Bliver altid mødt med venlighed og - om ønsket - imødekommet med et favorabelt tilbud på de mange gode sager. Et sted, man bliver ved med at komme.
Bestiller online et par støvler inden påske og opdateres senere samme dag med en mail om, at de har tilføjet påskerabat på 30 pct. på min ordre! Det er god webshop-stil!
Har igen haft en super oplevelse i HH. Man bliver altid mødt af venlige, imødekommende, professionelle og top-kompetente medarbejdere - uanset om man skal købe våben, udstyr eller som i dag, nye støvl... Leggi di più
Rigtig god service hos Hubertushuset. Havde bestilt tilsvarende produkt solgt hos Hubertushuset, men hos anden webshop. Opdagede ordre fra denne shop var afsendt. Så min nye ordre på samme produkt hos... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Velkommen til Hubertushuset. Her finder du en af danmarks største udvalg af jagt- og rideudstyr. Telefon +45 57 61 13 60 Email: info@hubertushuset.com
Roskildevej 239, 4100, Ringsted, Danimarca
- info@hubertushuset.com
- www.hubertushuset.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Hurtig levering
Hurtig levering og var vild med den lille overraskelse der var med i pakken (bolcher).
Fin oplevelse og hurtig levering
Super betjening og hurtig levering
Nem bestilling på nettet
Nem bestilling på nettet. OK pris. Hurtig levering.
Så det kunne faktisk ikke være bedre.
Alt var super fint
Bare øv! Men nu en god oplevelse
Normalt er vi ret glade for Hubertushuset og handler ofte hos jer, men min oplevelse idag synes jeg ikke var særlig kundevenlig.
Jeg har for 5 uger siden købt en dressur jagtline/retrieverline på jeres webshop, og efter at have været i brug 2 gange er den gået i stykker.
Jeg tog turen til Ringsted, for at undgå besværet med at skulle sende den retur, men også med håbet om at få en ny med hjem, da det jo er jagtsæson og den vil være svær at undvære. Den er så ny, og er tydeligt ikke slidt - overhovedet! Men alligevel skulle der oprettes en reklamation og jeg måtte gå hjem uden snor og uden en tidshorisont på, hvornår jeg kan forvente at få en ny.
Mega ærgerligt!! Og jeg er ked af at skulle give en dårlig anmeldelse, men jeg synes faktisk det er dårlig kundeservice. Øv!
Efter kontakt med Hubertushuset, ændrer jeg til 5 stjerner - de har nu håndteret sagen meget tilfredsstillende. Stor ros for at reagere!
Jeg var ærligt også ked af at skulle give en dårlig anmeldelse, men følte mig bare øv.

Risposta di Hubertushuset A/S
Mega hyggelig atmosfære i butikken.
Mega hyggelig atmosfære i butikken.
Super service, hvor kunden er i centrum.
Super hurtig netbutiksservice og god…
Super hurtig netbutiksservice og god kvalitetsvare.
Hilsen Lotte
Har både handlet i butikken og bestilt…
Har både handlet i butikken og bestilt over nettet fra dem. Når man er i butikken bliver man taget pænt imod og spurgt om man har brug for hjælp, og når man bestiller over nettet er der hurtig levering. Super god kundeservice 👌
Fantastisk hurtig levering
Varmt anbefalt herfra
God kundeservice på tlf.
Tak Charlotte.
Pakken var der dagen efter.
Varm anbefaling herfra
Super service
Super service. Handlede på webshoppen og bestilte til butik. Jeg var kommet til at bestille en forkert farve, men jeg ringede til butikken hvor de fandt den rigtige farve frem til mig. Da jeg efterfølgende hentede den blev jeg mødt af mange imødekommende ekspedienter og fik kaffe mens varen blev pakket ind.
Tak for en god og nem oplevelse 🙏🏼
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og efterfølgende ombytning uden omk.
Super service.
Hurtig og professionel handel
Hurtig og professionel handel. Og altid med et smil..
God hurtig tilbagemelding ved…
God hurtig tilbagemelding ved restordre, fin kunde service. Tak for handel
Super hurtig levering og høreværn lever…
Super hurtig levering og høreværn lever op til forventningen.
Super god service og rådgivning
Super god service og rådgivning. Og dejlig hyggelig stemning i butikken.
Hurtig afsendelse af de bestilte varer
Hurtig afsendelse af de bestilte varer, varene dukkede op dagen efter jeg bestilte dem.
Alt var perfekt👍Fra bestilling til…
Alt var perfekt👍Fra bestilling til modtagelsen🤩
Handler gerne der igen