wordt vervolgd.........

4 maggio 2023

Geldklopperij!

Mijn cadeaukaart zou tot vandaag geldig zijn (heel toevallig). En dat blijkt dus ook 'tot' en niet 'tot en met'. Maar de oplossing is nabij: voor extra geld kan ik de geldigheidsduur van mijn kaart verlengen... Geldklopperij! Eerst een korte levensduur er op zetten en dan extra geld vragen voor verlenging... Bah!

21 marzo 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più